Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 09 Sep 2011, 21:41

ticairlandezu scrie:Frate ,painea la magazin costa 2 lei si 2 bani!!! daca n-ai 2 bani, mergi acasa fara paine :wink: ...asta'i ce poate Zugravul sa ne ofere deocamdata...subiecte de 2 bani!!! si "multipla" lui PERSONALITATE .
Ok ! Dar te iau la MAXIMUM misto , d-ala de doi lei , in virtutea INCULTURII tale ! Poa' sa fie painea si degeaba , tu tot "Pe Langa Limba Romana " ai sa fi .

Asadar , ..... sarmane TicaIrlandezu , ...... nu mai bine combati tu-n Swahilli ????? Nu de alta nene , da'n Romana .,..... TE FAC !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 09 Sep 2011, 21:48

Cat poti fi totusi de neghiob !

Hai bzzzzzzzzzzzzz......bzzzzzzzzzz....bzzzzzzzzz ....

Marele Modigli , marele cult , urmasu detasatilor culturali , nascut in Cairo ( :lol: ) nu poate mai mult de un simplu "ba tu" .

Mai ganganie , daca o sa te intorci cateva posturi mai in spate o sa descoperi cu uimire ca te-am asemuit io cu Gerula , insa no , un "cult" ca tine mai nu poate !

Culmea nesimtirii , din cauza dejectiilor lui Modigliani se sterge un topic intreg si omu se crede un cult :lol: :lol:

Ai , paranoia asta :lol: :lol:

Hai , mai bruiaza un pic bzzzzzzz----bzzzzzzzzz-bzzzzzzzzz

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 09 Sep 2011, 21:53

modigliani scrie:
ticairlandezu scrie:Frate ,painea la magazin costa 2 lei si 2 bani!!! daca n-ai 2 bani, mergi acasa fara paine :wink: ...asta'i ce poate Zugravul sa ne ofere deocamdata...subiecte de 2 bani!!! si "multipla" lui PERSONALITATE .
Ok ! Dar te iau la MAXIMUM misto , d-ala de doi lei , in virtutea INCULTURII tale ! Poa' sa fie painea si degeaba , tu tot "Pe Langa Limba Romana " ai sa fi .

Asadar , ..... sarmane TicaIrlandezu , ...... nu mai bine combati tu-n Swahilli ????? Nu de alta nene , da'n Romana .,..... TE FAC !
Aha..deci de la Cairo ..t-i se trage ....OK, Zugravule :wink: :lol: :lol: :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 09 Sep 2011, 21:55

semlecangheorghe scrie:

De ce sau la fly sau la bait.SI la fly ,SI la bait nu se poate??Este contra legilor firii?? :roll: :lol:
@gigi daca dai la bait cu-n streamer de 10cm nu cred ca se cheama flay.
sau gresesc? :roll:

Dani.K
junior
junior

Mesaj de Dani.K » 09 Sep 2011, 21:56

cam multe postari in topicul asta.....e vreun subiect interesant de urmarit?
adeptul C&R

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 09 Sep 2011, 21:57

SF scrie: 1.Marele Modigli , marele cult , urmasu detasatilor culturali , nascut in Cairo ( :lol: ) nu poate mai mult de un simplu "ba tu" .
SF scrie: 2.Mai ganganie , daca o sa te intorci cateva posturi mai in spate o sa descoperi cu uimire ca te-am asemuit io cu Gerula , insa no , un "cult" ca tine mai nu poate !
SF scrie:Culmea nesimtirii , din cauza dejectiilor lui Modigliani se sterge un topic intreg si omu se crede un cult :lol: :lol:

Lipsea un "la baza stergerii topicului sta Adelin" si era tacamul complect . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 09 Sep 2011, 21:58

ticairlandezu scrie: Aha..deci de la Cairo ..t-i se trage ....OK, Zugravule :wink: :lol: :lol: :lol:
La atat TE-AM REDUS ????? ATATA MAI POTI ........ SOPTI ???????

Tica , da-mi voie sa jubilez : Te-am " facut " ! .......,.

p.s. te-nteleg . Esti deja in disperare de cauza . Te zbati in propria neputiinta si incultura sa-i gasesti pacate . E firesc . Tine de instinctul de conservare .

p.p.s. Cum e cu publicarea MP-urilor ?

p.p.p.s. In acceptiunea ta "Chineza" probabil e OK .

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 09 Sep 2011, 22:01

n'eatza indiene. :cry:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 09 Sep 2011, 22:04

ticairlandezu scrie:....OK, Zugravule :wink: :lol: :lol: :lol:
M<ai sarmane Tica ....... din Irlanda , tu nu ai capacitatea de-a-ntelege ca tocmai te-am improscat cu vinarom ?????? Si vezi ca se curata greu . E d-ala de exterior .

Dar ..... nu-i problema . Oricum aveau aceeasi culoare .

AdarMarian
junior
junior

Mesaj de AdarMarian » 09 Sep 2011, 22:04

p.p.s. Cum e cu publicarea MP-urilor ?
Daca nu ne raspunde Tica, poate o face Indianul? :D :D :D

Scrie răspuns