Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 13 Sep 2011, 13:40

@ indianu

uite bre, ca ai scos-o tu acu pe aia misto !!!!! cre' ca de-aia se agita baetii astia cu salmonida, si de ce nu obletele la musca :D :D :D

daca avea ei dunare aproape, nu mai statea de de-astea de domnisoare, cu jnuruletze lila si alte vrajeli :D :D :D

cauta sa dea si sa se bate cu un mormotel de la 10 oka in sus, nu cu un pastravior de la 10 pete pe schinare in sus :D

@ ipocritu aici ai dreptate, nu am ce zice, colori ca in trusele de jalo, mai rar gasesti :D :D :D

@ miky : si baietii plang cateodata :twisted: :P :twisted:

impiedica-mas de un somon de 10 kile, sa vezi ce ma apuc de ....... dat cu voblere si oscilante dupa el :P :D :P :D !!!!!!

@ sorin

bre, mare dreptate ai cu peisagistica ai ... iti dai seama, sa bati 15 km up and than down, sa prinzi 2 pistruiati de 25 de cm fiecare, dar sa reusesti sa scoti un album intreg de poze ? asta da maiestrie ...

si noi care nu pozam un jalo sau un stiuk sub 70-80 de cm :D

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 13 Sep 2011, 13:45

Sorin in primul rand iti multumesc ca m-ai amintit primul in lista de muscari combatanti . E o mare onoare de care nu sunt demn :D , eu fiind cel mai nepriceput reprezentant din respectiva lista.
Din pacate asta imi zice un mare lucru : nu stapanesti f bine sistemul de valori, esti usor derutat, ai zice orice sa nu ne intoarcem la situatia de "inainte" ...... Frica ta de abandon e justificata vad prin evenimente din trecut, in care ai fost fortat de club, de competitii :twisted: sa evoluezi din ala "care sta pe malul lacului si bea bere toata ziua" ( un fel de sanul lui Avraam in acceptiunea ta primara :lol: :twisted: ) in aprig calaritorul de barcuta pneumatica cu torqueedo si multe steezuri multicolore :twisted: :lol: :lol: :lol: in fugareala dupa CMMCPCLRSSAMD :twisted: ( orice asemanare a aranjarii initialelor e pur intamplatoare :D )
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 13 Sep 2011, 13:56

MuskMd scrie:Sorin in primul rand iti multumesc ca m-ai amintit primul in lista de muscari combatanti . E o mare onoare de care nu sunt demn :D , eu fiind cel mai nepriceput reprezentant din respectiva lista.
Din pacate asta imi zice un mare lucru : nu stapanesti f bine sistemul de valori, esti usor derutat, ai zice orice sa nu ne intoarcem la situatia de "inainte" ...... Frica ta de abandon e justificata vad prin evenimente din trecut, in care ai fost fortat de club, de competitii :twisted: sa evoluezi din ala "care sta pe malul lacului si bea bere toata ziua" ( un fel de sanul lui Avraam in acceptiunea ta primara :lol: :twisted: ) in aprig calaritorul de barcuta pneumatica cu torqueedo si multe steezuri multicolore :twisted: :lol: :lol: :lol: in fugareala dupa CMMCPCLRSSAMD :twisted: ( orice asemanare a aranjarii initialelor e pur intamplatoare :D )
nu stiu cat de priceputa esti in arta legarii atelor multicolore sau in exercitiul la sol cu pambilca , dar cel putin in mod cert esti foarte activa , dornica de afirmare , ambitioasa....si ... modesta . :D .....in 10 ani si cu mult exercitiu ar putea iesi un baitacstor din tine :D

imi pare bine ca tu consideri trecerea de la statu pe malu lacului si baut bere toata ziua la calaritu de pneumatice in cautarea cmmc....o evolutie
io nu-s f convins :D ...si nu m-a fortat nimeni ....
torqueedo n-am si am fost cel mai mare ,,dusman'' al lor in competitii ....
steezurile toate-s gri deci nu multicolore ....acu am putea sugera celor de la daiwa niste modele cromatice prazulii de ex pentru muscaritele care vor sa incerce sa si pescuiasca
:D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 13 Sep 2011, 14:12

mah ! da cu wadersii aia pe voi?senzatii tari nu?
da'vanturile pe unde iese? :lol:
voi, care, c& r total .
mai mancati o conversa de fasole ,pe mal de rau.
nu deveniti prea floating? :twisted: :lol:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 13 Sep 2011, 14:15

ahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahaha

:D :D :D :D :D :D :D

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 13 Sep 2011, 14:18

:lol: :lol: :lol:

@ Sorin : am atins o coarda? :twisted:
@ Rine : buna asta. Da' veche :lol: :lol: :lol:

Legat de activitate, dap.... am momente cand ma plicti la serviciu ... e asa de imoral ? :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 13 Sep 2011, 14:22

MuskMd, poate ca aici ii shpilu, tre' sa jtii sa te adaptezi din mers. Eu bat si km destui pe Prut, ma sui si-n barcutza, zzz-zz :D sau vrum-vrum (termice), cum vrei, am incercat si passo.doble da nu mi-a iesit triplu axelu :D, la crap putin spre deloc, la stationar slab, poate uneori doar o pluta fiiina, da fina rau!
Ce mi-a ramas la suflet este si ceea ce practic azi, adica spin si bait.
:twisted: meaning: pejti, aventura, treaba serioasa.
Ce sa fac, daca nu ma atrag buricele goale si floacele roz bombon... :D si nici procusorii sau mreana vanata..
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 13 Sep 2011, 14:24

rine :D :D :D :D
nu iese, se aduna tot mai su tot mai sus :D :D ..........pana ajung la concluzia ca e cei mai superiori ever :D
pescuiasca si el va

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Sep 2011, 14:25

rine scrie:mah ! da cu wadersii aia pe voi?senzatii tari nu?
da'vanturile pe unde iese? :lol:
voi, care, c& r total .
mai mancati o conversa de fasole ,pe mal de rau.
nu deveniti prea floating? :twisted: :lol:
ma io zic sa va hotarati...adineauri doar voi erati barbatii adevarati care ragaie, se besesc si prind peste acu vad ca incepeti sa ne atribuiti pe rand cate o calitate
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 13 Sep 2011, 14:27

MuskMd scrie::lol: :lol: :lol:

@ Sorin : am atins o coarda? :twisted:

pai nu stiu , zangane ceva pe la tine pe acolo ? :D :D

Legat de activitate, dap.... am momente cand ma plicti la serviciu ... e asa de imoral ? :lol:

nu , e normal :D
pescuiasca si el va

Scrie răspuns