Inainte de Miyagi am fost si eu Irlandez. Stiu cum e, dar be stubborn only when deserved.ticairlandezu scrie:@ miyagi
Mi-e dor ...de Rapitori.ro![]()
http://www.youtube.com/watch?v=RcTw4bwN ... re=related
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
cuvantul "jmecherie" il asociez cocalarilor , deci nu ma poti acuza .melculbeat scrie:daca nu pricepi. e grav.
daca te faci ca nu pricepi, te pot acuza de "jmecherie".
oricum ar fi, nu e de bine.
pina la urna, un silfid ca mine, il ologesti cu o mina

n-am priceput nici cuvantul "silfiditudine" .
despre ologit...nu stiu ce sa zic . un motiv , ceva ? daca tu tii neaparat sa ne ologim , o facem si p'asta, ca doar n-o fi foc . intrebarea'i urmatoarea : din senin asa ?
-
- veteran
-
- veteran
melcule...chiar mi-ai adus aminte !!!!melculbeat scrie:nuuuuuuuu, mp-urile mi se par sub centura, mai ales cele adresate copiilor.
prefer sa vorbim aici, daca intelegi.
Pictore...baga mai, din multele alea mesaje care ni le-am timis noi doi unul altuia adica 4 (3 le-ai trimis tu,incluzandu-l pe cel postat, si unul eu)...baga-l mai ,pe ala primul, cu copilul, de 14-16 ani !!!...cum care ma,ala mai ...ala,care mi l-ai trimis pe celalalt forum

Declaratie pe proprie raspundere...deleg pe pictorul(modigliani) sa posteze toate mesajele dintre noi doi

Mai am si io o problema. Sunt novice nu uitati! Cateva nickuri ma dezorienteaza. Stiu ca pe multi ii deranjeaza chestiile astea si am vazut ca si la mine sunt probleme. Repet cu Miyagi m-am pricopsit. Numele meu e Cornel Serban si am sa-l folosesc ori de cate ori e nevoie, dar;
... si melc si beat! in Ardeal melcul e confundat cu iepurele
... muskmd... ce? de unde sau de ce sa te muste?
si o sa mai continui ca nu mai retin acum.
-
- veteran
te rog, fii mai subtil, ca subtilitatea-mi scapa...miyagi scrie:Mai am si io o problema. Sunt novice nu uitati! Cateva nickuri ma dezorienteaza. Stiu ca pe multi ii deranjeaza chestiile astea si am vazut ca si la mine sunt probleme. Repet cu Miyagi m-am pricopsit. Numele meu e Cornel Serban si am sa-l folosesc ori de cate ori e nevoie, dar;
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
- veteran
sincer, nu cred ca avem ceva in comun, nici macar starea conflictuala.ticairlandezu scrie:melcule...chiar mi-ai adus aminte !!!!melculbeat scrie:nuuuuuuuu, mp-urile mi se par sub centura, mai ales cele adresate copiilor.
prefer sa vorbim aici, daca intelegi.
Pictore...baga mai, din multele alea mesaje care ni le-am timis noi doi unul altuia adica 4 (3 le-ai trimis tu,incluzandu-l pe cel postat, si unul eu)...baga-l mai ,pe ala primul, cu copilul, de 14-16 ani !!!...cum care ma,ala mai ...ala,care mi l-ai trimis pe celalalt forum...primul mesaj ...ai priceput acum
![]()
![]()
![]()
Declaratie pe proprie raspundere...deleg pe pictorul(modigliani) sa posteze toate mesajele dintre noi doi![]()
E bine asa !!!
eu incerc sa fiu pacifist

in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
inca doo beri.melculbeat scrie:te rog, fii mai subtil, ca subtilitatea-mi scapa...miyagi scrie:Mai am si io o problema. Sunt novice nu uitati! Cateva nickuri ma dezorienteaza. Stiu ca pe multi ii deranjeaza chestiile astea si am vazut ca si la mine sunt probleme. Repet cu Miyagi m-am pricopsit. Numele meu e Cornel Serban si am sa-l folosesc ori de cate ori e nevoie, dar;
...pan` s-apleaca ardeleanul sa prinda melcul, melcul tzusthi in tufish! Daca imbeti melcul da-i peste cap viteza ardeleanului. Trebuie sa-l imbeti si pe el ca sa nu creezi dimensiuni noi.