ma, in final fiecare e cu ...zda masii
ca uite usor usor , consumand micile rautati aruncate frateste ( fratele muscar catre sora castor

) ajungem la ideea initala a lui Gigi : nu te XXXX in gustul omului

.
Personal, ca posesor de waderi , le-am gasit utilitatea in sezonul rece ( mai o traversare, mai un loc ingramadit in care nu poti intra altfel) si in ceva apa de afara care, intamplator era a dracu de rece

.
In rest, cine nu a probat in apa un bocanc cu pasla/vibram de wading, poa sa shut the fuck up , ca nu stie ce zice

.
Iar fly nu inseamna neaparat salmonide. Cine nu intelege chestia asta.... e doar narrow minded .....

.
Plus ca unora li se pare normal sa aleaga calea cea mai usoara.... altii au ambitii mai inalte.... De genul un somn, jaloo, crap, scobar sau o mreana la fly = cat o mie de jalai maraiti....prin prisma faptului ca e mult mai greu de prins....
Iarasi, la salmonide pe apele noastre musca va prima intotdeauna. La clean e discutabil .... la avat iarasi.....
Ce e cert ca in multe privinte spin = mai usor ca fly. Tine in final de optica personala, sunt unii carora le place sa stea 72 de ore si sa astepte sa tipe avertizorii.... sunt unii care bzz bzz cu barca si sonarul si dau plumb la apa... la fel cum sunt unii carora le place sa bata la pas kilometri de apa intr-o zi....
Am prieteni care in afara de jaloo nu cunosc alt peste. nu dau veci de pe mal si nu ii intereseaza altceva decat jig. Am cunostinte care nu calca alta apa decat paraiele de munte... la fel cum am cunostinte care prefera pescuitul viteza de la competitii unor iesiri doar cu prietenii apropiati, in liniste .... Cine-i mai intelege pe toti....
In rest, cancan care si-a atins tinta....it's been days de cand nu am auzit o injuratura sau un Gerula

.... dar repet...in afara de Leba cati si-o mai "Spurcat" mainile la un fly , incat macar sa aiba idee, nu sa stie ce zic ?
Dracu le mai stie pe toate
PS @ ipocrit... jeanta de instalator, ce mai....