uite bre aici, una si cu miez ...
as mai pune, da sunt toate cu pesti, si d-aia de vis de rambo .... mai mici n-am, si peisaje nu am chiar de loc din pacate

nu stiu care v-a bagat cu bibani de-aia , io nu lupt la categoria "bibi"

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Miky, tocmai tu ceri poze, tu care te bati cu pumnu-n peptu de muzcar, invelit cu grija de breathable si vesta cu buric, ca nu faci poze?miky scrie:Care stiuk ? care jalo ? cand v-am cerut poze ne-ati bagat in fatza bibani de 25-28toni f scrie:...si noi care nu pozam un jalo sau un stiuk sub 70-80 de cm
ca visati voi la d'astea si poate prindeti unu pe sezon, cu care va laudati in grup o luna, nu inseama ca daca dai la spin sau bait gata prizi pesti de pesti !
Doar visele vi-s mai "Rambo" !
Pentru necunoscatorii ingrijorati de soarta noastra in apa:
Wadersii nostri sunt breathablle, ma ! Adica respirabili ! adica toate ies, nimic nu intra !![]()
![]()
![]()
Asta spre deosebire de prelata de camion colorata fistichiu a toamna, in care va imbracati voi si in care mustiti cand va bate soarele in cap pana la insolatie !
pai daca iese tot aveti grija sa nu va ciuguleasca porcusorii libelulelemiky scrie:
Wadersii nostri sunt breathablle, ma ! Adica respirabili ! adica toate ies, nimic nu intra !![]()
![]()
![]()
A mai fost, in 2007, la un concurs pe Tileagd... Nuj cine a inceput, jtiu ca se rezumase pe medii, moldoveni vs. ardeleniSorin scrie:Concurs tematic ; CU LIBELULELE PE MASA....Tavi scrie:asta nu poate duce decat la un concurs de masurat libelulele![]()