Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 08 Sep 2011, 04:14

Bai "pictore",cum sa-ti explic mai elegant pe topicul asta, in concordanta cu noile reglementari ale forumului.
Considera asa...in momentul in care am primit mesajul tau...pentru mine a fost ca si cum ai "murit",intelegi :wink:
Si atunci n-am facut altceva decat, sa-ti "public memoriile"...iar asta, se poarta :lol: :lol: :lol: :lol:
Iar daca intre subiect(adica eu) si predicat ,nu mai strecurai marsav inca doua nume ...poate ca avea calitatea de mesaj privat.Asa ca amici mei trebuiau oricum sa afle...si atunci sa te ti :shock: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Sep 2011, 05:48

SF,crezi ce vrei ,eu iti spun ce am vazut....

”””: Filme cu prosti: Adelin, Fario, kuintautti samd

de SF pe Februarie 25th, 2009, 5:05 pm

De ce sa ma banezi , pt. ca scriu pe forum si nu imi cer scuze , asta cu scuzele ii o obsesie de-a ta nu are de-a face cu mine .

Te-am intrebat de 3 ori de Tavi insa canci raspuns , da vi cu banari

Tu insusti ai bagat offtopic pe topicu textil la clean , l-ai intretinut chiar , acum o zi parca ziceam ce cauta faza aia cu pasta lui Musti acolo , si ce-mi ziceai tu , sau uiti de la mina pin la gura
Gerula , ma bine o zici pe aia buna , ca tu faci ce vrei ca-i forumu tau , iar altii functie de cum vine cazu nu Esti degraba schimbator si iute la banat

Faza cu lista o inteles-o cam toti care au vazut-o , deci anume insi nu aveau ce cauta aici , acuma o dai intoarsa

Mi-o placut mult useru Mihai Gheorghiu sau cum ii zice , care o aparut ca dintr-o trapa chiar cind s-o facut indexarea google , chiar ne spune in primu sau mesaj cum o gasit forumu dupa google De ce nu-l rogi sa vina cu poze

Apropos de mesaje , as vrea sa recitesc putin mesajele alea cu stiuca ta de 60 de cm si palmele tale de 25 cm bucata , pe unde le gasesc Deci totusi , de ce vrei sa ma banezi , atita vreme cit zic totusi lucruri care nu prea pot fi numite aberatii ”””citat gerulian

SF,faza cu stiuca de 60 decm si palmele de 25,a disparut??Au disparut si putinele mele postari,pina sa fiu banat.Unde sint??

Stai sa le citeasca ,si sa vezi cum or sa apara...”ca dintr-o trapa”

Da nah,nu poti a-i bagi de vina.Face omul ce vrea la el pe forum.Nu sterge mesaje.Numai le muta de colo ,colo,de nu le mai gaseste nici naiba.

Si apoi urla”la mine pe forum nu s-a sters nici un mesaj”.....

Brae,io stiu bine ce am vazut.De unde naiba sa stiu eu atunci, ca idiotul o sa se foloseasca de chestia asta,dintre multe altele??Eu nu sint Gerula sa fac copii si screenshoturi pina si dupa bonul de la benzinarie..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Sep 2011, 06:34

Asaaa..,si acuma sa ii aplicam gazetarsului ,obisnuitul bobirnac matinal,ca sa il motivam nitel pentru ziua in curs..

In timp ce acest topic a colectionat 5-6000 de postari,in nici o saptamina de existenta,pentru comparatie,topicul acela ”abisal”,a inregistrat vreo 600 si ceva de postari.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Evident,cleanofagul,sustine ca aici se contorizeaza masluit,adica in plus :lol: :lol: :lol:

Ca sa vezi,cine vorbeste.Nu ca la el pe pirt.info,ar folosi aceeasi metoda,nu,doamne fereste.El are una mult mai subtila.Dati-mi voie sa explic-daca vrei sa intri la el pe un topic care are mai mult de o pagina,trebuie sa dai click de doua ori,chiar daca topicul este primul la sectiunea respectiva.Deci ,ca sa citesti ultimele postari,dai doua clickuri ,in loc de unul :oops: :oops: :oops:

Asadar,cifra de 600 si ceva vizualizari de la topicul ”abisal”este,paradoxal, si adevarata si falsa in acelasi timp,si asta deoarece tot ceea ce a trecut de prima pagina s-a accesat dublu...
Si ca sa nu fiu rau,cred ca in jur de 400 de accesari,ar fi o cifra corecta...Si hilara la maxim in acelasi timp,avind in vedere data deschiderii acelui topic-12iunie2011 :lol: :lol: :lol: :lol: 400 si ceva de vizualizari,in aproape 2 luni.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Genial ,gazetarasu...tupeist..Si cica pe forumul asta,nu merge bine contorul.Da nu ma mir ,ca nu merge bine nici ora,aici.Merge bine,numai cind foloseste el ora ca si argument.Alea 4 minute se transforma intr-o ora si patru minute ca si cum ce
amanunt ....superelevant... :lol: :lol: :lol:

Mah Gerula nu mai bine ti-ai schimbatu meseria???Sistii de ce??Pentru ca daca precursorii tai din antichitate scribii,au folosit aceleasi metode ca si tine,nu m-ar mira ca ,peste citiva ani sa invete copilul meu la scoala ca triburile de de mohicani,sioux si altii au descoperit Europa,acuma 1000 si ceva de ani prin conducatorul lor supranumit”chiloti de piele” :wink: ,si au cucerit-o impunindu-i cultura si religia lor..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

”Egipteanule”,nu degeaba umbli tu creanga printre mumii........Sper ca ai atita minte incit sa realizezi ca imbalsamarea dupa moarte nu-ti aduce nemurirea si nici falsificarea cuvintului scris ,intrarea in cartile de istorie...

In caz contrar,adica ca nu ai suficienta minte,foloseste cu incredere pastiluele....

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 08 Sep 2011, 08:48

Sau hai sa va dau alt exemplu despre cum poti sa-i raspunzi cuiva fara sa folosesti cuvinte gen javra, jigodie, etc (asa cum face el :D )
Povestea e asa:
Omul crede sincer ca eu am sters un topic. Uitati deductia:
"
Tavi scrie:
Adica RNP a citit topicul , m-a sunat pe mine si mi-a zis: Noi (deci RNP, regie a statului roman da? deci baietii aia care fac afaceri de milioane de euro cu lemne si pe care-i cam doare in bascheti de pescuit de prea multa vreme) inghitim cu greu ce s-a scris pe topicul ala. Te rugam sa stergi topicul, partenerule de dialog social. Si io m-am executat ca moderator undercover
Astea e scenariul? Asta e motivul pentru care am sters topicul?
Omule, pe ce planeta esti?

Gerula scrie:
Nu mai javruta, nu s-a obosit sa te sune nimeni, te-ai executat singur, ca orice sluga care incearca sa anticipeze dorintele stapanului. Doar ai facut asta vreme de un an, cat l-ai alintat pe tiganul drojdier modigliani cu "pictore" si ai cantat in acelasi cor cu el, doar ca s-o multumesti pe Adelina . Ce sa ne mai miram ca ai facut asta si pentru Romsilva, de pe urma careia traieste asociatia ta de apartament? "

Lasam la o parte faptul ca nu mai eram moderator atunci, ca devine prea complicat, sa zicem ca eram si puteam sa-l sterg.

Noi am avut niste dicutii cu RNP, cine a fost interesat stie despre ce a fost vorba.
Faptele sunt cam asa:
Pe topicula ala a avut loc o discutie pe tema RNP, s-au scris multe si marunte, nici eu nu mai stiu ce. Din motive necunoscute topicul ala a disparut, nu am inteles nici in ziua de azi de ce si cien l-a sters.

Logica lui G:
ati avut discutii, deci esti sluga lor, deci ai sters topicul ca sa le faci pe plac stapanului rezulta ca asociatia voastra traieste de pe urma lor.
Exact ca si cu Adelin:
I-ai spus lui modigliani "pictore" deci l-ai alintat, deci esti totuna cu el, ai cantat in cor ca sa-i faci pe plac lui Adelin, care, nu-i asa, iti e stapan.

No, la chestia asta io ma declar invins de logica lui, dar nu-l injur, nu-l jignesc, nu-l fac in toate felurile. Dar imi aduc aminte de un banc primit pe mail :

Dimineata, tatal le spune baietilor:
- Azi noapte, nu stiu care bulangiu, ne-a furat vaca..
- Daca-i bulangiu, inseamna ca-i mic de statura.
Baiatul mijlociu:
- Daca-i mic de statura, trebuie sa fie din Tandarei
Baiatu' mare:
- Daca-i din Tandarei, trebuie sa fie Tica Slutu! Hai sa mergem la Tandarei.
Au ajuns la Tandarei, l-au gasit pe Tica Slutu si i-au tras o cafteala
strasnica. Dar ala nu le da vaca - zice ca n-a furat-o el.
L-au mai caftit o data, dar tot degeaba. Au ajuns la judecata.
Judecatorul ii intreaba:
- Dar de ce credeti voi ca e mana lui Tica Slutu?
- Cum de ce, raspund fratii, a furat vaca, deci e bulangiu.
E bulangiu, deci e mic de statura. Daca e mic de statura, e din Tandarei, ca
acolo toti sunt mici de statura. Iar daca e din Tandarei, e clar ca e Tica
Slutu...
- Interesanta logica, zice Judele. Dar ia spuneti-mi voi (si le arata o cutie),
ce am eu in cutiuta asta?
- E o cutie patrata - observa tatal.
- Inseamna ca-nauntru e ceva rotund - zice mezinul.
- Daca e rotund, inseamna ca-i oranj - cugeta mijlociul.
- Daca-i oranj, e clar ca-i o portocala; concluzioneaza fratele mai mare.
Judecatorul, uitindu-se ganditor la Tica:
- Asculta, Slutule, nu te mai incapatana atita. Da-le astora vaca-napoi!.

Asa ca mai Gerula, asa e, iti dau vaca inapoi : eu am sters topicul ca sa le fac pe plac RNP-stilor. :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Sep 2011, 08:53

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 08 Sep 2011, 08:54

Myagi, daca te-am deranjat undeva, candva, eu imi cer scuze. La modul cel mai serios. Inteleg ca ceva Ramstein dis-de-dimineata, asta a fost la Cupa EST.
Ce te rog insa este sa incerci sa scrii romaneste, pe onoarea mea ca nu pricep fraza asta spre exemplu:
Mai da`si mii-mi clasi roaku `ai da` progresiv asa di dimineata cu borbagaju dischis la masina?

I'll be back in a few minutes, sa lamurim dilema baitcastori vs. tzopaitorii pe boante, degraba slobozitori de jnururi roz bombon, cu umede la capat.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 08 Sep 2011, 09:00

Asa, asa, du-te repede si cauta-l pe Sorin, e nevoie de doi baitcastori titrati prin concursuri ca sa faca fata unui singur muscar, si ala incepator, saracu.
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Sep 2011, 09:52

:lol: :lol: Ziua incepe promitator...

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Sep 2011, 10:03

””

Re: Prostie abisala pe forumurile de pescuit

de Gerula pe Septembrie 8th, 2011, 9:53 am

Evident, nu poate trece nici o zi pana ce biata Adelina nu-si trage singura palme, bocanci in bot samd

semlecangheorghe scrie:SF,faza cu stiuca de 60 decm si palmele de 25,a disparut??Au disparut si putinele mele postari,pina sa fiu banat.Unde sint??

Stai sa le citeasca ,si sa vezi cum or sa apara...”ca dintr-o trapa”

Da nah,nu poti a-i bagi de vina.Face omul ce vrea la el pe forum.Nu sterge mesaje.Numai le muta de colo ,colo,de nu le mai gaseste nici naiba.

Si apoi urla”la mine pe forum nu s-a sters nici un mesaj”.....

Brae,io stiu bine ce am vazut.De unde naiba sa stiu eu atunci, ca idiotul o sa se foloseasca de chestia asta,dintre multe altele??Eu nu sint Gerula sa fac copii si screenshoturi pina si dupa bonul de la benzinarie..

Idioata mica, aici orice s-a mutat a zburat fie la Circul Globus, fie s-a creat un subiect separat cu discutia respectiva, daca erau mesaje care sa merite asta Atat

Nimeni nu a luat mesaje sa le puna undeva, pe urma sa le puna altundeva etc etc mai vierme

Si, ca un borfas nenorocit ce esti, "uiti" sa ne spui de ce ti-ai adus aminte ca ai fi vazut un mesaj in care m-as fi luat eu de familia lui Patraulea abia dupa cateva SAPTAMANI BUNE de cand mitomanul sustinea asta, DOAR DUPA CE A FOST EVIDENT CA NU-L CREDE NIMENI? „„„CITAT GERULIAN

Touche,pussy...cat.Te-ai trezit???Mneata..

Ca sa-ti raspund la intrebarea de ce,sau mai bine zis sa-ti raspunzi singur pentru ca eu orice as zice tot nu m-ai crede ,deci uzez tastatura degeaba,iti recomand sa citesti cu maxima atentie bancul scris de Tavi.

Iti spun in fata ca atitudinea alora din banc este leit etitudinea ta.

Bun ,acuma te rog frumos sa-mi spui unde sint postarile mele,alea citeva ,pina m-ai banat???Si eventual poza aia cu stiuca de 60 de cm,ca vezi tu, S.F. N-O GASEA.

De ce n-o gasea,mai??

De ce nu mai gasesti mesajul lui Tavi,unde TE RUGA,sa-l primesti inapoi pe forum??

Vezi ca astea nu-s intrebari retorice..

Si sper ca nu te-a tras curentu la urechile virtuale ,ca am vazut ca de dimineata esti pe pozitii..

Asadar unde sint,stimabile gazetaras????

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 08 Sep 2011, 10:08

Gerula imi vine sa te pup pentru asta:
"ideea era ca logica colectiva si "din bucati" poate produce un rezultat corect desi asocierile facute sunt aberante." :lol:
Da aia era ideea a asocierilor aberante. Pentru ca tu asta faci, e trasatura ta definitorie.
Poate produce produce un rezultat corect. Dar doar intamplator, ala era un banc :D . In cele mai multe cazuri rezultatul este pe masura asocierilor: aberant.
Modigliani a fost un pictor nu? De-aia i-am zis asa. Simplu, fara alte asocieri. Tie ti-a rezultat de aici ca-l alint si sunt aliat cu el in cor sub stapanirea lui Adelin : asociere aberanta si rezultat aberant.
Asocierea dintre titulatura userului si cu ce se ocupa el in realitate e opera ta si e o alta asociere aberanta care a dus la alt rezultant aberant si irelevant: omul nu e pictor, e zugrav. So what????
La fel de bine pot sa-ti spun tie dacule desi tu esti editor la AP, nu?

La fel de incorect e rezultatul tau ca asociatia noastra traieste de pe urma RNP. Pentru ca e rezultatul unei alte asocieri aberante: am avut o discutie cu ei deci suntem sluga lor si depindem de ei si mai mult, asta e motivul pentru care am ster acel topic.
Am avut discutii si chiar actiuni comune(cu unii) si cu ajvps-ul local si cu ANPA si cu alte cluburi si asociatii. Pe aceeasi "logica" ar trebui sa rezulte ca toti ne sunt stapani, traim de pe urma lor si daca ne dau cu flit nu mai avem ce face. Si ca urmeaza sa sterg topicurile in care AGVPS sau vreun club cu care am discutat este criticat.
Cu ocazia asta ti-am dat un exemplu ca avem cu ce ne ocupa, multumim pentru interes. :D
Ultima oară modificat 08 Sep 2011, 10:12 de către Tavi, modificat 1 dată în total.
Musca 13

Scrie răspuns