Gerula scrie
Mars Javra
P.S. Nimic nu depaseste insa prostie chestia asta
semlecangheorghe scrie: Evident,cleanofagul,sustine ca aici se contorizeaza masluit,adica in plus
Ca sa vezi,cine vorbeste.Nu ca la el pe pirt.info,ar folosi aceeasi metoda,nu,doamne fereste.El are una mult mai subtila.Dati-mi voie sa explic-daca vrei sa intri la el pe un topic care are mai mult de o pagina,trebuie sa dai click de doua ori,chiar daca topicul este primul la sectiunea respectiva.Deci ,ca sa citesti ultimele postari,dai doua clickuri ,in loc de unul
Asadar,cifra de 600 si ceva vizualizari de la topicul ”abisal”este,paradoxal, si adevarata si falsa in acelasi timp,si asta deoarece tot ceea ce a trecut de prima pagina s-a accesat dublu...
Si ca sa nu fiu rau,cred ca in jur de 400 de accesari,ar fi o cifra corecta...Si hilara la maxim in acelasi timp,avind in vedere data deschiderii acelui topic-12iunie2011 400 si ceva de vizualizari,in aproape 2 luni..
Tot e bine ca, incercand sa ma acuzi pe m,ine, ai recunoscut ca rasulescu masluieste statisticile "Aceeasi metoda" zici mai Adelina?
Cretinel ,unde am scris eu despre masluirea statisticilor ca si despre un fapt demonstrat???
Eu am scris ca tu ai sustinut asta.Asta nu inseamna ca asa si este.
Daca aveai I.Q.-ul peste medie ,asa cum sustii,ai fi observat ca si la arena se contorizeaza tot ca si la tine.Adica intri la prima pagina si apoi trebuie sa dai inca un clic pt. a vedea ultimele postari.
Totusi ,chiar si asa,arena a facut in mai putin de o sapatmina cu mult mai multe vizualizari decit a facut rahatu tau de topic
in aproape doua luni
Ma asteptam la o replica mai inteligenta din partea ta,da se vede ca treaba cu”IQ-UL peste medie”este reclama pura...sau depinde care medie,...poate a melcilor...whatever
Si inca ceva,sefii tai de la Agerpress,stiu ca in opinia ta cuvintul ”mine” se scrie asa,”m,ine”???Si mai zici ca lucrezi toata ziua cu cuvintul tiparit??
Io cred ca se contureaza unul dinmotivele pentru care ai plecat de le ”Gindul”....iute ca gindul
Ca asa-i cind te angajezi ”recomandat” de mamica si nu pe baza de aptitudini..
Asadar ,unde sint postarile pentru care m-ai banat??Zi-i mai ,le-ai ascuns in fundul topicului??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.