De azi= 1390lei. + bonusul.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
deci ai dat o daiwa, dar era shimano symetre?roly scrie:Savine, Savine.... Pozele sunt facute cu tel. ca sunt in deplasare,dar ai cuvantul meu ca NU E FORJATA! Asta una! Doi la mana,licitatia e IN JOS! Nu stiu de ce pielea mea vb. ca n-ai luat NICIODATA O MULINETA DE LA MINE,SI N-AM VANDUT DECAT O SINGURA DAIWA ODATA,MAI VECHEA, SI AM DAT-O LA JUMA' DE PRET,ASA CA VEZI-TI TE ROG DE PESCUIT!
De azi, mulineta scade la 1395 lei.
roly scrie:Rog Moderatorii sa ia legatura cu cei ce ma denigreaza IN ANUNTUL MEU,si care mai vin si cu minciuni ce n-au nici o legatura cu anuntul:am avut o singura Shimano Symetre de 500 la vanzare care chiar am dat-o f. Probleme si era in stare f. buna, IAR batul il am si acum,l-am luat de la Miha, patronul mag. ''Fishmag'' din Bv.,cu 2 martori(prieteni) dintre care unul a ,dintre care unul a postat mai sus: dorinb, asa ca nu mai acuzati gratuit d-lor.... Rog moderatorii sa stearga postariile ce n-au legatura cu vanzarea mulinetei.
Iar vorbesti aiurea...Ne-am intalnit la Fishmag in prezenta colegului fishi (sunt convins ca stii despre cine este vorba) ... Era un Shimano Seido 2500 ... Dar asta e irelevant, nu poti sa tii minte toate tepele, ci doar pe cele importanteroly scrie:Rog Moderatorii sa ia legatura cu cei ce ma denigreaza IN ANUNTUL MEU,si care mai vin si cu minciuni ce n-au nici o legatura cu anuntul:am avut o singura Shimano Symetre de 500 la vanzare care chiar am dat-o f. Probleme si era in stare f. buna, IAR batul il am si acum,l-am luat de la Miha, patronul mag. ''Fishmag'' din Bv.,cu 2 martori(prieteni) dintre care unul a ,dintre care unul a postat mai sus: dorinb, asa ca nu mai acuzati gratuit d-lor.... Rog moderatorii sa stearga postariile ce n-au legatura cu vanzarea mulinetei.
Chiar asa Roland......de mine iti mai aduci aminte.....cu Crystall Minourile???andreisavin scrie:
....nu poti sa tii minte toate tepele, ci doar pe cele importante)) ...
Asa. Si ai luat-o men? Nu. Unde-I teapa? Daca vrei mocca nu gasesti si impecabil!andreisavin scrie:Iar vorbesti aiurea...Ne-am intalnit la Fishmag in prezenta colegului fishi (sunt convins ca stii despre cine este vorba) ... Era un Shimano Seido 2500 ... Dar asta e irelevant, nu poti sa tii minte toate tepele, ci doar pe cele importanteroly scrie:Rog Moderatorii sa ia legatura cu cei ce ma denigreaza IN ANUNTUL MEU,si care mai vin si cu minciuni ce n-au nici o legatura cu anuntul:am avut o singura Shimano Symetre de 500 la vanzare care chiar am dat-o f. Probleme si era in stare f. buna, IAR batul il am si acum,l-am luat de la Miha, patronul mag. ''Fishmag'' din Bv.,cu 2 martori(prieteni) dintre care unul a ,dintre care unul a postat mai sus: dorinb, asa ca nu mai acuzati gratuit d-lor.... Rog moderatorii sa stearga postariile ce n-au legatura cu vanzarea mulinetei.
De azi= 1390lei. + bonusul.)) ... Hai succes la vanzare, desi ma indoiesc ca ar mai fi utilizatori ai acestui forum care nu s-au convins in privinta "calitatii" produselor vandute de tine.Uite...ca sa te convingi ca nu e vorba de alt film, mai jos sunt niste mesaje dintre noi legate de acel Seido
Re: seido
Dată expediere: 17 Feb 2014, 21:05
Expeditor: roly
Destinatar: andreisavin
andreisavin scrie:
salut.mai ai shimano seido?la ce pret vrei sa o dai?
fa-mi o oferta. e ca si noua,la cutie,are cei 2 tamburi de rezerva,si fir textil 0,16mm PowerPro/SUA135m.....
Dată expediere: 17 Feb 2014, 21:34
andreisavin scrie:
pot sa iti dau 250 ron.
mai pui ceva pe langa? poate un vobler sau niste gume de stiuca...?si batem palma,c-are si textil PowerPro de 0,16mm/SUA pe tamburul principal,135m(numai al e 80lei...) pescuit de vreo 4 ori....,ce zici?
Dată expediere: 17 Feb 2014, 21:50
andreisavin scrie:
eu cred ca 250 e o oferta buna avand in vedere ca noua e 320 ron.dupa ce pui mana pe o mulineta,valoarea scade la jumatate
cum facem?