orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
stradic
- veteran

Eu zic ca e bun pretul...s au vandut si cu 150 de lei buc....acuma tu stii daca astepti ceva mocangeala si te mai tangui mult pe aici....poate chiar se indura careva si ti da unul gratis.....
Ps.-Pana una alta ia ti si cu 90 buc.....nu de alta dar la cum urca $ la primavara poate o sa fie vreo 200 de lei!!!
rapala the best vobler in the world
-
dilobi2
- utilizator constant

stradic scrie:
Eu zic ca e bun pretul...s au vandut si cu 150 de lei buc....acuma tu stii daca astepti ceva mocangeala si te mai tangui mult pe aici....poate chiar se indura careva si ti da unul gratis.....
Ps.-Pana una alta ia ti si cu 90 buc.....nu de alta dar la cum urca $ la primavara poate o sa fie vreo 200 de lei!!!
Salutare stimate user, Stradic
In primul rand...Ne cunoasteam cumva ? Nu inteleg cum de iti permiti sa faci tu lege pe banii mei. Sa inteleg ca ma obligi sa cumpar un produs care-mi displace sau cum ?
Daca esti atat de intrigat si mi-ai urmarit postarile, banuiesc ca ai citit si ce raspuns i-am dat userului T.Adrian, de unde se intelege destul de clar ce asteptari am...Deci ?
Ai vrut sa te bagi in seama cu mine aiurea sau limba romana nu este aceeasi pentru toata lumea ?
Daca ai "inteligenta" plecata de acasa, te rog abtine-te sa intri in coflict cu mine.
O seara placuta.
"P.S." - Ms pentru sfaturi, dar te rog pastreaza-le pentru tine.
-
stradic
- veteran

Amice....eu nu te am obligat la nimic.....ti am dat o sugestie atat!!!! Si ti am spus cum vad eu lucrurile...binenteles parerea mea poate fi una obiectiva sau una subiectiva.Atat!!! Tu pe banii tai binenteles faci ce vrei.....

rapala the best vobler in the world
-
fishi
- veteran

Sigur sau probabil?
-
dilobi2
- utilizator constant

stradic scrie:Amice....eu nu te am obligat la nimic.....ti am dat o sugestie atat!!!! Si ti am spus cum vad eu lucrurile...binenteles parerea mea poate fi una obiectiva sau una subiectiva.Atat!!! Tu pe banii tai binenteles faci ce vrei.....

Ma voi simti obligat, de a va adresa multumi pentru "sugestii" si deasemeni pentru perspectiva Dvs. de a privi lucrurile, desigur doar in momentul cand parerea va va fi ceruta.
Pana atunci, va rog evitati comentariile off topic in postarile mele.
-
Calin C
- senior

Cu așa comportament, pusee verbale, emoticoane, fonturi la litere etc, bineinteles in postarea ta, cred ca vei ramine cu buzele umflate, nici de pomana( evident contra cost cum menționezi cu disperare la infinit) nu o sa ai vreunul.
Poate daca o sa plătești bine de tot.
In rest bafta in căutări si aniversare cit mai plăcuta!
-
dilobi2
- utilizator constant

Calin C scrie:Cu așa comportament, pusee verbale, emoticoane, fonturi la litere etc, bineinteles in postarea ta, cred ca vei ramine cu buzele umflate, nici de pomana( evident contra cost cum menționezi cu disperare la infinit) nu o sa ai vreunul.
Poate daca o sa plătești bine de tot.
In rest bafta in căutări si aniversare cit mai plăcuta!
Pentru ca s-a deschis sezonul la comenturi off topic pe acest anunt, vin si eu cu un proverb pentru toti care n-au altceva de facut, decat sa-mi poarte mie de grija.
Sper sa luati acest proverb ca atare, deoarece nu vreau sa fiu obligat sa citez din "Parazitii"
"Magarul moare de drum lung şi prostul de grija altuia!"
Rog un Administrator sa intervina.
-
Calin C
- senior

Bafta!
-
dilobi2
- utilizator constant

Calin C scrie:Bafta!
Mersi pt. UP, te mai astept si maine.
-
keymaker
- senior

domnule "nimeni" sigur mai ai de invatat.esti agresiv verbal crezi ca totul ti se cuvine si ar trebui sa fie asa cum vrei tu.
dupa cum ai pus intrebarea am zis ca nu meriti efortul.mai aveai putin si intrebai si ora la care trage avatul ca sa nu te zdruncini de acasa degeaba.
pai de ce sa citesti niste topicuri din arhiva sa-ti pierzi timpul cu detalii cand poti sa fortezi si sa trimiti mesaje private agresive cu tenta de amenintare.
fii mai respectuos decat crezi ca esti deja ca de aia te ia lumea peste picior.
auzi la el,era disperat sa stie de ce nu poate trimite mesaje private ca nu avea cum sa ma ameninte.
sa stii ca eu nu te caut prin profil sa stiu data nasterii(cum ai facut tu) dar La multi ani poate s-o milogi cineva sa-ti vanda voblerul
"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron