Aici e o schema.....ca si anuntul-topicul asta de fapt....uitasem sa pun ghilimelele....fishi scrie:Sigur sau probabil?
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Shimano Stella 2000 S - Japan, model rar !
rapala the best vobler in the world
Re: Yo-Zuri Crystal Vibe
Multumesc pentru UP domnule Electrician.
Pe aceasta cale rog insistent un Administrator sa-mi verifice arhiva de Mesaje Private plus toate postarile mele de pe site iar daca dumnealui considera ca eu am amenintat sau adus injurii acestui User sau altora, rog insistent sa-mi baneze accesul pe site fara nici o explicatie.
Multumesc.
Pe aceasta cale rog insistent un Administrator sa-mi verifice arhiva de Mesaje Private plus toate postarile mele de pe site iar daca dumnealui considera ca eu am amenintat sau adus injurii acestui User sau altora, rog insistent sa-mi baneze accesul pe site fara nici o explicatie.
Multumesc.
S-aud....in privat.stradic scrie:Popcev...iti vand eu un pont....unde sigur probabil poti sa o dai posibil pe bani frumosi!!!! Cat oferi procent daca iese treaba?!
Pan'atunci = 1330lei + bonusul
TOT RESPECTUL !!!
roli, cata rabdare ai..eu inchideam anuntul in locul tau. :headbash:
Mersi Gogol... De-aia am obrinut rezultate ca pescar unde altii au baut apa degeaba...
TOT RESPECTUL !!!
.........iti zic aici...nu in privat....incearca la un MUZEU DE ANTICHITATI!!!!!roly scrie: S-aud....
rapala the best vobler in the world
Esti ''delikat''.... Daca n-o dau la valoarea ei reala, o pastrez, vb. lui Dorin= ''pan-o pui pe genunchi! '' ca e numa' buna pt. Batsonul meu extrafast, la salau....stradic scrie:.........iti zic aici...nu in privat....incearca la un MUZEU DE ANTICHITATI!!!!!roly scrie: S-aud....![]()
TOT RESPECTUL !!!
Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
[/quote]auzi bah johnnybravo... ?johnnybravo scrie:gigi, cand faci rost de galben fluo intens sa-mi dai de stire sa-mi faci un deep diver ca cel de mai sus
ce iesti tu ? moderator ?
ce iexemplu dai tu la ienoriasi cind comanzi un bobler cu care se ia doar la japca ?
t´én pisica mea de nesatul... se pare ca nici tu nu iesti in stare sa prinzi ndeajus pt statura ta
Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
modereazami " mesaju "