Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 09 Sep 2011, 19:01

ticairlandezu scrie:
Cu "batul"...deocamdata :wink: :lol: :lol: :lol:
pai atunci ,pleaca de aici :lol:
muta-te la "partidele noastre "sau la "vanzari -cumparari"

ca-i tarziu si apar aia care v-or sange :lol: :lol: :lol:

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 09 Sep 2011, 19:15

Cine mah, "vampirii"... limbii Romane !!!! :lol: :lol:
Lasa,mah,ca am eu destul..."sanque del toros"..daca trebuie!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 09 Sep 2011, 19:59

Tica , dupa ultimul tau gest esti ultima fiinta de pe lumea asta mare care sa mai spere la vreo cat de mica atentie din partea .... " Jedi " ( ca sa te citez ) .

Raportat la valorile pe care le am ( asa , cum or fi ele ) , .... :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

p.s. Dupa cum probabil ai inteles din ceva postari de mai sus , esti pe cel mai putin potrivit forum pentru tine . Sau , ..... poate poti atasa ancore cocolosului si patraticii . Ori pelletei , naiba stie ce monturi folosesti .

P.p.s. Nici eu nu am pregatirea multora de p-aici . Pe foarte multi i-am deranjat prin atitudine . Dar ancorele mele stau atarnate de voblere .

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 09 Sep 2011, 20:01

ticairlandezu scrie:Cine mah, "vampirii"... limbii Romane !!!!
Si aici , amice , ..... fi rational , lucid , si abtine-te . Te rog . ......

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Sep 2011, 20:02

rine scrie:@ tica
dai la fly sau cu baitu'?

De ce sau la fly sau la bait.SI la fly ,SI la bait nu se poate??Este contra legilor firii?? :roll: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 09 Sep 2011, 20:13

semlecangheorghe scrie: De ce sau la fly sau la bait.SI la fly ,SI la bait nu se poate??Este contra legilor firii?? :roll: :lol:
Se poate Gigi . Am vazut eu cum fac unii :

Dau la fly cu Raid . Ulterior , in timpul drill-ului atasaza o plasa micuta bait-ului . Bait-ul , de obicei , are aroma de capsuna . Se utilizeaza in mod predilect in montura "snowman" care va fi tinut in suspensie de catre ancorele supradimensionate . Se recupereaza in "dinti de fierastrau" . Deosebit de eficient la cerbul lopatar si la porcul de Guineea . ..... Uneori scapa . Problema este ca , traumatizat fiind animalul , nu va mai depune intreaga viata . .......

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 09 Sep 2011, 20:13

modigliani scrie:Tica , dupa ultimul tau gest esti ultima fiinta de pe lumea asta mare care sa mai spere la vreo cat de mica atentie din partea .... " Jedi " ( ca sa te citez ) .

Pictoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee , Jedi este un user. :D Nu facea referire la tine ....
Te-am rugat si te mai rog inca o data : lasa-l naibii de topic! Au reusit(unii) sa scoata numai partea nasoala din tine . De fapt , asta le era scopul . :wink: Atentie si la arlechinii care pupa unde au scuipat . :wink:

Maine plecam la Dunare . Te bagi ?

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 09 Sep 2011, 20:19

Indian Larry scrie: Au reusit(unii) sa scoata numai partea nasoala din tine .
Stiu . M-am prins tarziu sau nu m-am putut abtine ........ , sau eram cu Melcu' la "douajde" beri . Fireste c-am gresit . Prietenii pescarii cand se-ntalnesc beau sirop de tuse sau concentrat de anason .
Indian Larry scrie:Maine plecam la Dunare . Te bagi ?
Uiti , Indiene , ca maine-l cunun pe Soso ? Si cum n-am nevasta , cum nu-s cununat , nasa o sa fie "aia de la trei" ( mentiune pentru molipsitii de Gerulita cronica ) ! Am vorbit cu barbat-su si cica n-are nimic . C-o juma' de vodca ..... cic-o lasa .

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 09 Sep 2011, 20:23

Cu postarea asta ai reusit sa ma surprinzi si pe mineeee!!! :lol: :lol: :lol:
Ai reusit sa cuprinzi numerele, 4 si 5, sub aceeasi postare,extraordinar :lol: :lol: :lol: ...de inteligent >>>>>

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 09 Sep 2011, 20:24

Bai , n-ai mai zis nimic de nunta ... :? maine, toata gasca e cu flori in piept . :D

Transmite-le Casa de piatra si mult noroc in viata! Va doresc petrecere frumoasa si ....Sa-ti traiasca! :cooler: :bere:

PS: lasa-l dracu' de topic , nu uita! :wink:

Scrie răspuns