Da, s-ar putea sa ai dreptate, desi postarea de deasupra nu prea zice asta. Iti propun si eu un exercitiu practic: revezi toate postarile mele, ca nu sunt asa multe, si daca gasesti vreuna in care sa fac pe cineva dobitoc, pola bleaga, sau mai stiu eu cum , in rezumat, daca gasesti vreo jignire pe care sa o fi proferat la adresa vreunui coleg de forum, asa grosier cum a facut-o acest necunoscut, pentru mine cel putin, fara sa il fi provocat cu nimic, atunci revin cu solicitarea mea catre admin. sa fiu exclus de pe forum. Daca nu, atunci sa faca bine acest brady sa isi retracteze afirmatiile, si sa isi ceara scuze pe forum, ca altfel o sa se inece cu mine. Cat despre Gigel, cum ii spui tu, desi il cunosc personal, nu am simpatii, ne despart destul de multe, dar omul avea o problema tehnica, m-am oferit sa il ajut, abstractie facand de orice altceva, cand am fost trimis la plimbare, de parca ia cumparat mamica forum. Si mai spun inca o data, nu am aderat la forum ca sa fiu jignit, balacarit de indivizi cu limbaj fecaloid. Eu cam atata am avut sa iti raspund, in rest honi soit qui mal y pense...