Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 13 Sep 2011, 11:58

toni f scrie:@4md3od gata, facem :) te duc la niste loace de avati gravi, cum iti place lu matale :D

si pe drum selectie de muzici grave, manele maxime , sa poa sa rada muscarii de noi ( chiar, oare muscarii ce asculta ? :roll: :twisted: rahmaninov, tchaikovsky si mozart? ) ...

iti baga tata de la speed, trash, trecand prin power metal, pana la doom , gothik si death metal :D :D :D

toate in intepretare adi de la valcea, adi e vito, florin salam si nicolae gutza .. cum ar suna o manea cantata de alsemo de la pantera ? foarte cool cred :twisted: :twisted: :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: deci atunci ne-am inteles ... manele la maxim in interpretarea lui Massimiliano Antonio Cavalera, Tomás Enrique Araya Díaz sau Robb Flynn ... :lol: :lol: :lol:

si da, mergem la avatii aia gravi ... :twisted:

ps : si o dedicatie ... pentru nasi :lol: :lol: :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=ijPWBALdFcY
http://www.youtube.com/watch?v=rIj3kpPYh1M
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 13 Sep 2011, 12:34

@ d4md3od

Ataaaaatttt ! asa ramane ! manele cantate de cavalera de la valcea, pentru deliciul muscarilor amatori de mozart :D :twisted: :D :twisted:
te astept cu mare drag cand vi prin tara !!!

@ indian larry

ti-o placut, indiene, eh :D :D :D ? si mie, duopa ce am scris-o :D :D :D

@ tavi

bre, tu o cam iei in serios asa, mi se pare mie :D :D

apropos de olt, cred ca am peste 200 de iesiri la olt in ultimii 5 ani, si sa moara tzak si pak daca am intrat vreodata in apa pe undeva :D :D :D

sau daca am avut nevoie de wadersi :D :D :D

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 13 Sep 2011, 12:36

toni f scrie: apropos de olt, cred ca am peste 200 de iesiri la olt in ultimii 5 ani, si sa moara tzak si pak daca am intrat vreodata in apa pe undeva :D :D :D

pai daca n-ai dat la musca.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Sep 2011, 12:39

da, o iau in serios, musc din tastatura :D
da' tu ce incerci sa ne convingi? ca nu trebuie sa intre nimeni in apa pentru ca tu nu intri? :D si ca daca tu nu ai nevoie de wadersi nu are nimeni? :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 13 Sep 2011, 12:47

toni f scrie:
apropos de olt, cred ca am peste 200 de iesiri la olt in ultimii 5 ani, si sa moara tzak si pak daca am intrat vreodata in apa pe undeva :D :D :D

astora care le e frica de apa si nu stiu sa innoate lanseaza de pe mal de pe la 5-6 metri de margine si stau cu vesta de salvare pe ei in loc de vesta daia pin la buric

cind ii apuca vitejia si vor sanvete ceva util se antreneaza pe uscat... in stilul asta...

http://www.youtube.com/watch?v=QVPphs_k6_g

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 13 Sep 2011, 12:49

@ indianu '

ai vazut boss ? explicatia e clara :D

@ tavi, ai grija, ca tastele alea ramase printre masele cariaza grav :D

nu incerc sa conving bre pe nimeni de nimic ... fac caterinca de dragul caterincii ... cine vrea sa faca concurenta la vidre, nu are decat , din partea mea :D :D :D

eu propun altceva, care mi s-ar pare culmea rafinamentului la musca :D :D :D

in loc de wadersi costum de scafandru integral, si in loc de lanseta, sa-ti montezi musca pe un deget ... iti dai seama ce inseamna sa prinzi un peste asa ? cata tehnica trebuie ?

plus ca se pot dezvolta mai multe tehnici, pescuitul cu "ude" cu costum de scafandru cu butelie, cel cu uscate cu echipament de snorkeling alea alea ? :D :D

cursuri de cum sa legi musca ce camufleaza integral scafandrul, cum sa customizezi costumul de scafadru sa semene a bustean sau bolovan si altele asemanatoare :D :D :D

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 13 Sep 2011, 12:49

spinneri in devenire de obicei is crapisti... daia de umpla malu de lansete... si cind ntapa cite un crap stingher cu ditai haragu de 4 metri mai baga si in marsalier... asa... vo 3-4 metri... de vine sacu crap tirish grapish

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 13 Sep 2011, 12:50

@ ipocritul

bre, asta este, nu toti suntem curajosi pe lumea asta :P :P :P

desi, cred ca este o dovada de mare .... curaj .... ca sa recunosti ca esti las :D :P

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 13 Sep 2011, 12:59

Toni , f tare :D :D
cursuri de legat musca pe deget asa incat sa camufleze pescarul ....pardon duduia :D

rine
n-am intuit niciodata da niciodata de ce au muscaricii carligele debarbetate , genial :D
desi ei ar putea ma si fara carlig , razultatul e acelasi

cea mai importanta scula de pescuit a muscarului e aparatul foto .....
daca vedeti galeria unui muscar e plina de peisaje :D ...suflete de artiste impresionabile de frumosul in stare pura :D ..............pestii nici nu conteaza , pestele miroase ....si apoi ei trebe sa se spele din nou pe maini , apoi tratament hidratant cu crema de piersici :D, servetele parfumate sa inlature umezeala etc.... .....complicat

muscaricilor e cam jale vad .....incepe numaratoarea :D
scoateti ceva iute si de efect ca e deranj :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 13 Sep 2011, 13:07

toni f scrie: ...da io... nu am incercat, si nici nu o sa incerc , pana nu ajung....
nu ma las, si nu ma dau,... mai bine ma impiedic ! :lol:

Unde am mai auzit io texte d-astea ?

La femei, orice NU inseamna DA !...
deci ne-ai convins ! :lol:
acuma stim si noi care-s femeile pe aici !
:lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Scrie răspuns