Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 13 Sep 2011, 14:57

http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=5247

uite bre aici, una si cu miez ...

as mai pune, da sunt toate cu pesti, si d-aia de vis de rambo .... mai mici n-am, si peisaje nu am chiar de loc din pacate :twisted: :twisted: :twisted: ce sa-i faci, nu am suflet artistic :twisted: :twisted: :twisted:

nu stiu care v-a bagat cu bibani de-aia , io nu lupt la categoria "bibi" :P

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 13 Sep 2011, 15:00

miky scrie:
toni f scrie:...si noi care nu pozam un jalo sau un stiuk sub 70-80 de cm :D
Care stiuk ? care jalo ? cand v-am cerut poze ne-ati bagat in fatza bibani de 25-28 :D
ca visati voi la d'astea si poate prindeti unu pe sezon, cu care va laudati in grup o luna, nu inseama ca daca dai la spin sau bait gata prizi pesti de pesti !
Doar visele vi-s mai "Rambo" !

Pentru necunoscatorii ingrijorati de soarta noastra in apa:

Wadersii nostri sunt breathablle, ma ! Adica respirabili ! adica toate ies, nimic nu intra ! :lol: :lol: :lol:
Asta spre deosebire de prelata de camion colorata fistichiu a toamna, in care va imbracati voi si in care mustiti cand va bate soarele in cap pana la insolatie !
Miky, tocmai tu ceri poze, tu care te bati cu pumnu-n peptu de muzcar, invelit cu grija de breathable si vesta cu buric, ca nu faci poze? :D Pozna aia am pus-o pentru musca moldoveana, la cerere, daca trebe din-astea cu pejti seriosi si tigarea-n gura, gasim! :D
Da ar fi frumos si diafan sa ne aratati si voi un best of la oblete sau fatza bolnava de gigantism... :twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Sep 2011, 15:01

vai dar ce camuflaj asortat aveti in poza domnu :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 13 Sep 2011, 15:01

miky scrie:
Wadersii nostri sunt breathablle, ma ! Adica respirabili ! adica toate ies, nimic nu intra ! :lol: :lol: :lol:
pai daca iese tot aveti grija sa nu va ciuguleasca porcusorii libelulele :D

a, nu aveati grija asta ? :D

q.e.d....fetelor :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Sep 2011, 15:09

asta nu poate duce decat la un concurs de masurat libelulele :lol: :lol:
Musca 13

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 13 Sep 2011, 15:11

Tavi scrie:asta nu poate duce decat la un concurs de masurat libelulele :lol: :lol:
Concurs tematic ; CU LIBELULELE PE MASA.... :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 13 Sep 2011, 15:23

Sorin scrie:
Tavi scrie:asta nu poate duce decat la un concurs de masurat libelulele :lol: :lol:
Concurs tematic ; CU LIBELULELE PE MASA.... :D
A mai fost, in 2007, la un concurs pe Tileagd... Nuj cine a inceput, jtiu ca se rezumase pe medii, moldoveni vs. ardeleni :D :D
Nebunie... :twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 13 Sep 2011, 15:24

@ tavi

nu-i asa ca-i misto ? :D :D :D si cizmele browning erau tot camo, chiar daca nu se vad :D :D :D

sapca de polar bleumarin strica tot chichirezul, dar pentru iarna asta promit ca voi remedia, si-mi iau ji budigaii tot camo, pentru asortament perfect :P :P :P

singura chestie este, ca geaca mea camo nu era pana la buric :twisted: :twisted: :twisted: si mai are si cartusiere in buzunarele mari, pentru cand ma duc la vanatoare :twisted: :twisted: :twisted:

vai, ce am divulgat, m-am bagat in gura voastra ... sadicu', omoara animale alea alea , alea alea ... muci ma faceti acu, cu sufletele alea duioase ce apreciaza apa cristalina, pastravu pozat pa' frunza , cu lanseta in lung pe fundal etc etc etc ...

@ sorin ...

bai, nu-ti dai seama in ce te bagi ... leaga baetii astia o libelula de pus pe masa, ce va imita perfect o "libelula" de-aia de ... negru ... :twisted: :twisted: :twisted:

noi ce ne facem atunci ? lipim niste gume una de alta, sa avem ce pune pe masa? si ne iese o libelula de ... chartreuse... ??? :oops:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 13 Sep 2011, 15:27

E hai lasati-o cu pozele !
exact aia va ziceam, prinde unu, una pe an si apoi se lauda doua veri cu ea ... pardon,...din 2007 incoace !
Deci credeam ca vorbim de rutina, de partide obisnuite, ca voi mereti la pesti,... nu ca tot ce vorbim aici se raporteaza la saptamana aia de delta in care ati fost poate acu' 3 ani ...
Uite din punctul asta de vedere, bibanu' lu' Leva, (pe care io l-am cerut nu muskmd) mi se pare unu' cinstit si de apreciat, prins prompt la ultima partida !
poze cu amintiri de lebada, toti avem daca e nevoie !
toni, daca tu nu lupti la categoria "bibi", ... inseamna ca te duci prea rar la pescuit !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Sep 2011, 15:27

toni, ai sa fi surprins...daca tot te-ai scapat ca ej vanator, poate-ti faci mila cu neste blanite de capra, cerb...un gat de sitar n-ar strica... urs polar ar fi de mare valoare...pusti si veverite? :lol:
Musca 13

Scrie răspuns