Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Shimano Stella 2000 S - Japan, model rar !
:lol: :lol: :lol:
crapmaniacul scrie:Eu zic ca mai bine lasi costumul militar la 1.200 RON si dai bonus spinner-baiturile unicate precum si mulineta Stella si aia e ...

replica inceputului de an

Eram gata sa pun banu` jos si sa fac o oferta pana cand am vazut cine vinde mulineta.
O fi o Stella, dar in mana lui ROLAND POPCEV si un topor nou rugineste...
Mersi. Nici macar nu stiu cine esti,si de unde,dar ma amuza afirmatia.... Mulineta a fost luat la licitatie de pe eBay. Cf. descrierii vanzatorului nu are nici un defect,in afara de micile zgarieturi inerente trecerii anilor! DECI EU NICI MACAR N-AM FOLOSIT-O!!!! N-are jocuri,nici zgomote,deci mecanismul este in f. buna stare! E un gheseft pt. Cine o ia,mai ales la pretul asta,avand avantajul manerului rabatabil si bonusurile in valoarea de 350lei! !!! Dar daca n-o dau la 1200 (pret ce-l avansez de azi si-l mention vreo 3 sapt. ....) INCHID TOPICUL, I-O TRIMIT LUI.EDY PT. O INSPECTIE DE CERTIFICARE A CALITATII SI PT. O UNGERE NOUA DESFACAND-O,NUMAI CA DUP-AIA N-O MAI DAU FARA 1.300LEI SI BINEINTELES,FARA CEI 350LEI +BONUS+ transportul....Asa,ca dedicatie pt. bagatorii de seama de pe-aici.... SÎC! !!!shoco scrie:Eram gata sa pun banu` jos si sa fac o oferta pana cand am vazut cine vinde mulineta.

TOT RESPECTUL !!!
shoco scrie:Eram gata sa pun banu` jos si sa fac o oferta pana cand am vazut cine vinde mulineta.

Ma Roly te-ai zbatut atata sa ai si tu o Stella si acuma vrei sa o vinzi nu o da ca Stella-i Stella

deci deja....nu ne intereseaza ce airoly scrie:TP 2500 Mg ( cu tambur shallow) deci prea multe... Nu mai vb. de faptul c-am si-o TP C3000 X-Ship ca NOUA DECI deja prea multe.....

oricum, asteptam cu interes recenzia

Dupa replica ce mi a dat o eu ma simt prost ca am postat in topicul omului.
Roly vanzare buna!
PS-hai sa l lasam sa si vanda marfa ca la nici unul dintre noi nu ne ar pica bine postarile astea offtopic
Roly mi ai devenit simpatic
Roly vanzare buna!
PS-hai sa l lasam sa si vanda marfa ca la nici unul dintre noi nu ne ar pica bine postarile astea offtopic
Rog un moderator sa-l avertizeze pe acest ins, ca deja e jignitor,si a depasit limita, TOTAL in afara unei discutii legate de-o eventuala cumparare....TheFly scrie:deci deja....nu ne intereseaza ce airoly scrie:TP 2500 Mg ( cu tambur shallow) deci prea multe... Nu mai vb. de faptul c-am si-o TP C3000 X-Ship ca NOUA DECI deja prea multe.....
.
oricum, asteptam cu interes recenzia

TOT RESPECTUL !!!
Mersi mane.... Oi fi eu plin de vechi pacateRYOBI scrie:Dupa replica ce mi a dat o eu ma simt prost ca am postat in topicul omului.
Roly vanzare buna!

DAR N-AM JIGNIT PE NIMENI NICIODATA!!! N-am enumerat mai sus ce am ca sa ma falesc, ci ca sa explic, cu toate ca nu sunt dator.... Iar bonusurile chiar le dau cu un scop: fac un bine, si-mi fac reclama (apropos de cele 10 spinnerbaituri. ...) .
Sanatate multa.

TOT RESPECTUL !!!
Inchide topicul asta ca si asa s a dus pe copca si deschide altul cu un pret real pt mulineta cu pozele de rigoare si lasa naiba bonusul cu gablonzuri si trențe ca nu intereseaza pe nimeni.
Parerea mea.
Parerea mea.