Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 09 Sep 2011, 20:25

Spune-mi , te rog , ...... patratica are sase colturi . Fireste ca de unul dintre ele atasezi agrafa . Celelalte cinci , ...... sunt toate purtatoare de triple ? Si ..... , in mod special , ...... cum faci sa lucreze natural in apa ?

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 09 Sep 2011, 20:25

semlecangheorghe scrie:
rine scrie:@ tica
dai la fly sau cu baitu'?

De ce sau la fly sau la bait.SI la fly ,SI la bait nu se poate??Este contra legilor firii?? :roll: :lol:
Cum ti-am mai spus...un domn al forumurilor Romanesti :oops: :oops:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 09 Sep 2011, 20:26

Indian Larry scrie:Bai , n-ai mai zis nimic de nunta ... :? maine, toata gasca e cu flori in piept . :D

Transmite-le Casa de piatra si mult noroc in viata! Va doresc petrecere frumoasa si ....Sa-ti traiasca! :cooler: :bere:
Doamne ajuta ! Sa fie-ntr-un ceas bun ! :bere:

................................

p.s. Da-i MP !!!!! :shock:

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 09 Sep 2011, 20:39

modigliani scrie:Spune-mi , te rog , ...... patratica are sase colturi . Fireste ca de unul dintre ele atasezi agrafa . Celelalte cinci , ...... sunt toate purtatoare de triple ? Si ..... , in mod special , ...... cum faci sa lucreze natural in apa ?
Cum sa-ti explic eu mai bine....Daca te duci la JIJI(la Arad),si-l intrebi...cum dreaq, faci tu mai omule?...de pe tine nu te-njura nimeni, niciodata (oameni normali, la cap ma refer :wink: )...si el bine'nteles, binevoieste sa-ti raspunda....ma jur ca te iert si eu :wink: :wink: :wink:
Ai inteles acuma :wink: :wink: :wink:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 09 Sep 2011, 20:41

ticairlandezu scrie:Cine mah, "vampirii"... limbii Romane !!!!
( aici se cereau semne de intrebare . Dar ...... hai sa raspund .Iar virgula , data viitoare , pune-o dupa " faci tu" . Ok ? ..... Promiti ? ) :

在香港被通缉的曾伟

ä¹

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 09 Sep 2011, 20:51

:lol:

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 09 Sep 2011, 21:00

Gramatical...ai fo aproape corect :wink: mai ai si tu rabdare ,sa "ma descarc"...dupa care "te las" :wink:
Istoric vorbind ,tu te=ai "burzuluit" dupa ce eu, te=am numit...ZUGRAVULE...desi ca si toata lumea, pana atunci... ti-am zis, "pictore" :wink: ...adevarat!!!.
Eu inteleg ca la un doctor,daca-i zici "macelar",nu da bine...normal, daca ti la intestinele tale...desi la un "macelar' daca-i zici doctor,omul iti zambeste cel putin :wink:
Tu userul Modigliani...ai vreun certificat care sa ateste ca esti "pictor"...sau si aici ,ne induci in eroare :shock: :shock:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 09 Sep 2011, 21:04

ticairlandezu scrie:Gramatical...ai fo aproape corect :wink: mai ai si tu rabdare ,sa "ma descarc"...dupa care "te las" :wink:
.................. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Pot sa te las singur ??????? Nu de alta , da' mi-e rusine !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Sep 2011, 21:04

ticairlandezu scrie:
modigliani scrie:Spune-mi , te rog , ...... patratica are sase colturi . Fireste ca de unul dintre ele atasezi agrafa . Celelalte cinci , ...... sunt toate purtatoare de triple ? Si ..... , in mod special , ...... cum faci sa lucreze natural in apa ?
Cum sa-ti explic eu mai bine....Daca te duci la JIJI(la Arad),si-l intrebi...cum dreaq, faci tu mai omule?...de pe tine nu te-njura nimeni, niciodata (oameni normali, la cap ma refer :wink: )...si el bine'nteles, binevoieste sa-ti raspunda....ma jur ca te iert si eu :wink: :wink: :wink:
Ai inteles acuma :wink: :wink: :wink:

Ce sa ma intrebe taicule??Ca io n-am priceput..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 09 Sep 2011, 21:07

ticairlandezu scrie:...normal, daca ti la intestinele tale...
..... Pana sa "termini" , daca mai poti fi atent , ...... cu doi de "I" ! Ce-ai cu Limba Sfanta Romaneasca de-o "sugi" atata de sange ?

Scrie răspuns