Pe de alta parte nu vad de ce denigrez Romania cand afirm ca nu voi veni sa pescuiesc in Delta cat timp se pescuieste industrial. Poate ca logica psihopata ma impiedica sa-mi dau seama.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
tudor scrie:Alex_ , aici o iei razna rau de tot. Ce sate de pascari si ce pescuit industrial in Delta Ebro ? E cea mai industrializata regiune din Spania. Aia nu mai pescuisc de secole. Ii vezi cu barci puternic motorizate facand schi nautic sau pe jet ski in zilele libere. Si ti-am mai spus, dar vad ca nu inregistrezi decat ce te aranjeaza : nu este piata de desfacere pentru pestele de apa dulce. Numai romanii il mananca. Ia du-te tu cu plasa si da acolo in fata politiei dar sa ma previi ca sa vin sa vad si eu ce ti se intampla.![]()
Pe de alta parte nu vad de ce denigrez Romania cand afirm ca nu voi veni sa pescuiesc in Delta cat timp se pescuieste industrial. Poate ca logica psihopata ma impiedica sa-mi dau seama.
Nu deloc ! Chiar revendic denumirea de psihopat. Psihopat notoriu, cu diploma si acte de psihopat, in curand imi dau si doctoratul.eugen scrie:tudore, nu te-am mai intrebat, banuiesc ca nu e nici un deranj daca iti zic psihopat.