Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ce misto ca nu se mai pot modifica postarile dupa ce s-a dat un raspuns.ticairlandezu scrie:Brae,tu ejti elegantu,mai frete...nu ejti ghertoi de "bucurestiu"...semlecangheorghe scrie:Brae,io pun pasiune in tot ce fac![]()
![]()
Daca nu am pasiune sa fac ceva ,mai bine nu ma apuc...asta e.
![]()
![]()
Ziceam si eu ca prea se bate moneda cu banatu` si ca nici io nu-s Mitic insa stand aici de atata timp si lucrand, intemeindu-mi o familie si-o situatie, uneori, cand diaspora isi cere drepturile, ma cam simt ghertoi de Bucuresti. Daca tot vreti sa incepeti de undeva, vorbesc de cei vechi care v-ati invatat cu niste stereotipi ce-ar fi sa incepeti sa va corectati reciproc ca de la felul vostru de a va intepa din orice a inceput totul.
Aprind si eu butonul pentru Tica.
Cum tind lucrurile sa intre in normal cum se da cu batu-n balta!
In acceptiunea oricarui moderator atacul la persoana vizeaza improscarea directa a unui individ cu tot felul de abjectii. Exact cum am facut noi inainte sa se dileasca topicul. O spun si in calitate de moderator. Ma rog! Nu moderez site-uri de pescuit si nici nu cred ca o voi face vreodata. In momentul in care consideri ca faci parte dintr-o comunitate si spui ca cei din Bucuresti sunt ghertoi, pentru cine nu cunoaste termenul iata explicatia din Dex ghertoi : dex online, definitie, explicatie, cuvant
gherțoi, gherțoi s. m. (peior.) 1. bădăran, țopârlan. 2. (er.) penis. 3. eșec. 4. timp pierdut / irosit. 5. masturbare.
Invariabil.......
......... sau din oricare alta comunitate, dar te mai ridici si cu pretentii atunci nu stiu despre ce mai e vorba in chestiunea asta!!!!!!!
asta trebuia repetata ... e prea buna pentru a se pierde ...Tavi scrie:ma, acuma folositi-va si voi imaginatia un pic . Poti sa-l umpli pe unu de sange fara sa dai la operatie si fara sa folosesti cuvinte grele.
Exemplu: baitcastorii sunt o minoritate invers, care nu ies din casa pana nu verifica de 10 ori in oglinda daca sclipiciul de pe matisajul sorcovei jdm se asorteaza cu culorile curcubeului de pe mulineta tunata de un hair-stilist.

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Da ghinii hai! Nici tii nu ti-o sarit shiniva la gat gratuit dupa she ai gatat toata biblioteca di shitit pana pi la doua noaptea. Din bun simt ti-o dilit mimiak cu jigu pana ti-ai tuptit in cort ca dimineata sa ma triziesti cu Ramstainu` pi la 5 si jumati. Mai da`si mii-mi clasi roaku `ai da` progresiv asa di dimineata cu borbagaju dischis la masina? Ii ca si cum un vatman ti-ar tini inchis cu nebunia lui Salam in firobuz.Leba scrie:Andrei, acum nu fa o victima din el. Nu cred ca am sarit toti la gatul lui gratuit si el saracul nu a mai stiut s-o dreaga si a dat-o-n "urate".
Exista niste limite, de cele mai multe ori dictate de bunul simt si educatie. Aceste limite s-au stabilit in timp si pe acest forum, dincolo de regulamentul care se respecta mai mult sau ...mai putin. Nu fac pe deontologul, am sarit si eu calul din pacate, insa nu am ajuns prea departe.
Iar in legatura cu xenofobia, e un subiect mult prea sensibil pt. Arena. A deschis cineva un topic separat la un moment dat...
Si eu ii detest pe manelisti, pot insa sa spun ca toti sunt burtosi, nespalati, cu lanturi groase la gat si mandri absolventi a 4 clase? Nu.
Si nimini nu te-a scos din concurs desi regulamentul era valabil si in tabara. Adica pi mal.
Mai baieti! E mult mai simplu si zic eu ca nu e cazul sa le complicati daca vreti sa le scoateti la liman. Aveti un topic unde polemica e doar polemica, fara nicimacar o nevinovata intepatura? va fi polemica. Transformati polemica in caterinca? veti obtine o polemica caterincoasa. Importati rufe murdare? Le veti spala la voi in casa.
Cafeneaua e o sectiune. De ce nu o completati cu topicuri pe specific? Cred eu ca cineva se simte mai bine in pielea lui, asa cum e si nu vrea sa-si bata capul mai tare.
Si ca sa am si un final la butada, polemica si disputele unora, noi sau vechi, cu Gerula au aparut si din alte cauze. Iata un mesaj privat pe care l-am primit de la Popescu in perioada in care ii dadeam credit:
Te-ai intrebat de ce nu s-a facut federatia pana acum?
Corul de Cassandre de pe acest forum nici macar nu ma cunosc si se hazardeaza la caracterizari subiective. Cat despre punctul de vedere prin care o persoana ar trebui sa fie si conducator si gunoier este total gresit. Sorin Tot nu spune cate proiecte au fost puse in practica datorita mie, despre taberele de copii pe care le-am organizat (peste 200 de copii in 2 tabere succesive) etc., despre lacurile care se construiesc acum pentru asociatii si pentru care am facut proiectele si am contractat lucrarile, etc.
Faptul ca dintr-o intarziere nedorita a unor premii din cauza ca sponsorul nu a achitat inca valoarea contractului se ia ca un pacat, este doar un motiv de a incerca blocarea infiintarii federatiei, desi se stie ca toate taxele pentru balti, hotelul pentru cazarea sportivilor, nada pentru concurentii federatie au fost platite de mine din bani personali.
Nu vreau aici sa imi aduc laude, pentru ca daca am facut asa ceva, am facut-o pentru ca am vrut si mi-am permis.
Cat despre infiintarea federatiei ea este necesara si hotarata pentru data de 15 ianuarie 2010. Nu am incercat sa facem prozelitism pentru constituirea ei, dar am considerat onest din partea noastra sa anuntam acest lucru tuturor cluburilor si cine considera necesar sa participe la acest eveniment. Tin sa precizez ca fiecare club care doreste afikierea nu o poate face decat in baza hotararii Adunarii generale. Federatia in sine este o constructie mult mai complexa decat pare la prima vedere. Parerea mea este ca pana acum nu s-a constituit din cauza unor interese personale ale unor indivizi si din nepricepere.
Un an nou fericit
De aici s-au dezvoltat multe care "s-au plimbat" pe topicuri dedicate sau pe alte forumuri fara a se folosi libaje deocheate. Subiectul Gerula, marginalizat fiind, cautand o sansa de a se face cunoscut ca mai tarziu sa plateasca niste polite unora, incurajat si de marea voastra majoritate a inceput sa foloseasca acelasi limbaj ca si Popescu. Nu va mai amintesc acum de toate impotentele. Vreau doar sa creionez un pic aspectul Gerula fiindca sunt unii printre voi care incep sa-si ceara drepturi de autor si in baza asta inca mai provoaca aiurea.
Propun si eu ca o concluzie: toti cei ce ati postat aici in ultima luna, mai bine spus de la inceputul lui August, cand nu toti v-ati preocupat cu atacurile de rapitori prea des sa nu mai postati. E un exercitiu. Revenim dupa o luna si mai vedem ce-i de facut.
-
- veteran
excalada, desigur!Indian Larry scrie:Adelin scrie:Am spus fara mame, morti, organe, jigniri directe, bla bla....uite daca ii zici la unu:"...pana si un bou intelege ce vreau sa zic, dar tu nu intelegi " e la limita, dar daca il zici:"Boule, nu intelegi ce zic..." e atac direct, pt ca l-ai facut bou si se taie la montaj.Indian Larry scrie: "saritul calului" ar fi bine sa se defineasca prin niste reguli clare .
:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...sa vedeti voi contestatiuni...![]()
![]()
![]()
Adelin , scrie negru pe alb , nu fractiuni . Hai ca-ti aduc unul pe cap , de pe alt forum , si sa vezi atunci contestatiuni . Vezi , n-ai zis nimic legat de asta si pot s'o fac.
Acum fara misto , regulile ar trebui impuse cat mai curand si foarte clar . In acest mod , nu o sa aiba nimeni de comentat pe urma. La cum vrei sa gestionezi situatia....sigur se va excalada .
facusi scoala pe-ntuneric?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
- veteran
@miyagi
in afara de faptul de a incerca sa iesi in fata, te descurci si la altceva? te rog, lasa puscociul in teaca
desi ne-am cunoscut, am dat mina, datorita pictorului, nu te consider demn de aceste subiecte, pentru simplul motiv ca nu l-ai prins pe big G in action, zic si eu
iar daca ai ai pretentii de pedagog, limba romana e sfinta
(sc(la mine, scrisul cu i din i e fita)
hai, nu fii suparat!
in afara de faptul de a incerca sa iesi in fata, te descurci si la altceva? te rog, lasa puscociul in teaca

desi ne-am cunoscut, am dat mina, datorita pictorului, nu te consider demn de aceste subiecte, pentru simplul motiv ca nu l-ai prins pe big G in action, zic si eu

iar daca ai ai pretentii de pedagog, limba romana e sfinta
(sc(la mine, scrisul cu i din i e fita)
hai, nu fii suparat!

in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
- veteran