neatza rine . de ce esti trist ? hai la un jalau .rine scrie:n'eatza indiene.
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Lasa Zugravu-le,ca nu le limba romana am dat noi "extemporal" aici...la altceva...la ce oaremodigliani scrie:La atat TE-AM REDUS ????? ATATA MAI POTI ........ SOPTI ???????ticairlandezu scrie: Aha..deci de la Cairo ..t-i se trage ....OK, Zugravule![]()
![]()
![]()
Tica , da-mi voie sa jubilez : Te-am " facut " ! .......,.
p.s. te-nteleg . Esti deja in disperare de cauza . Te zbati in propria neputiinta si incultura sa-i gasesti pacate . E firesc . Tine de instinctul de conservare .
p.p.s. Cum e cu publicarea MP-urilor ?
p.p.p.s. In acceptiunea ta "Chineza" probabil e OK .

- modigliani
- veteran
De ce nu-ti gasesti tu un forum in hieroglife sau in ideograme ? Oricum , indiferent de modalitatea de exprimare acceptata , repet , ...... nu esti unde trebuie . Aici e cu naluci ....... ! ........ Si-n Romana !ticairlandezu scrie:
Lasa Zugravu-le,ca nu le limba romana am dat noi "extemporal" aici...la altceva...la ce oare![]()
![]()
![]()
![]()
-
- veteran
Si la spinning te pricepi mai bine dacat mine...modigliani scrie:De ce nu-ti gasesti tu un forum in hieroglife sau in ideograme ? Oricum , indiferent de modalitatea de exprimare acceptata , repet , ...... nu esti unde trebuie . Aici e cu naluci ....... ! ........ Si-n Romana !ticairlandezu scrie:
Lasa Zugravu-le,ca nu le limba romana am dat noi "extemporal" aici...la altceva...la ce oare![]()
![]()
![]()
![]()

Oaaaau,asta-i o noutate....te pomeni ca te pricepi mai bine decat multi altii de aici...te-nteleg, maria ta!!!

Sa ne retragem cu totii,cu bun simt,sa lasam locul unei "vedete"

- modigliani
- veteran
Stai ! P-asta ...... acum am vazut-o ! ...... Esti mult prea incult si nepregatit incat sa-mi mai canalizez in vre-un fel energia inspre a combate cu tine . Fa-ti temele si peste vreo cinci ani mai poti tinde sa te adresezi in aceeasi limba in care eu ma exprim eu .ticairlandezu scrie:Zugravu-le
Tica , imi esti inferior . Ma autodenigrez daca-ti mai atribui vreun raspuns . Tu ..... spune ( scrie ) ce vrei tu . Cand am drum prin Straulesti ma duc cu laptopu-ul la ghicitoare si-o pun sa-mi "traduca" ce-ai vrut tu sa-mi spui . ....... Poatre , de fapt , esti bine intentionat , dar limitat de cunoasterea LIMBII ROMANE ! Accept ca fiind posibil sa fie greseala mea . Daca asa e ...... te anunt eu cumva . Pana atunci ...... insa .........

Imi pierd vremea traducand ineptiile tale ...... Pe bune .
.........................................
p.s. ..... retine : ......

-
- veteran
- modigliani
- veteran
Era-n stare de larva ., Am venit si-a-"nviat"! In alta Limba decat cea care trebuie , dar a "inviat" . A fost in staza .rine scrie:@pictore ziceai ca te alearga tica pe net?
pai, asta-i logat cu 3 ani inaintea ta aici. cred ca de fapt ai "dat" peste el![]()
![]()
![]()
Treaba lui . In seara asta , dupa inviere , invata LIMBA ROMANA ! I-a luat cam mult . In staza fiind , in locul lui , eu ....... as fi recapitulat .
E ...... lasat pe vara .