Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
johnnybravo
Moderator
Moderator

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de johnnybravo » 09 Mai 2015, 00:09

dumitre, e prohibitie si la voi de te plictisesti asa tare? vad ca esti strain rau de ceea ce inseamna bunul simt, revizuieste-ti un pic limbajul daca doresti sa participi la discutiile in subiecte tehnice, altfel o sa povestim aici pe termen limitat pt ca la urmatoarea iesire ca mai sus o sa ne despartim iar (greu de zis pt cat timp).

merci.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 09 Mai 2015, 10:37

:lol: vai domnu' admin , cum ii vezi tu numai pe unii :lol: :lol:

a dracu impartialitate cine a inventat-o ..... :explode:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

sorinB
veteran
veteran

Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

Mesaj de sorinB » 09 Mai 2015, 10:47

bradypus scrie: n-am io treaba cu tine !
tu vezi´ti de treaba ta !

spor la cioplit si voxit... ok ?
oldheinz scrie:Stimabile, fii respectuos, ca nu am flamanzit la usa ta. Sa stii ca nu am intrat pe forum ca sa fiu trimis la plimbare de tot felul de frustrati. Daca ai probleme vezi de un medic sau da-te cu capul de pereti. Rog administratorii sa ia masurile conform regulamentului. Daca se considera oportun accept sa primesc ban definitiv, dar repet, nu am aderat la acest forum ca sa fiu jignit de orice grobian.
Cam asa e Johny, cine a jignit aici, astea sunt primele postari? ;)
Disputa a fost intre Dumitru si Gigi...

oldheinz
junior
junior

Mesaj de oldheinz » 09 Mai 2015, 17:03

Stimate sorinB , poate tie iti place sa fii facut dobitoc, pola bleaga, si mai stiu eu cum, mie nu. Asa cum spune celalalt coleg, poate astep prea mult de la acest spatiu virtual. Poate. Discutia era intre mine si semlecan si privea un aspect tehnic relativ la o stanta. Stomac sensibil se pare ca nu am numai eu, dar pe unii ii doare doar cand inghit ei. Daca tu, dupa ce esti balacarit ca la usa cortului, reusesti sa ramai calm, compus si respectuos fata de agresor, atunci imi scot palaria in fata domniei tale. Eu personal, repet nu am aderat la acest forum ca sa fiu jignit fara motiv si injurat. Daca unii nu sunt capabili sa faca diferenta intre mistoul colegial si injuraturile de birt, e treaba lor, dar nimic nu ma poate obliga sa le accept. Admir totodata indarjirea de pittbull a celor care s-au muncit sa imi gaseasca numarul de telefon ca sa ma injure personal (bineinteles de pe numar ascuns) . Cat despre caruta cu prosti rasturnata la Arad, ma oblig sa comunic tuturor celor pe care ii cunosc personal calificativul primit pe forum din partea...Chiar asa, din partea cui?

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 09 Mai 2015, 19:50

io am comentat la mesajul lui jiji

cu toate ca au fo l subiect mesajele au fo mutate la arena de moderator

banuiala mea a fo ca acel moderator o fo jhonybravo

lui i-am scris

sa trezit altu la care ii sa nazarit ca i-am raspuns

ma face grobian si alea alea

bah papagale... prost ce esti... ia si reciteste mesajele si vezi cine sa luat de cine

io nu m-am luat de tine !

daaa cre ca daca veni vorba---- te inneci tu cu mine NU IO CU TINE !

asta daca nu ma obstructioneaza moderaratoru neutral de jhonybravo

pe cuvintu mieu ca n-ai sa ai ocazia sa postezi macar un mesaj la care io nu am sa pot posta sa te fac sa cazi de habarnajiu

parol !

ps : jhonybravo... , ma pish pe amenintarea ta !
fix acu ai cazut in dizgratie la un forum intreg !

in cazu de fata te vede o lume intrega ca am fo LA SUBICT , corect politicos si chiar am avut atitudine prietenoasa FATA DE ALTI MEMMBI

NU ACELASI LUCRU SE POATE SPUNE DESPRE ALTII

SI TU TOT PE MINE MA AMENINTI ?

TE´N POLA MEA rahatule !

ce-ai sa-mi faci ? ma banezi pt mesaje postate la arena unde dupa regulament ma pot " certa " ?

suji pola fraiere ! :D

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 10 Mai 2015, 06:53

:lol: :lol: adevarul ca banarea e o pedeapsa grava in lumea reala :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

oldheinz
junior
junior

Mesaj de oldheinz » 10 Mai 2015, 10:39

Classy!!! Adept al sofismului, banuiesc...Oare cu cine o fi studiat? Trist, totusi, sa iti dai pola(??) la supt oricui. Iaca mai faci si tu bani de-o juma de spirt medicinal.
bradypus scrie:io am comentat la mesajul lui jiji

cu toate ca au fo l subiect mesajele au fo mutate la arena de moderator

banuiala mea a fo ca acel moderator o fo jhonybravo

lui i-am scris

sa trezit altu la care ii sa nazarit ca i-am raspuns

ma face grobian si alea alea

bah papagale... prost ce esti... ia si reciteste mesajele si vezi cine sa luat de cine

io nu m-am luat de tine !

daaa cre ca daca veni vorba---- te inneci tu cu mine NU IO CU TINE !

asta daca nu ma obstructioneaza moderaratoru neutral de jhonybravo

pe cuvintu mieu ca n-ai sa ai ocazia sa postezi macar un mesaj la care io nu am sa pot posta sa te fac sa cazi de habarnajiu

parol !

ps : jhonybravo... , ma pish pe amenintarea ta !
fix acu ai cazut in dizgratie la un forum intreg !

in cazu de fata te vede o lume intrega ca am fo LA SUBICT , corect politicos si chiar am avut atitudine prietenoasa FATA DE ALTI MEMMBI

NU ACELASI LUCRU SE POATE SPUNE DESPRE ALTII

SI TU TOT PE MINE MA AMENINTI ?

TE´N POLA MEA rahatule !

ce-ai sa-mi faci ? ma banezi pt mesaje postate la arena unde dupa regulament ma pot " certa " ?

suji pola fraiere ! :D

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 11 Mai 2015, 14:40

banuiesti mult si speculezi si mai mult

te dai fin si cizelat si asuczindute in spatele unei fatade crezi ca poti manipula lumea

din pacate dau dreptate la unu care a zis : adevarul e ca un leu... ii dai drumul si isi tine singur partea :D

ma rog... ai auzit si tu de sofism... , pacat ca nu intelegi ce zice dex-ul , altfel daca ai fi citit si inteles mesajele scrise in ordine cronologiga nu pot sa inteleg cum poti sa insinuezi ceva la adresa mea legat de sofism

de fapt .. tu si sofismul e ceva ca hotu care striga hot cind e prins la furat... asta asa pe scurt !

sau io cred ca esti prost tamiie si nici nu stii ce-i ala si te dai nteresant folosind cuvinte pe care nu le intelegi

in acelasi context unii ca tine probabil daca si-au luat si ei o lanseta mai buna ... se considera in mod automat si buni pescari :D

nush de ce dar faza asta imi aduce aminte tot de unu din arad... care are scule numa din usa... ( asai rzavanel ? :D )

e plictisitor asa... vad ca te maninca sub coada... de ce nu zici nimic despre pescuit ? vedem acolo cine e mai " cultivat si cizelat " ?

oldheinz
junior
junior

Mesaj de oldheinz » 11 Mai 2015, 19:35

...Un pic de sevraj, un pic de frustrare, nu e grav, trece cu Prozac. Mai greu e cu literele, cu ghilimelele, cu gramatica... Si bineinteles cu astia din Arad care isi iau scule scumpe sau din usa. Asa-i, rzavanel? Sau cum o fi zicand scolasticul asta.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 11 Mai 2015, 21:25

iar o dai de gard... sau nah... mergi din sant in sant... ,

cind nu-ti tine cu sofismul treci la alti termeni
pe de o parte e un fel de cum o zis ion creanga : " capra riioasa coada tot sus o tine !" :D numa ca:: cit de prost sa fi... daca incerci mereu acelasi lucru... cum naiba te poti astepta la alt rezultat ? :D

la comentarii legate de pescuti cind treci ?

sau ce ? asa sofisticat , cizelat si cultivat ca tine mai ales ca zici ca sti sa scrii coriect... oare nu poti tine pasul in materie de pescuit cu un grobiand de rind ca mine ?

baga mare... , iesi la interval artistule... da-ti macar o parere... hai sa vedem dupa vorba ta ... cine se inneaca cu cine...

.

Scrie răspuns