Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
roly
veteran
veteran

Re: Shimano Stella 2000 S - Japan, model rar !

Mesaj de roly » 09 Dec 2015, 19:12

Rog Moderatorii sa ia legatura cu cei ce ma denigreaza IN ANUNTUL MEU,si care mai vin si cu minciuni ce n-au nici o legatura cu anuntul:am avut o singura Shimano Symetre de 500 la vanzare care chiar am dat-o f. Probleme si era in stare f. buna, IAR batul il am si acum,l-am luat de la Miha, patronul mag. ''Fishmag'' din Bv.,cu 2 martori(prieteni) dintre care unul a ,dintre care unul a postat mai sus: dorinb, asa ca nu mai acuzati gratuit d-lor.... Rog moderatorii sa stearga postariile ce n-au legatura cu vanzarea mulinetei.
De azi= 1390lei. + bonusul. :respekt:
TOT RESPECTUL !!!

lucifier1986
senior
senior

Mesaj de lucifier1986 » 09 Dec 2015, 22:21

aceasta e o imagine in care se observa clar defectul.
Imagine

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Dec 2015, 01:08

roly scrie:Savine, Savine.... Pozele sunt facute cu tel. ca sunt in deplasare,dar ai cuvantul meu ca NU E FORJATA! Asta una! Doi la mana,licitatia e IN JOS! Nu stiu de ce pielea mea vb. ca n-ai luat NICIODATA O MULINETA DE LA MINE,SI N-AM VANDUT DECAT O SINGURA DAIWA ODATA,MAI VECHEA, SI AM DAT-O LA JUMA' DE PRET,ASA CA VEZI-TI TE ROG DE PESCUIT!
De azi, mulineta scade la 1395 lei. :respekt:
deci ai dat o daiwa, dar era shimano symetre?
roly scrie:Rog Moderatorii sa ia legatura cu cei ce ma denigreaza IN ANUNTUL MEU,si care mai vin si cu minciuni ce n-au nici o legatura cu anuntul:am avut o singura Shimano Symetre de 500 la vanzare care chiar am dat-o f. Probleme si era in stare f. buna, IAR batul il am si acum,l-am luat de la Miha, patronul mag. ''Fishmag'' din Bv.,cu 2 martori(prieteni) dintre care unul a ,dintre care unul a postat mai sus: dorinb, asa ca nu mai acuzati gratuit d-lor.... Rog moderatorii sa stearga postariile ce n-au legatura cu vanzarea mulinetei.
:lol1: rog moderatorii sa ne lumineze

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Dec 2015, 06:43

Ai mah Pikeman..ce naiba..n-ai auzit de noul Certate-Stella..??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

andreisavin
veteran
veteran

Mesaj de andreisavin » 10 Dec 2015, 08:37

roly scrie:Rog Moderatorii sa ia legatura cu cei ce ma denigreaza IN ANUNTUL MEU,si care mai vin si cu minciuni ce n-au nici o legatura cu anuntul:am avut o singura Shimano Symetre de 500 la vanzare care chiar am dat-o f. Probleme si era in stare f. buna, IAR batul il am si acum,l-am luat de la Miha, patronul mag. ''Fishmag'' din Bv.,cu 2 martori(prieteni) dintre care unul a ,dintre care unul a postat mai sus: dorinb, asa ca nu mai acuzati gratuit d-lor.... Rog moderatorii sa stearga postariile ce n-au legatura cu vanzarea mulinetei.
Iar vorbesti aiurea...Ne-am intalnit la Fishmag in prezenta colegului fishi (sunt convins ca stii despre cine este vorba) ... Era un Shimano Seido 2500 ... Dar asta e irelevant, nu poti sa tii minte toate tepele, ci doar pe cele importante :))) ... Hai succes la vanzare, desi ma indoiesc ca ar mai fi utilizatori ai acestui forum care nu s-au convins in privinta "calitatii" produselor vandute de tine.Uite...ca sa te convingi ca nu e vorba de alt film, mai jos sunt niste mesaje dintre noi legate de acel Seido

Re: seido

Dată expediere: 17 Feb 2014, 21:05
Expeditor: roly
Destinatar: andreisavin

andreisavin scrie:
salut.mai ai shimano seido?la ce pret vrei sa o dai?

fa-mi o oferta. e ca si noua,la cutie,are cei 2 tamburi de rezerva,si fir textil 0,16mm PowerPro/SUA135m.....

Dată expediere: 17 Feb 2014, 21:34

andreisavin scrie:
pot sa iti dau 250 ron.

mai pui ceva pe langa? poate un vobler sau niste gume de stiuca...?si batem palma,c-are si textil PowerPro de 0,16mm/SUA pe tamburul principal,135m(numai al e 80lei...) pescuit de vreo 4 ori....,ce zici?

Dată expediere: 17 Feb 2014, 21:50

andreisavin scrie:
eu cred ca 250 e o oferta buna avand in vedere ca noua e 320 ron.dupa ce pui mana pe o mulineta,valoarea scade la jumatate

cum facem?

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 10 Dec 2015, 10:59

andreisavin scrie:
....nu poti sa tii minte toate tepele, ci doar pe cele importante :))) ...
Chiar asa Roland......de mine iti mai aduci aminte.....cu Crystall Minourile??? :lol1:
rapala the best vobler in the world

roly
veteran
veteran

Mesaj de roly » 10 Dec 2015, 11:43

andreisavin scrie:
Iar vorbesti aiurea...Ne-am intalnit la Fishmag in prezenta colegului fishi (sunt convins ca stii despre cine este vorba) ... Era un Shimano Seido 2500 ... Dar asta e irelevant, nu poti sa tii minte toate tepele, ci doar pe cele importante :))) ... Hai succes la vanzare, desi ma indoiesc ca ar mai fi utilizatori ai acestui forum care nu s-au convins in privinta "calitatii" produselor vandute de tine.Uite...ca sa te convingi ca nu e vorba de alt film, mai jos sunt niste mesaje dintre noi legate de acel Seido

Dată expediere: 17 Feb 2014, 21:05

andreisavin scrie:
salut.mai ai shimano seido?la ce pret vrei sa o dai?

fa-mi o oferta. e ca si noua,la cutie,are cei 2 tamburi de rezerva,si fir textil 0,16mm PowerPro/SUA135m.....

Dată expediere: 17 Feb 2014, 21:34

andreisavin scrie:
pot sa iti dau 250 ron.

mai pui ceva pe langa? poate un vobler sau niste gume de stiuca...?si batem palma,c-are si textil PowerPro de 0,16mm/SUA pe tamburul principal,135m(numai al e 80lei...) pescuit de vreo 4 ori....,ce zici?

Dată expediere: 17 Feb 2014, 21:50

andreisavin scrie:
eu cred ca 250 e o oferta buna avand in vedere ca noua e 320 ron.dupa ce pui mana pe o mulineta,valoarea scade la jumatate

cum facem?
Asa. Si ai luat-o men? Nu. Unde-I teapa? Daca vrei mocca nu gasesti si impecabil!
Iar cu voblerele la fel. Ai tras de pret si le-ai luat la cat ai vrut,sh bineinteles. Pa :respekt:
TOT RESPECTUL !!!

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 10 Dec 2015, 14:14

Va rog sa nu ma amestecati in discutiile astea.

Roland .....daca nu vrei polemici ,inchide topicul si deschide altul.

dorinb
senior
senior

Mesaj de dorinb » 10 Dec 2015, 15:45

Idem ADI !
Ps:Rolande noi nu avem de unde sa stim ce vinzi tu sibnici nu ne intereseaza ca e batul x sau y asta numa tu sti

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 21 Dec 2015, 18:21

Popcev...iti vand eu un pont....unde sigur probabil poti sa o dai posibil pe bani frumosi!!!! Cat oferi procent daca iese treaba?! :wink:
rapala the best vobler in the world

Scrie răspuns