Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 13 Sep 2011, 09:27

rine scrie: pana unde merge " transformarea " asta? :twisted: :lol:
Sa-ti raspund eu: asa ajungi sa joci remi pe etalate cu colegele, rontaind la seminte, te certi la asociatia de locatari pt. cota comuna, seara pui proteza obosita-n pahar si dechizi albumul alb/negru cu craietz, obletz, porcushori...oftand adanc: Ce viaaaatza! :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 13 Sep 2011, 09:32

si cu andrele, din firele alea de flay,poti face ceva util?
probabil ca ,nu camou ,dar o bentiza ceva se poate? :roll:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 13 Sep 2011, 09:43

toni f scrie:@ d4md3od :twisted: :twisted: :twisted: ce dreacu cauti tu bre in italia ??? hai incoa sa bem un jack si sa ascultam ceva muzica buna :D ca muscarii ajtia nu se pricepe :P :P :P

...
toni f :lol: :lol: :lol: ... cu cea mai mare placere am sta la un pahar de muzica buna ... daca voi avea un drum prin zona ta vreodata dau un semn si vedem cum facem ca paharul ala sa fie pe malul vreunei garle ... :roll:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 13 Sep 2011, 09:57

Leba scrie: Sa-ti raspund eu: asa ajungi sa joci remi pe etalate cu colegele, rontaind la seminte, te certi la asociatia de locatari pt. cota comuna, seara pui proteza obosita-n pahar si dechizi albumul alb/negru cu craietz, obletz, porcushori...oftand adanc: Ce viaaaatza! :D
de parca cei care nu reusesc transformarea asta la un nivel superior :twisted: , au alt viitor mai luminos !
E drept, ei n-o sa joace veci remi pe etalate, insa semintele nu le vor pune in scrumiera, ci le vor imprastia pe jos, in fata blocului, unde continua sa bea bere in jurul lazii, pana la 12 noaptea, lustrindu-si nostalgic clasoarele cu table, ca pe decoratii, pana cand o voce autoritara de la balconul de la "trei" le urla-n creieri:
Treci in casa nenorocitule, si fa-ti curat in debara, ca iar ti-ai lasat perucile imprastiate peste tot de nu mai stiu care is ale tale si care ale mele ! :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 13 Sep 2011, 10:13

style ....nivel superior de dezvoltare ... :D :D
fa...voi va auziti ?
mai lipseste sa va stropsiti la bietii pescari cu : cand va mai maturizati si voi odata ????......

va intalniti in tabere unde ridicati mana si spuneti : Hi ...my name is Consuielo and I am flyer since 1 year ......
Haaaaai....Consuieeeeeelo .... :D

clasoare de table ? :D

tot e mai bine decat insectare :D .....hai ma Georgele in casa cu goangele tale ca rad si copii de la bloc de tine , ne faci de minune ....offff....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 13 Sep 2011, 10:24

ma...mai veniti si voi cu ceva nou .... :twisted:
ca aia cu taberele s-o fumat ieri ....

azi e asta cu perucile :lol: :lol: :lol:

PS uaminii nu rad de goangele noastre.... se sperie si dau cu raid, asa is de realiste :twisted: .....
macar io nu stau sa dau comanda de pe net " vaai a aparut ultimu' model de thrill, wau ce vibratie, wau ce ancore, wau ce stropeala de popper, fataaaaa, tre sa il am...neaparat ! " :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
Plus ca.... soro, iar imi amintesc de ladita aia de instalator .... :twisted:

A si uite...am o nedumerire :D : la baitcast sunt si tamburi de schimb ? :twisted:
Adica daca dimineata mergi la office si ai nevoie de peruca bijnitz, iar seara ai o intalnire si trebe peruca cea de club :twisted: :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 13 Sep 2011, 10:33

dej aici nu e vorba ca s-o fumat ....sunt realitati in care va scaldati voi ...si ieri si azi si maine .... :D

e mai bine sa-ti cumperi un model de vobler decat ....

......fataaaaaaa ai auzit fataaaaaaa?.....a bagat cozi de paun tarcat .si blanite de iepure incordat .....du-teee tuuuuuuuu ...ia-mi si mie .....a si ia-mi si niste par de capra galben si doo bilute ( ca-mi lipsesc) de tungsten...
pe caldura asta uuuuf jnuru ala lila e cam gros sinu merge cu palaria in carouri ....vezi ca e promotie la wadersi .....hai te pup fataaaa....
pescuiasca si el va

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Sep 2011, 10:35

Sorin scrie:style ....nivel superior de dezvoltare ... :D :D
fa...voi va auziti ?
mai lipseste sa va stropsiti la bietii pescari cu : cand va mai maturizati si voi odata ????......

..
ma ai sa-ti dau un exemplu: pescuitul cu baboi. dupa cum stim... nu cadreaza. Si daca tot vorbim de pesti mici vs pesti mari, trofeele absolute se cam iau la baboi.
No, si spinerii sacrifica eficienta de dragul stilului ...si aleg next level, adica pescuitul cu artificiale
No la noi sa prizi un peste la spin.. nu cadreaza :) . E prea usor, oricine poate face asta. Pricipit? :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 13 Sep 2011, 10:41

Tavi scrie:ma ai sa-ti dau un exemplu: pescuitul cu baboi. dupa cum stim... nu cadreaza. Si daca tot vorbim de pesti mici vs pesti mari, trofeele absolute se cam iau la baboi.
No, si spinerii sacrifica eficienta de dragul stilului ...si aleg next level, adica pescuitul cu artificiale
No la noi sa prizi un peste la spin.. nu cadreaza :) . E prea usor, oricine poate face asta. Pricipit? :D
fata , tu n-ai citit ce am zis ca nu naluca ne defineste .....ci CUM dai cu ea?

rumba , paso doble , 10 lanseuri false in curu gol da cu wadesrsi si 3 antene de paun in cap.....aia e problema :D

a da cu artificale e intra-devar un next level ....da de aici drumurile se despart ....noi inca ne barbierim si prindem peste , voi va uitati la calendar cand vin zilele alea in care nu puteti pescui ca sunt probleme cu ...blanita :D :D
pescuiasca si el va

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 13 Sep 2011, 10:46

[quote="Sorin"

rumba , paso doble , 10 lanseuri false in curu gol da cu wadesrsi si 3 antene de paun in cap.....aia e problema :D
:D :D[/quote]

:lol: da,da..carnavalul de la RIO .muscarii l-au inventat :lol:

cred ca si cine a inventat "lambada" tot din zona halieutica sa inspirat :lol:

Scrie răspuns