Argumente de psihopat.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Explica gluma ca pe mine m-ai bagat in ceata 
Tavi, esti dovada vie ca multi citesc, putini pricep.
Succesiunea dialogului e asta

Tavi, esti dovada vie ca multi citesc, putini pricep.
Succesiunea dialogului e asta
Alex_ scrie:Esti sigur? Adica ai intrebat explicit de chestia asta? Am constatat deja ca pe acest forum sunt destui oameni care cred ceea ce vor sa fie adevarat, fara a mai judeca prea mult, asa ca imi permit sa am unele rezerve vizavi de afirmatia asta.
Alex_ scrie:Ai inteles prost, ma refeream la toti cei care au postat aici, inclusiv eu. Dupa cum vad nici tu nu stii, doar presupui ceva ce ti se pare tie de bun simt. In schimb stii precis cum e cu Gerula, la asta vad ca esti experttudor scrie:Bun ma duc sa caut legislatia din Catalonia si revin.
M-am prins acuma cine "nu stim". Alex_+Gerula+Olaf pana acuma sunteti trei..
Alex_ scrie:SF, nu mai vorbi despre lucruri de care n-ai idee, cum ar fi legislatia nemteasca. Hai sa ramanem la asta spaniola
In linkul pe care l-ai dat tu avem la punctul 13 litera b invocata exceptia de la punctul 5. Care zice
"�nicamente se autoriza el uso de redes y esparavelos (estos �ltimos s�lo para las personas que de forma tradicional lo ven�an haciendo hasta la fecha) en los lugares y condiciones siguientes:
a) S�lo se pueden autorizar determinados tipos de redes en los lugares, en la �poca y para las especies especificadas en el apartado siguiente, y en ning�n caso pueden ocupar m�s de la mitad de la anchura del curso del r�o en el momento de pescar. La medida de malla o luz se refiere a la red convenientemente mojada.
b) Comarcas de Tarragona: en el Ebro y lagos interiores del delta del Ebro, aguas abajo del puente colgante de Amposta, la Secci�n de Conservaci�n de la Naturaleza de Tarragona podr� autorizar, por tratarse de una actividad tradicional fuertemente enraizada, la utilizaci�n de red de malla o luz de 35 mm de lado como m�nimo para capturar �nicamente las especies marinas y de aguas salobres siguientes: carpa, pardete, morragote, calva, lubina y pleuronectiformes (peces planos). �poca: redes, desde el 1 de octubre hasta el 28 de febrero; esparavelos, todo el a�o, excepto en el per�odo de freza de la carpa, durante los meses de marzo, abril y mayo. Con el esparavelo s�lo se podr�n pescar carpas y las diferentes especies de mug�lidos.
c) La expedici�n de autorizaciones de esparavelo podr� hacerse en los 30 d�as naturales siguientes a la publicaci�n de la presente Orden en el DOGC. "
Nu inteleg spaniola suficient de bine ca sa stiu ce inseamna esparavelos alea, de pilda. Vad ca zice ca n-ai voie sa pui navodul de-a curmezisul raului, nu ca n-ai voie sa pui navodul deloc, etc. Si oricum apropo de esparavelos alea face referire la "las personas que de forma tradicional lo ven�an haciendo hasta la fecha", care ar mai avea voie sa bage si setci sau ce-or fi alea . Cam ca la noi cu lipovenii :lol:. La redes (plase) nici macar restrictia asta nu exista. Asa ca mai bine citeai atent inainte sa dai linkul care sa-mi dea dreptate :lol:. Mie mi-ar fi fost lene sa caut :wink: .
http://todopesca.com/legisla/cataluna/2004.htm
Vad ca esti putin lovit in cap si nu te tratezi ! La aia cu legislatia germana era vorba ca-i mai usor sa-ti faci permis ca strain la ei decit la noi , treci si te uita pe topicu ala inainte de a baga aiurea .
In primu rind , la articolu 13 ii vorba de pescuit sportiv . In al doilea rind . articolu ala , 5 , spune ca se pot folosi de catre persoane care faceau asta , pescuitu cu navodu si esparavelu ( care ii o plasa circulara ce se arunca asupra pestilor , de ii mai zice si prostovol ) , te pomenesti ca emigrantii romani s-au stabilit acum sute de ani pe malu Ebroului si au dreptu la a face asta , oricum in anume perioade si conditii . Ori , in al treilea rind , articolu 13 , zice clar , ca exceptie astia de mai sus , adica riverani , si astia in anumite conditii , perioade , specii , nu poti sa pescuiesti decit cu 2 bete .
Acuma , dupa cum te stiu , o sa mai cauti tu ceva vedenie de-a ta , vreo ramurica sa te agheti , un pai , un fir de iarba .
Fir Intins!!!
HellRAISER scrie:rog un moderator sa il puna la punct pe alex_ sau gerula sau olaf...cum iti mai zici...omule tu cautzi scandalul cu farul maritim...sa nu zic lumanarea k nu ajunge....
cam deranjezi la toate topicurile....shut the f@$%&*uck'up![]()
Hai sifon. Aici discutam pe legistatie, deocamdata tu cauti scandal aiurea.
SF, stai sa-ti dea cu saruri pe la nas ca esti inca groggy. Alora din poza nu le scrie roman pe frunte. Chiar daca ar fi romani, unii poate locuiesc de 10 ani in vreun sat de pe malul raului, asa ca se incadreaza perfect in articolul 5.
Eu ma asteptam sa pastrezi o tacere jenata sau s-o dai in altele

Cu legislatia germana nu mai are rost sa insist, povestisem cum trebuie sa te duci in alt oras, la sediul asociatiei X care are tronsonul y de rau ca sa dai acolo, dar probabil ca ti-a scapat.
Vezi ca-l minca gelozia pe Eugen cind vede ce raspunsuri minunate imi dai , treci pe la cafenea si mai baga si acolo , acolo esti bun hahaha!!!Alex_ scrie:
SF, stai sa-ti dea cu saruri pe la nas ca esti inca groggy. Alora din poza nu le scrie roman pe frunte. Chiar daca ar fi romani, unii poate locuiesc de 10 ani in vreun sat de pe malul raului, asa ca se incadreaza perfect in articolul 5.
Fir intins!!!