Voblerul asta stie sa prinda si pesti in coltul gurii, singurii pt care se merita sa comand un custom din punctul meu de vedere;)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
bradypus scrie:modereazami " mesaju "
pa si pu...semlecangheorghe scrie:bradypus scrie:modereazami " mesaju "
Zici ca ejti lovit cu p..a in frunte..pa bune..adineauri ai avut o scapare discutand normal la subiect.Daca nu ai nimic de zis ,mai bine taci. Daca vrei sa ma injuri ,porcaiesti,etc..ti-am zis, deschide-ti topic la arena si lasa naibii in pace topicul asta..Cat ai vorbit la subiect (doua trei pagini in urma ai fot f.ok)Pa si pu...
Crezi ca daca scrii cu pauze dand iluzia de volum ,are si continut??bradypus scrie:cine sa luat de cine si de data asta ?
mojic ?![]()
sorry... pe mine nu ma chiama ghio
clona ?![]()
ti sa iexplicat ce e aia dar vad ca nu iesti capabil sa intelegi !
ia zi si mie a cui clona sint eu ?
a naibi... , asa... din senin... mi sa pus pata pe tine...semlecangheorghe scrie: Crezi ca daca scrii cu pauze dand iluzia de volum ,are si continut??
Tu esti Dumitru Stanga ,inainte naiba stie ce nick aveai inante,insa te-ai luat de C.S. pe care l-ai porcait si l-ai facut in toate felurile,inclusiv injuraturi urate..motiv pentru care ai fost banat.
Ai uitat??Io nu..
Ai fost banat pe contul ala si apoi ai intrat cu ..'bradypus''...
Ai scanat oleaca imprejurimile si ti s-o pus pata pe mine..dracu stie de ce..
N-am uitat m.p. -urile alea in care ma amenintai direct ca oriunde voi posta vei fi ''calare '' pe mine..
Mno, pe ''prieteni pescari'' ai f... t topicul la maximum, aici la fel, peste tot pe unde te bagi ai senzatia ca esti haios ,dar nu pui nimic la subiect..esti un spam,o clona ..a cui??..a ta..Dumitru Stanga..
Daca C. S. o ales sa nu mai posteze din cauza magarilor ca si tine, io nu sunt C.S. si mi se rupe....... de tine si haita ta..
Ti-am zis...mars la arenasi da-te peste cap acolo pina nu mai poti..
Cred ca se refera la Cristian Serb , Tristian pe aici ,unu care zicea ca visu lui ii sa traiasca din pescuit da nu vanzand peste , nu stiu in ce masura si-o realizat visu , blogu l-o anuntat vreo 3 ani la semnatura , inca nu l-am vazut !bradypus scrie:habar nu am cine e C:S si daca posteaza sau nusemlecangheorghe scrie: Daca C. S. o ales sa nu mai posteze din cauza magarilor ca si tine, io nu sunt C.S. si mi se rupe....... de tine si haita ta...
cine vrea posteaza cine nu... nu
fiecare cu motivele lui...
nu e ceva obligatoriu
cert e ca in trecut unii care sau crezut idoli au avut un reality check in materie de pescuit cind si-o bagat draqu coada