Argumente de psihopat.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 23 Noi 2007, 12:51

oameni buni, dincolo il putem suporta, ca e topic de misto si el e subiectul, dar aici NU! :evil:

rog moderatorii sa-l atentioneze pe dl. Alex_ pt. atitudine si exprimare, altfel riscam sa ne murdareasca toate topicurile!
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 23 Noi 2007, 13:01

Alex_ scrie:
Cred ca aia au facut legea pentru romanii veniti cu halaul :lol:. Ei sunt "las personas que de forma tradicional lo ven�an haciendo hasta la fecha" care au prin lege drptul sa dea cu prostovoale in delta Ebrului :lol:.

Hai ca n-are rost, ai dreptate, e ca tine. :lol:
Iara te-ai batut cu Gerula si Olaf care sa posteze hahaha!!! Singura unealta de plasa permisa tot timpu anului ii prostovolu , restu de la 1 oct. pin in 28 februarie , cam verde natura pentru perioada aia nu !? Si oricum , ii vorba de persoane care " veneau realizind activitatea asta de forma traditionala pina in data de azi " , stiu ca suna rar limba lui Cervantes , da asta este . Acuma daca bagi o conferinta scurta cu Olaf , Gerula , Adrian Copilu Minune si Olaf Norvegianu o sa-mi demonstrezi ca spanioli se trag din emigranti romani , da nu vorbesc intre ei romineste decit atunci cind se afla la pescuit cu halau . Din pacate is vremuri grele , dupa zece ani in Spania ,timp dupa care conform Alex , au primit dreptu la astfel de pescuit , nu-si permit decit un halau la trei persoane , construit dintr-un crac altoit pe malu apei , sa nu zic de faptu ca nu au avut bani sa-si tatueze in frunte " sint roman " , ca sa-i poata recunoaste Alex , faptu ca vorbesc romineste nu-i suficient , daca-s niste bulgari care au prins romaneste in timp ce culegeau gutui la cernica ???hahaha!!!

Fir Intins!!!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 23 Noi 2007, 13:49

Hai gata aici. Adi are dreptate.
Conversam cu Alex_ la cafenea. 8)

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 23 Noi 2007, 16:06

...si ca sa revenim la topic, mie din faza asta cu Anglia, mi se pare ca cei mai shifonatzi au iesit polonezii.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 23 Noi 2007, 16:10

interesanta interpretarea Gandului din Daily Mail:
"The Daily Mail a tras concluzia că cei vizaţi de campania FACT sunt românii şi polonezii, deoarece „crapul este o mâncare tradiţională pe masa de Crăciun în Polonia"

foarte tare, frate!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Noi 2007, 16:27

Deh, logica de jurnalist :twisted:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 23 Noi 2007, 18:44

Alex_ scrie:
HellRAISER scrie:oblete ce esti.... :lol: :lol:

acum ce zici mai caut scandal sau l-am, gasit???

Lai, gasit intrad-evar :lol:. Doamne, ce exemplare.

dap...ma bucur k tiai dat seama de dimensiunile ....iei tale

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 24 Noi 2007, 01:23

tudor scrie:
Alex_ scrie: Hai ca n-are rost, ai dreptate, e ca tine. :lol:
Nemaipomenit ! Alex_ , te simti bine ? :lol:

Ce rost avea sa-ti provoc o criza, Cine are minte pricepe ce scrie acolo, cine nu oricum n-o sa-l destept eu.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 24 Noi 2007, 11:33

Pai ce faci pe forum ? Nu zisesi ca astazi dai gaura la Cernica ? :arrow:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 24 Noi 2007, 19:22

tudor scrie:Pai ce faci pe forum ? Nu zisesi ca astazi dai gaura la Cernica ? :arrow:
Daca ar fi sa-ti raspund in tonul mesajului tau ti-as spune ca poate tu dai gauri prin Franta, eu pe Cernica pescuiesc. N-am de gand sa ma cobor pana acolo, plus ca nu prea are legatura cu topicul asta ce fac sau nu fac eu azi, sau ce faci tu prin Franta.
Din motive obiective :lol: am ajuns acasa ieri (de fapt azi ) acasa pe la 1.30am , asa ca pescuitul de azi a picat. Si maine e o zi, n-o sa-mi faca niste psihopati programul :lol:.

Incizand aceasta paranteza provocata de tine, ne intoarcem la pescarii autorizati sa dea cu navodul si prostovolul in lumea perfecta din Delta Ebrului? :roll:

Scrie răspuns