rog moderatorii sa-l atentioneze pe dl. Alex_ pt. atitudine si exprimare, altfel riscam sa ne murdareasca toate topicurile!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Iara te-ai batut cu Gerula si Olaf care sa posteze hahaha!!! Singura unealta de plasa permisa tot timpu anului ii prostovolu , restu de la 1 oct. pin in 28 februarie , cam verde natura pentru perioada aia nu !? Si oricum , ii vorba de persoane care " veneau realizind activitatea asta de forma traditionala pina in data de azi " , stiu ca suna rar limba lui Cervantes , da asta este . Acuma daca bagi o conferinta scurta cu Olaf , Gerula , Adrian Copilu Minune si Olaf Norvegianu o sa-mi demonstrezi ca spanioli se trag din emigranti romani , da nu vorbesc intre ei romineste decit atunci cind se afla la pescuit cu halau . Din pacate is vremuri grele , dupa zece ani in Spania ,timp dupa care conform Alex , au primit dreptu la astfel de pescuit , nu-si permit decit un halau la trei persoane , construit dintr-un crac altoit pe malu apei , sa nu zic de faptu ca nu au avut bani sa-si tatueze in frunte " sint roman " , ca sa-i poata recunoaste Alex , faptu ca vorbesc romineste nu-i suficient , daca-s niste bulgari care au prins romaneste in timp ce culegeau gutui la cernica ???hahaha!!!Alex_ scrie:
Cred ca aia au facut legea pentru romanii veniti cu halaul :lol:. Ei sunt "las personas que de forma tradicional lo ven�an haciendo hasta la fecha" care au prin lege drptul sa dea cu prostovoale in delta Ebrului :lol:.
Hai ca n-are rost, ai dreptate, e ca tine. :lol:
Daca ar fi sa-ti raspund in tonul mesajului tau ti-as spune ca poate tu dai gauri prin Franta, eu pe Cernica pescuiesc. N-am de gand sa ma cobor pana acolo, plus ca nu prea are legatura cu topicul asta ce fac sau nu fac eu azi, sau ce faci tu prin Franta.tudor scrie:Pai ce faci pe forum ? Nu zisesi ca astazi dai gaura la Cernica ?