Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- modigliani
- veteran
-
- veteran
- modigliani
- veteran
-
- veteran
Cum sa-ti explic eu mai bine....Daca te duci la JIJI(la Arad),si-l intrebi...cum dreaq, faci tu mai omule?...de pe tine nu te-njura nimeni, niciodata (oameni normali, la cap ma refermodigliani scrie:Spune-mi , te rog , ...... patratica are sase colturi . Fireste ca de unul dintre ele atasezi agrafa . Celelalte cinci , ...... sunt toate purtatoare de triple ? Si ..... , in mod special , ...... cum faci sa lucreze natural in apa ?

Ai inteles acuma

- modigliani
- veteran
-
- veteran
Gramatical...ai fo aproape corect
mai ai si tu rabdare ,sa "ma descarc"...dupa care "te las"
Istoric vorbind ,tu te=ai "burzuluit" dupa ce eu, te=am numit...ZUGRAVULE...desi ca si toata lumea, pana atunci... ti-am zis, "pictore"
...adevarat!!!.
Eu inteleg ca la un doctor,daca-i zici "macelar",nu da bine...normal, daca ti la intestinele tale...desi la un "macelar' daca-i zici doctor,omul iti zambeste cel putin
Tu userul Modigliani...ai vreun certificat care sa ateste ca esti "pictor"...sau si aici ,ne induci in eroare

Istoric vorbind ,tu te=ai "burzuluit" dupa ce eu, te=am numit...ZUGRAVULE...desi ca si toata lumea, pana atunci... ti-am zis, "pictore"

Eu inteleg ca la un doctor,daca-i zici "macelar",nu da bine...normal, daca ti la intestinele tale...desi la un "macelar' daca-i zici doctor,omul iti zambeste cel putin

Tu userul Modigliani...ai vreun certificat care sa ateste ca esti "pictor"...sau si aici ,ne induci in eroare

- modigliani
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
ticairlandezu scrie:Cum sa-ti explic eu mai bine....Daca te duci la JIJI(la Arad),si-l intrebi...cum dreaq, faci tu mai omule?...de pe tine nu te-njura nimeni, niciodata (oameni normali, la cap ma refermodigliani scrie:Spune-mi , te rog , ...... patratica are sase colturi . Fireste ca de unul dintre ele atasezi agrafa . Celelalte cinci , ...... sunt toate purtatoare de triple ? Si ..... , in mod special , ...... cum faci sa lucreze natural in apa ?)...si el bine'nteles, binevoieste sa-ti raspunda....ma jur ca te iert si eu
![]()
![]()
![]()
Ai inteles acuma![]()
![]()
Ce sa ma intrebe taicule??Ca io n-am priceput..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- modigliani
- veteran