orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
rine
- veteran

pai atunci ,pleaca de aici
muta-te la "partidele noastre "sau la "vanzari -cumparari"
ca-i tarziu si apar aia care v-or sange

-
modigliani
- veteran

Tica , dupa ultimul tau gest esti ultima fiinta de pe lumea asta mare care sa mai spere la vreo cat de mica atentie din partea .... " Jedi " ( ca sa te citez ) .
Raportat la valorile pe care le am ( asa , cum or fi ele ) , ....
p.s. Dupa cum probabil ai inteles din ceva postari de mai sus , esti pe cel mai putin potrivit forum pentru tine . Sau , ..... poate poti atasa ancore cocolosului si patraticii . Ori pelletei , naiba stie ce monturi folosesti .
P.p.s. Nici eu nu am pregatirea multora de p-aici . Pe foarte multi i-am deranjat prin atitudine . Dar ancorele mele stau atarnate de voblere .
-
modigliani
- veteran

ticairlandezu scrie:Cine mah, "vampirii"... limbii Romane !!!!
Si aici , amice , ..... fi rational , lucid , si abtine-te . Te rog . ......
-
semlecangheorghe
- veteran

rine scrie:@ tica
dai la fly sau cu baitu'?
De ce sau la fly sau la bait.SI la fly ,SI la bait nu se poate??Este contra legilor firii??

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
modigliani
- veteran

semlecangheorghe scrie:
De ce sau la fly sau la bait.SI la fly ,SI la bait nu se poate??Este contra legilor firii??

Se poate Gigi . Am vazut eu cum fac unii :
Dau la fly cu Raid . Ulterior , in timpul drill-ului atasaza o plasa micuta bait-ului . Bait-ul , de obicei , are aroma de capsuna . Se utilizeaza in mod predilect in montura "snowman" care va fi tinut in suspensie de catre ancorele supradimensionate . Se recupereaza in "dinti de fierastrau" . Deosebit de eficient la cerbul lopatar si la porcul de Guineea . ..... Uneori scapa . Problema este ca , traumatizat fiind animalul , nu va mai depune intreaga viata . .......
-
ranga
- veteran

modigliani scrie:Tica , dupa ultimul tau gest esti ultima fiinta de pe lumea asta mare care sa mai spere la vreo cat de mica atentie din partea .... " Jedi " ( ca sa te citez ) .
Pictoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee , Jedi este un user.

Nu facea referire la tine ....
Te-am rugat si te mai rog inca o data : lasa-l naibii de topic! Au reusit(unii) sa scoata numai partea nasoala din tine . De fapt , asta le era scopul .

Atentie si la arlechinii care pupa unde au scuipat .
Maine plecam la Dunare . Te bagi ?
-
modigliani
- veteran

Indian Larry scrie: Au reusit(unii) sa scoata numai partea nasoala din tine .
Stiu . M-am prins tarziu sau nu m-am putut abtine ........ , sau eram cu Melcu' la "douajde" beri . Fireste c-am gresit . Prietenii pescarii cand se-ntalnesc beau sirop de tuse sau concentrat de anason .
Indian Larry scrie:Maine plecam la Dunare . Te bagi ?
Uiti , Indiene , ca maine-l cunun pe Soso ? Si cum n-am nevasta , cum nu-s cununat , nasa o sa fie "aia de la trei" ( mentiune pentru molipsitii de Gerulita cronica ) ! Am vorbit cu barbat-su si cica n-are nimic . C-o juma' de vodca ..... cic-o lasa .
-
ranga
- veteran

Bai , n-ai mai zis nimic de nunta ...

maine, toata gasca e cu flori in piept .
Transmite-le Casa de piatra si mult noroc in viata! Va doresc petrecere frumoasa si ....Sa-ti traiasca!
PS: lasa-l dracu' de topic , nu uita!