orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
modigliani
- veteran

Tica , ..... nene , ..... te-ai scos ! Faci clasa a II-a ..... pro bonus !!!
Singura mea satisfactie ( remuneratie , ..... sa-i spunem asa ! ) este totala ta scufundare in INCULT . In "Marele Incult" , var primar cu "Vesnicul Penibil" , cumatru cu ..... " OriceAltcevaDecatSpinning" .
Baieti buni . ...... Toti trei .
-
modigliani
- veteran

Nu amice . Dar mi-e tare jena de ........ nevoile intime ale altora . Tu , ..... treaba ta . Publica "intimitatile" atat cat sa-ti satisfaca nevoile ( eu le-as numi ..... voieurism ) . Eu sunt mult mai discret .
Imi dai voie sa te las sa termini singur ?
-
Sami
- veteran

Era mai frumos/captivant si de urmarit ,,razboiul'' fly/baitcasting,macar radeam cu pofta(parca avea actiune terapeutica) cu toate ca trec prin niste momente mai grele decat...lupta asta a voastra de...doi bani
-
modigliani
- veteran

ticairlandezu scrie:Scuza-ma daca te-am "ofensat" cumva ...
Te scuz . ..... De fapt te inteleg . Astept sa mai evoluezi nitel sa putem combate
Limba Romana de pe pozitii de echivalenta ( cat si ce avem de exprimat cu ajutorul acesteia ) . Ca "vampiri" de calibru , .... deh ! Pai , ce-i aici , ....... amatorism ???
Dar , Tica , ...... n-ai raspuns la faza cu montura aia de mamaliga cu ....... cinci triple si-o agrafa-n motz ! Imi place sa cred c-ai trezit interesul publicului ! ...... Cand ne spui ???

-
modigliani
- veteran

Sami scrie:..lupta asta a voastra de...doi bani
E prea mult cat apreciezi . Tica , in disputa ce
singur a lansat-o , vis-a-vis de Limba Romana , e ....... absolutamente NUL !!!!!
Sincer , regret enorm ca te-am deranjat cumva . Dar nici nu-i puteam permite astuia sa si-o ia-n cap . E un ...... incult !
Nu-i o jignire , e o constatare !!!!!
-
SF
- veteran

modigliani scrie:Sami scrie:..lupta asta a voastra de...doi bani
E prea mult cat apreciezi . Tica , in disputa ce
singur a lansat-o , vis-a-vis de Limba Romana , e ....... absolutamente NUL !!!!!
Sincer , regret enorm ca te-am deranjat cumva . Dar nici nu-i puteam permite astuia sa si-o ia-n cap . E un ...... incult !
Lasa ma ca esti tu cult , doar ca.......bruiezi in continuare .
Prapadesti atata timp pretios cand ai putea sa pui un magarus sa bata cu copita pe taste , tot aia ar fi ! Bzzzzzzzzzzz.......bzzzzzzzzzzz.......bzzzzzzzzzzz
-
ticairlandezu
- veteran

Frate ,painea la magazin costa 2 lei si 2 bani!!! daca n-ai 2 bani, mergi acasa fara paine

...asta'i ce poate Zugravul sa ne ofere deocamdata...subiecte de 2 bani!!! si "multipla" lui PERSONALITATE .