Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
T.Adrian
veteran
veteran

Re: Shimano Stella 2000 S - Japan, model rar !

Mesaj de T.Adrian » 08 Dec 2015, 17:43

Gogole nu te ambala ca licitatia e IN JOS :wallbash:
As face eu o oferta dar imi e ca ofera cineva mai putin si pierd bijuteria :lol1:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Pif.
veteran
veteran

Mesaj de Pif. » 08 Dec 2015, 17:58

Roly ,bine ca nu esti mort si ai revenit ca nebuni astiea te facura stafie ,sau?
Daca licitatia e in jos ofer 0,000 ron ,da cineva ma i putin ?:D

cif
veteran
veteran

Mesaj de cif » 08 Dec 2015, 19:21

Da eu ofer ofer 0,0000 ron . :respekt:
inima si spiritul defineste inteleptul.

roly
veteran
veteran

Mesaj de roly » 08 Dec 2015, 20:40

De azi 1395lei...Gogol, daca vb. tu sa mearga softul si sa ma lase sa urc poze,eu o fac. La 0 lei luati voi de unde gasiti....Ce pana mea atata inversunare sa-mi demolati mie postul? Frate,se-ntoarce roata,si va bate D-zeu, ca nu v-am facut nimic. Poze sunt pe pagina mea de F sau cea de Flickr,cu id: rolandpopcev. Daca insa continuati,o sa cer moderatorilor sa ia masuri,ca n-am jignit pe nimeni si nu m-am bagat in postarile altora. Cine vrea,o va cumpara la cat vom conveni,si cu asta basta.
O seara buna si somn usor. :respekt:
TOT RESPECTUL !!!

Pif.
veteran
veteran

Mesaj de Pif. » 08 Dec 2015, 20:45

Noapte buna !
Roly i mi cer scuze daca te am suparat :respekt:

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 08 Dec 2015, 20:52

roli, ti-am dat un link mai sus unde sa urci pozele la ce rezolutie vrei.
Cat despre bagatul in alte topicuri, sa fim seriosi, pana sa te calce combina si sa fii mort pe aici, erai no.1 la comentarii vanzari. Cereai poze si la ciorapi purtati. :headbash:
De ce crezi ca au tabarat baietii? :elkgrin:

roly
veteran
veteran

Mesaj de roly » 08 Dec 2015, 22:45

Lucifer,ce ai luat de la mine si nu era ca-n descriere? Poze ai vazut? Ai primit exact ce era in poze,c-alta n-aveam de unde sa-ti dau. ORICUM,de la mulineta asta n-o sa mai vand decat prin interpusi,ca vad ca dac-apare unul ce-ameninta Business-ul unuia sau altul, e luat la suturi! Ca sa fie discreditat...Eu nu m-am apucat nici la Shimano SENSILITE sa comentez si nici la Abu Garcia cand nu mi-a convenit,si le-am luat asa cum erau. Ce pana mea vreti mai baieti,ca Steluta asta de 15 ani sa fie si sa mearga ca una NOUA din mag.?! Nu,dar e in stare f. buna. De-aia si accept returnarea baniilor daca omul nu e multumit . SI ASTA E ULTIMA REPLICA. Nu mai discut decat cu eventualii cumparatori. Nb. :respekt:
TOT RESPECTUL !!!

gyrgy
senior
senior

Mesaj de gyrgy » 08 Dec 2015, 22:50

Bine ai revenit pe la noi Roland, slava domnului ca nu s-a intamplat ceva naspa cu tine, ma bucur sincer. Numai bine.

roly
veteran
veteran

Mesaj de roly » 09 Dec 2015, 06:30

Mersi mult. Sanatate,fericire si Sarbatori fericite tuturor si un an nou mai bun!!! :respekt:
TOT RESPECTUL !!!

andreisavin
veteran
veteran

Mesaj de andreisavin » 09 Dec 2015, 09:37

Daca o baga la mulinete vintage o sa urce licitatia :)))...Si a propos Popcev...ne-am intalnit acu cativa ani sa imi vinzi o mulineta SHimano, care dupa spusele tale(si pozele facute din anumite pozitii, favorabile de altfel) era impecabila, folosita de 3-4 ori...de fapt era zgariata si julita,axul se misca in toate directiile si haraia ca un tractor...apoi cu lanseta Rapture Horizon ce incercai sa o vinzi unui amic din Bucuresti si ziceai ca a fost printre primele din tara,luata de la GIvadi(alta minciuna) ,dar de fapt, lanseta fusese a mea(si acum e un mister pentru mine cum ajuns la tine, pentru ca eu o trimisesem prin Piatra Neamt parca)...eu in locul moderatorilor ti-as interzice sa mai vinzi ceva pe forum...mizeriile pe care le vinzi nu au ce cauta nici in anticariate...poate in piata de vechituri de vis a vis de Roman.

Scrie răspuns