Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 13 Sep 2011, 10:47

:lol: :lol: :lol: am mai realizat una ......

dati-va cu parerea..cine e mai indoielnic ? :

thrill vs adams
tail dancer vs matuka
Magnum vs clouser minnow
Pop&Skater vs red tag
Sacrifice leaf vs pheasant tail
Hootchie Coochie vs f-fly
Jerk-oh vs wooly bugger
:D
Ca sa o luam pe linie de psihanaliza.... la noi denumirea e denumire... ca doar de obicei e home made si nu te intereseaza s-o cumperi....
Acolo e marketing...ei bine dragilor , marketingul asta e un fel de chestie care e facuta sa scormoneasca la subconstientul clientului final si sa vada c el-ar atinge la sentiment incat sa scoata lozu din buzunar....

lor le place cu tail dancer , jerk offs si lolly pops :twisted:

Spuneti sincer...va simtiti usor atrasi si de Katy Perry ? :lol:

Aa si domn' Sorin ...nu mi-ati raspuns la nedumerire :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Sep 2011, 10:59

Sorin scrie: fata , tu n-ai citit ce am zis ca nu naluca ne defineste .....ci CUM dai cu ea?

rumba , paso doble , 10 lanseuri false in curu gol da cu wadesrsi si 3 antene de paun in cap.....aia e problema :D
ma voi folositi ca "argumente" neste mituri si imagini false despre muscarit
va uitati la filmele despre casting si tragesti conculzia ca si in pescuit se folosesc nush cate lanseuri false...fals :D nu e chiar asea...de multe ori nici pe departe
wadersii sunt pentru intrat in apa nu sunt doar pentru muscari
penele de paun de la palarie le-ati vazut la vanatori
deci ce ramane in picioare din "argumentele" voastre?
impresia voastra despre lansat.. nascuta si dintr-o oaresche frustrare ca voi nu ati putut ...si cam atat
ai sa va mai dau unu argument de next level...
muscarii folosesc la greu carlig simplu si debarbetat
spinerii majoritar 2-3 triple cu spin sau jiguri tot cu spin... sa mai continui sau ai prins ideea? :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 13 Sep 2011, 11:02

stil frate...
c si r domne...nu joaca...
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 13 Sep 2011, 11:17

@d4md3od

boss, daca ajungi prin tara si prin zona capitalei, da un semn de viata si mere undeva la peste :) muzica , transportul si jackul le dau eu :)

@ tavi, miky, muskmd

bei, este vorba de concept aici :D nu stiu daca sorinache a incercat sa arunce cu mushti de'astia, si nu i-a iesit giugeaua ... da io de exemplu nu am incercat, si nici nu o sa incverc , pana nu ajung intr-o tzara unde cu musti de-astie prind pastrav de cteva kile, sau somon, sau alea ...

dau la jalo stiuk si somn , ca acolo mai sunt sanse si de trofeu ... si oricum media pestilor e mult mai mare , si simti si tu ca tragi de ceva ...

de-astea ultra light gen bibi, care ar putea fi echivalente cu musca, sunt subsidiare :P :P :P :P

corect cu wadersii, aia iashte si pt unii si pt altii ... da vestele ? cum ma nene sa dai cu vesta pana la buric ?

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Sep 2011, 11:32

ai ma toni... evident vesta e scurta ca sa nu se ude, daca te bagi in apa cu vadersi pana-n piept e cam aiurea sa ai o vesta pan-la brau n-asha?
si asta se aplica si spinerilor...cand se baga nu tot asa ceva le trebe?
n-are a face cu moda and shit, dar na, de ce era sa se lege si Sorin :lol:
Musca 13

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 13 Sep 2011, 11:33

toni f scrie:@d4md3od

boss, daca ajungi prin tara si prin zona capitalei, da un semn de viata si mere undeva la peste :) muzica , transportul si jackul le dau eu :)

...
multam fain de invitatie toni f ... daca voi avea vreodata drum pe acolo placerea va fi de partea mea sa facum un peste ... :bere: ... numai bine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 13 Sep 2011, 11:36

carlig debarbetat/ cred si io.
va stricati rau, tzoalele cand va agatza cate unu. bascha ca-i ff.mic si rupi frumusetze de goanga prin izmene. :lol:
ca sa nu zic prin, dej'te :twisted:
te vede cineva in momente d'astea si sa dus draq eleganta. :lol:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 13 Sep 2011, 11:44

@4md3od gata, facem :) te duc la niste loace de avati gravi, cum iti place lu matale :D

si pe drum selectie de muzici grave, manele maxime , sa poa sa rada muscarii de noi ( chiar, oare muscarii ce asculta ? :roll: :twisted: rahmaninov, tchaikovsky si mozart? ) ...

iti baga tata de la speed, trash, trecand prin power metal, pana la doom , gothik si death metal :D :D :D

toate in intepretare adi de la valcea, adi e vito, florin salam si nicolae gutza .. cum ar suna o manea cantata de alsemo de la pantera ? foarte cool cred :twisted: :twisted: :twisted:

@ rine :D :D :D :D :D m-am prabusit de ras , brava boss :D :D :D

@ tavi

spinnarii nu se baga in apa pana la barbie mah :D :D :D au si ei demnitatea lor :) plus ca daca e nevoie, baga giugea mai grea si arunca unde trebuie, nu tre sa se duca ei insisi pana acolo :twisted: :P :twisted: :P

asta ca sa nu mai zic ca un spinnar da 1 data la 5 ani din wadersi, si asta inseamna de fapt autoconservare :D oricat ar izola aia, io nu ma risc sa-mi expun "podoabele" la temperaturi dubioase :twisted: :P :twisted: :P

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 13 Sep 2011, 11:50

toni f scrie: spinnarii nu se baga in apa pana la barbie mah :D :D :D au si ei demnitatea lor :) plus ca daca e nevoie, baga giugea mai grea si arunca unde trebuie, nu tre sa se duca ei insisi pana acolo :twisted: :P :twisted: :P

buna rau de tot asta! :lol: :lol: :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Sep 2011, 11:55

ia-o cum vrei...va e frica de apa rece, nu aveti nevoie sa intrati in apa you name it, oricum rezulta ca nu din considerente de moda se folosesc vadersi si veste scurte. Ca despre asta vorbeam nu?
si depinde si unde pescuieti... daca dai majoritar pe lacuri si dunare ca asta aveti voi acolo normal ca nu intri in apa, dai din barca sau de pe mal.
Daca dai pe rauri gen olt sau rauri de munte mai mici sau mai mari de pe pe mal iti limitezi mult optiunile de abordare chiar si la spin si cam trebe sa intri in apa
rine: nice try, pe apele bune de afara e musai carlig debarbetat fix de grija tzoalelor :lol:
altceva? :D
Musca 13

Scrie răspuns