Argumente de psihopat.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu stiu de ce tonul mesajului meu ti s-a parut agresiv. Mesajul, departe de a fi agresiv arata curiozitatea mea, si nu numai, de a te vedea cu capturi de la Cernica. Poate maine !!!!!
As vrea si eu sa vad, in fine, un om sanatos si echilibrat la cap ca si tine, cu o poza tinand un peste. Ca psihopati sunt destui pe aici ! Chiar ma intrebam ce face un om sanatos ca tine pe un forum de psihopati ?

As vrea si eu sa vad, in fine, un om sanatos si echilibrat la cap ca si tine, cu o poza tinand un peste. Ca psihopati sunt destui pe aici ! Chiar ma intrebam ce face un om sanatos ca tine pe un forum de psihopati ?

tudor scrie:Mama Alex_ sunt KO ! Bai ce tare esti. Deci aia stau acolo de zeci si sute de ani. Stai asa ca imi aduc aminte, prin 76 cand am fost prima oara in Spania erau numai legionarii romani refugiati acolo (foarte putini). Nu prea pescuiau ei. Se ocupau de alte lucruri, majoritatea au fost ministri sau, in cazul lui Horia Sima, prim ministru. Acum sunt toti morti, fireste. Alti romani, inafara de cei de la ambasada, nu existau.
Iti place sa fii Gica Contra. Treaba ta. Dar cel putin esti pescar ?
Iarta-l pe Alex_ ......inainte de a pune mana pe undita sa puna mana pe cartea de gramatica ca tare mai are nevoie de ea....si cand spun astfel de lucruri stiu pe ce ma bazez..... : Lai, gasit intrad-evar ( mesaj315)
''Fericiti cei saraci cu duhul''

Si iata cum, prin puterile de moderator ale lui Tudor, topicul neconvenabil despre plasele cat se poate de legale din delta Ebrului a esuat la cafenea, sub titlul sugestiv "argumente de psihopat". De ce n-o fi ramas la discutii generale despre pescuit sub titlul "navoade si prostovoale in delta Ebrului"?tudor scrie:Voi muta mai intai o parte din mesaje la cafenea caci nu au nici o legatura cu britanicii.

Incercarea penibila de a sugera ca i-as fi facut pe toti membrii forumului psihopati nu-ti prea face cinste. Psihopati sunt doar cativa insi, deosebit de activi pe un singur topic. Oricum, vazand ce s-a intamplat cu aceasta discutie despre delta Ebrului si plase nu poate mira pe nimeni ca recurgi la asemenea manevre.tudor scrie:Nu stiu de ce tonul mesajului meu ti s-a parut agresiv. Mesajul, departe de a fi agresiv arata curiozitatea mea, si nu numai, de a te vedea cu capturi de la Cernica. Poate maine !!!!!![]()
Nu te necaji, o sa vina si pozele alea. Ce nu inteleg cei cativa psihopati care inca se mai agita pe subiectul Alex_ = Gerula e ca m-am dumirit deja ca psihopatia lor e dublata si de un jigodism de inalta clasa. Asa ca nu voi face nici un efort suplimentar, o sa-mi vad linistit de ale mele, iar pozele cu pesti oricum o sa vina in timp destul de scurt. Fara sa fac eu pe dracu-n patru sa ajung azi la Cernica.
Mereu. M-am implicat un pic cand credeam ca psihopatia nu e dublata de ********, si ca povestea asta cu Gerula s-ar putea lamuri foarte simplu. Dumirindu-ma ca ******* psihopate nu vor ca lucrurile sa se lamureasca, n-am de ce sa ma agit. O sa-mi vad de treaba, si imensa majoritate a membrilor acestui forum se vor lamuri ce valoare are povestea cu Alex_ = Gerula.SF scrie:Pina cind !Alex_ scrie: Asa ca nu voi face nici un efort suplimentar, o sa-mi vad linistit de ale mele, .
Fir Intins!!!
Moderare Ionut: te rog macar sa pastrezi un limbaj cat de cat civilizat
si ce incercai sa faci atunci? 
sa demonstrezi ca tudor de fapt habar n-avea legislatia catalana?!
pai ce treaba aveau romanii stabiliti prin zona de curand si braconieri cu acte in regula, cu dreptul acenstral al populatiilor autohtone de-a baga plase.
am citit pe-acolo si nu ti-am inteles pur si simplu interventia. ma intrebam, alt scop in afara de-a demonstra ca altii nu stiu la fel de bine ca tine lucrurile, mai ai? ca nu se vede zau

sa demonstrezi ca tudor de fapt habar n-avea legislatia catalana?!
pai ce treaba aveau romanii stabiliti prin zona de curand si braconieri cu acte in regula, cu dreptul acenstral al populatiilor autohtone de-a baga plase.
am citit pe-acolo si nu ti-am inteles pur si simplu interventia. ma intrebam, alt scop in afara de-a demonstra ca altii nu stiu la fel de bine ca tine lucrurile, mai ai? ca nu se vede zau
Tudor spusese recent ca n-a mai venit in Delta Dunarii de nu stiu cati ani, pentru ca pescuitul industrial nu se pupa cu ala sportiv, pentru ca in Delta Ebrului nu se intampla de-astea etc. I-am demonstrat ca greseste grav si ca denigreaza Romania pentru o situatie care exista si la spanioli.
Daca te uiti atent o sa vezi ca legea aia nu specifica nicaieri de cand este stabilit acolo un individ anume. Dreptul este acordat unopr comunitati care se ocupa in mod traditional cu pescuitul in zona.
Daca te uiti atent o sa vezi ca legea aia nu specifica nicaieri de cand este stabilit acolo un individ anume. Dreptul este acordat unopr comunitati care se ocupa in mod traditional cu pescuitul in zona.