Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
oldheinz
junior
junior

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de oldheinz » 12 Mai 2015, 15:42

Din respect pentru aministratorii, moderatorii, si colegii de bun simt de pe acest forum, si considerand ca am cheltuit prea mult timp si am dat o nejustificata atentie acestui nimic ce se acunde in spatele numelui de utilizator bradypus , inchei definitiv acest subiect astfel: Bradypus, furuncul pe fundul vietii, biet Smeagol tropaind isteric acoperit de bulbucii propriei tale frustrari, fluturind ceea ce numesti "pola", apendic inutil al unei fiinte involute, improscand pe gura puroi impotriva oricui, ori unde si din orice motiv, daca exista undeva un Dumnezeu, il rog din tot sufletul si credinta mea sa iti dea de zece ori tot ce imi doresti tu mie si macar de o suta de ori ca am eu. Si cand o sa-ti horcai ultima suflare sa iti aduci aminte de aceste cuvinte. SYSTEM DELETING BRADYPUS::::::::::::DELETED.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 12 Mai 2015, 16:34

oldheinz scrie: biet Smeagol tropaind isteric
haoleo...
aceste cuvinte care trezeste amintiri ,e tabu ,pe acest forum .nu trebuiau niciodata postate ..mai ales de unul din Arad

:lol: :lol: :lol:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 12 Mai 2015, 17:04

iel se crede spiritual si inspirat
saracu nu stie ca aia cu smeagol e rasuflata

pt ca el nu ma cunoaste banuieste ca ma ascund in spatele lui " bradypus " :D

nu a intrat aici ca sa se certe dar de certat se cearta... ,
in schimb despre pescuit nu vorbeste ca nah... ista e forum despre pesuit :D

da semne ca e lipsit de rationament , nu intelege ce sa scris si cui ii sa scris dar se ia de mine degeaba...
culmea ... tot el vorbea de pastile

:D stii ... iel cica se opreste ... :D dar nah ... tot tre sa mai dea citeva.... , si apoi cica a fujit...,

probabil neinnecat :D

spiridusul
veteran
veteran

Re: Astazi ati prins?

Mesaj de spiridusul » 12 Mai 2015, 17:19

Dorulet, ai avut o primavara dificila? Mai slab cu pescuitul? Pun poze cand vreau eu, puisor, daca este vreo problema, exista admini, nu p..e blege ca tine care simt nevoia sa-si descarce frustrarile si au nevestele plecate in delegatie. Poza e veche, pestii sunt pe agrafe, ce mai urmeaza? Nu e incadrat cum trebuie? Nu se vede bine locul? Nu-ti dai seama care este balta? Mars la ****!

Doru Voican
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Doru Voican » 12 Mai 2015, 17:42

Pokemon constipat, nu stiu care dintre noi isi exprima frustrarile...inclin sa cred ca tu, vorbesc baietii ca n-ai mai vazut pasarica de femeie de ani buni si o omori pe la-ba pe balti si lacuri. Cat despre poza veche, tot o frustrare de-a ta este privitor la pozele anterioare. Asa ca mai dute pe la muieri ca ai bataturi in palma. :lol1:

Doru Voican
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Doru Voican » 12 Mai 2015, 17:46

Sau esti poponete? :))

oldheinz
junior
junior

Mesaj de oldheinz » 12 Mai 2015, 19:23

rine scrie:
oldheinz scrie: biet Smeagol tropaind isteric
haoleo...
aceste cuvinte care trezeste amintiri ,e tabu ,pe acest forum .nu trebuiau niciodata postate ..mai ales de unul din Arad

:lol: :lol: :lol:

Seara buna rine! Sa intreb? Sau mai bine dupa ce vin de la Dunare (Ordas,HU).

Pif.
veteran
veteran

Mesaj de Pif. » 13 Mai 2015, 12:28

oldheinz scrie:Simate Pif, nici prin gand nu imi trece sa va dau sfaturi. Sunt sigur ca stiti tot ce se poate sti despre somnii de pe Mures, si nu numai. Citire de la un alt coleg de forum... Fiecare e liber sa pecuiasca unde, ce si cu ce doreste. Inclusiv somn la fosta casa a pompelor combinatului chimic, de pe malul sudic al Muresului, din barca sau cum o fi. Statistic pare a fi un loc bun. Dar asta e doar o parere.
Va multumesc pt pont :wink: ,mai un pic sa treaca si prohibitia sa putem pescui linistiti si o sa vizitez si acel loc.

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 20 Mai 2015, 14:35

Dumitre aka Brady ma bucur jur ca mai traiesti si vad ca esti in forma :))) si ma bucur ca admini au deschis acest topik din nou :) este prohibitzie si poate le-a scazut traficul hahaha. Baietzi bafta :). Dumi sa fi iubit !

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 20 Mai 2015, 18:34

culturistule.. tu iesti iubit... , sti tu... pe la spate... :D

Scrie răspuns