orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Alex_
- senior

HellRAISER scrie:oblete ce esti....
acum ce zici mai caut scandal sau l-am, gasit???
Lai, gasit intrad-evar

. Doamne, ce exemplare.
-
onesti
- veteran

Cata rautate!
Ce poate face o virgula din om...?!
-
Tavi
- veteran

Alex_ scrie:
Tavi, esti dovada vie ca multi citesc, putini pricep.
Succesiunea dialogului e asta
Alex_ scrie:Esti sigur? Adica ai intrebat explicit de chestia asta? Am constatat deja ca pe acest forum sunt destui oameni care cred ceea ce vor sa fie adevarat, fara a mai judeca prea mult, asa ca imi permit sa am unele rezerve vizavi de afirmatia asta.
Alex_ scrie:tudor scrie:Bun ma duc sa caut legislatia din Catalonia si revin.
M-am prins acuma cine "nu stim". Alex_+Gerula+Olaf pana acuma sunteti trei.

Ai inteles prost, ma refeream la toti cei care au postat aici, inclusiv eu. Dupa cum vad nici tu nu stii, doar presupui ceva ce ti se pare tie de bun simt. In schimb stii precis cum e cu Gerula, la asta vad ca esti expert

.
Aha, acum m-am lamurit.
-
tudor
- Moderator

-
Mama Alex_ sunt KO ! Bai ce tare esti. Deci aia stau acolo de zeci si sute de ani. Stai asa ca imi aduc aminte, prin 76 cand am fost prima oara in Spania erau numai legionarii romani refugiati acolo (foarte putini). Nu prea pescuiau ei. Se ocupau de alte lucruri, majoritatea au fost ministri sau, in cazul lui Horia Sima, prim ministru. Acum sunt toti morti, fireste. Alti romani, inafara de cei de la ambasada, nu existau.
Iti place sa fii Gica Contra. Treaba ta. Dar cel putin esti pescar ?
-
Tavi
- veteran

Tudor, te inseli. Mai erau romani, cei din satele de la poalele muntilor (Sierra Nevada, un fel de Muntii Fagarasului) care-i ajutau pe legionarii romani cu ce puteau si ei, un oblete-doi prinsi cu crasnicul ilegalist.
De altfel, e de notorietate, romanii sunt stramosii spaniolilor, maurii au venit mai tarziu.
Asa ca, din punct de vedere legal, au tot dreptul sa ecologizeze raurile alea infestate cu somni.
Ultima oară modificat 22 Noi 2007, 22:43 de către
Tavi, modificat 1 dată în total.
-
tudor
- Moderator

-
Tavi scrie:Tudor, te inseli. Mai erau romani, cei din satele de la poalele muntilor (Sierra Nevada, un fel de Muntii Fagarasului) care-i ajutau pe legionarii romani cu ce puteau si ei, un oblete-doi prinsi cu crasnicul ilegalist.
Aha, parca erau niste pesti la masa, dar mai ales la bar. Deci obleti prinsi la halau erau ? Bai si n-am realizat !

-
Alex_
- senior

tudor scrie:Mama Alex_ sunt KO ! Bai ce tare esti. Deci aia stau acolo de zeci si sute de ani. Stai asa ca imi aduc aminte, prin 76 cand am fost prima oara in Spania erau numai legionarii romani refugiati acolo (foarte putini). Nu prea pescuiau ei. Se ocupau de alte lucruri, majoritatea au fost ministri sau, in cazul lui Horia Sima, prim ministru. Acum sunt toti morti, fireste. Alti romani, inafara de cei de la ambasada, nu existau.
Iti place sa fii Gica Contra. Treaba ta. Dar cel putin esti pescar ?
Ok, m-am lamurit si cu tine, mai aveam niste dubii. De curiozitate, vezi pe undeva specificat acolo un numar minim de ani de cand trebuie sa locuiesti in zona ca sa ai drepturile respective? La cum vad eu lucrurile, daca maine emigreaza in zona Vasea lipoveanul si se stabileste intr-un sat de pescari din delta Ebrului, are dreptul sa bage prostovoale de cand ii ies actele. Dreptul apartine unor comunitati care se ocupa traditional cu pescuitul in zona.
Cum sa fiu pescar? Pescari sunt numai aia carora le pute Delta Dunarii, ca aici se practica pescuitul industrial, iar la altii nu. Sau da.
-
tudor
- Moderator

-
Nu ai nici cea mai mica idee de cum arata delta Ebrului. Sat de pescari ? Pai nu le-ar cumpara nimeni pestele. Pestele de apa dulce si chefalul, asta urca in masa pe Ebro, nu-l cumpara nimeni in Spania si nici in tarile vecine. Asa ca arata-mi si mie unde e satul ala de pescari.

-
Alex_
- senior

tudor scrie:Nu ai nici cea mai mica idee de cum arata delta Ebrului. Sat de pescari ? Pai nu le-ar cumpara nimeni pestele. Pestele de apa dulce si chefalul, asta urca in masa pe Ebro, nu-l cumpara nimeni in Spania si nici in tarile vecine. Asa ca arata-mi si mie unde e satul ala de pescari.

Cred ca aia au facut legea pentru romanii veniti cu halaul

. Ei sunt "las personas que de forma tradicional lo venían haciendo hasta la fecha" care au prin lege drptul sa dea cu prostovoale in delta Ebrului

.
Hai ca n-are rost, ai dreptate, e ca tine.

-
tudor
- Moderator

-
Alex_ scrie:
Hai ca n-are rost, ai dreptate, e ca tine.

Nemaipomenit ! Alex_ , te simti bine ?