Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- modigliani
- veteran 
- 
				ticairlandezu
- veteran 
- modigliani
- veteran 
- 
				ticairlandezu
- veteran 
Cum sa-ti explic eu mai bine....Daca te duci la JIJI(la Arad),si-l intrebi...cum dreaq, faci tu mai omule?...de pe tine nu te-njura nimeni, niciodata (oameni normali, la cap ma refermodigliani scrie:Spune-mi , te rog , ...... patratica are sase colturi . Fireste ca de unul dintre ele atasezi agrafa . Celelalte cinci , ...... sunt toate purtatoare de triple ? Si ..... , in mod special , ...... cum faci sa lucreze natural in apa ?
 )...si el bine'nteles, binevoieste sa-ti raspunda....ma jur ca te iert si eu
 )...si el bine'nteles, binevoieste sa-ti raspunda....ma jur ca te iert si eu  

Ai inteles acuma

- modigliani
- veteran 
- 
				ticairlandezu
- veteran 
Gramatical...ai fo aproape corect  mai ai si tu rabdare ,sa "ma descarc"...dupa care "te las"
 mai ai si tu rabdare ,sa "ma descarc"...dupa care "te las"  

Istoric vorbind ,tu te=ai "burzuluit" dupa ce eu, te=am numit...ZUGRAVULE...desi ca si toata lumea, pana atunci... ti-am zis, "pictore" ...adevarat!!!.
 ...adevarat!!!.
Eu inteleg ca la un doctor,daca-i zici "macelar",nu da bine...normal, daca ti la intestinele tale...desi la un "macelar' daca-i zici doctor,omul iti zambeste cel putin 

Tu userul Modigliani...ai vreun certificat care sa ateste ca esti "pictor"...sau si aici ,ne induci in eroare 

Istoric vorbind ,tu te=ai "burzuluit" dupa ce eu, te=am numit...ZUGRAVULE...desi ca si toata lumea, pana atunci... ti-am zis, "pictore"
 ...adevarat!!!.
 ...adevarat!!!.Eu inteleg ca la un doctor,daca-i zici "macelar",nu da bine...normal, daca ti la intestinele tale...desi la un "macelar' daca-i zici doctor,omul iti zambeste cel putin

Tu userul Modigliani...ai vreun certificat care sa ateste ca esti "pictor"...sau si aici ,ne induci in eroare

- modigliani
- veteran 
- semlecangheorghe
- veteran 
ticairlandezu scrie:Cum sa-ti explic eu mai bine....Daca te duci la JIJI(la Arad),si-l intrebi...cum dreaq, faci tu mai omule?...de pe tine nu te-njura nimeni, niciodata (oameni normali, la cap ma refermodigliani scrie:Spune-mi , te rog , ...... patratica are sase colturi . Fireste ca de unul dintre ele atasezi agrafa . Celelalte cinci , ...... sunt toate purtatoare de triple ? Si ..... , in mod special , ...... cum faci sa lucreze natural in apa ?)...si el bine'nteles, binevoieste sa-ti raspunda....ma jur ca te iert si eu

Ai inteles acuma

Ce sa ma intrebe taicule??Ca io n-am priceput..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
						.
- modigliani
- veteran 

maine, toata gasca e cu flori in piept .
  maine, toata gasca e cu flori in piept .