Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
te rog, insit, fa-ti programare cu doua zile inainte. in general, a doua zi sint mahmur.Indian Larry scrie:eu nu gasesc nimic si nici nu caut . dar de asteptat , astept...melculbeat scrie:interpretarea corecta er...zmecherie. putini stiu asta!
acu nah, si din senin...daca e nevoie. daca nu, gasesti tu ceva, hotule
sa nu te surprinda ca o sa primesti ceea ce ai cerut. sau ceaa ce astepti

in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
- veteran
Pai pacifist sunt si eu....ce sa fac mai mult decat atat:shock: ...i dau voie sa publice, multiplele mesaje dintre noi doi...pe onoarea meamelculbeat scrie:sincer, nu cred ca avem ceva in comun, nici macar starea conflictuala.ticairlandezu scrie:melcule...chiar mi-ai adus aminte !!!!melculbeat scrie:nuuuuuuuu, mp-urile mi se par sub centura, mai ales cele adresate copiilor.
prefer sa vorbim aici, daca intelegi.
Pictore...baga mai, din multele alea mesaje care ni le-am timis noi doi unul altuia adica 4 (3 le-ai trimis tu,incluzandu-l pe cel postat, si unul eu)...baga-l mai ,pe ala primul, cu copilul, de 14-16 ani !!!...cum care ma,ala mai ...ala,care mi l-ai trimis pe celalalt forum...primul mesaj ...ai priceput acum
![]()
![]()
![]()
Declaratie pe proprie raspundere...deleg pe pictorul(modigliani) sa posteze toate mesajele dintre noi doi![]()
E bine asa !!!
eu incerc sa fiu pacifist

-
- veteran
din ce am inteles, nu ai procedat tocmai fair.ticairlandezu scrie:Pai pacifist sunt si eu....ce sa fac mai mult decat atat:shock: ...i dau voie sa publice, multiplele mesaje dintre noi doi...pe onoarea meamelculbeat scrie:sincer, nu cred ca avem ceva in comun, nici macar starea conflictuala.ticairlandezu scrie: melcule...chiar mi-ai adus aminte !!!!
Pictore...baga mai, din multele alea mesaje care ni le-am timis noi doi unul altuia adica 4 (3 le-ai trimis tu,incluzandu-l pe cel postat, si unul eu)...baga-l mai ,pe ala primul, cu copilul, de 14-16 ani !!!...cum care ma,ala mai ...ala,care mi l-ai trimis pe celalalt forum...primul mesaj ...ai priceput acum
![]()
![]()
![]()
Declaratie pe proprie raspundere...deleg pe pictorul(modigliani) sa posteze toate mesajele dintre noi doi![]()
E bine asa !!!
eu incerc sa fiu pacifist![]()
dar nu e treaba mea. eu nu judec, nu condamn, nu sint calau

in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
melcule , n-am timp de programari pentru toate kkt-urile...melculbeat scrie: sa nu te surprinda ca o sa primesti ceea ce ai cerut. sau ceaa ce astepti
eu n-am cerut nimic dar daca mi se cere , incerc sa ajut omul . esti major , esti vaccinat , se considera ca esti direct responsabil . ma rog , nu conteaza starea euforica , e problema fiecaruia .

-
- veteran
un om importat...melculbeat scrie:hm, esti un om importat, pardon...important.
starea euforica, sa inteleg ca ai informatii? in aste conditii, sper sa nu ai aceleasi motive sa fii euforic...sint un boier![]()
fie, chiar si mahmur, astept o programare

programarea o sa fie neprogramata . cand ? nu stiu . depinde cand o programez .

Chiar esti nesimtit omule !modigliani scrie:Adriane , am facut asta !!!!!!!!!!!! Nu fi nedrept si judecati cinstit !!!!! fata de comunitate am postat ironic ( cel mult ) sau cu umor fortat . Dupa ce mi-am recunoscut greselile . INSIST , fata de comunitatea RAPITORI ! Asta nu inseamna insa clone ieftine de doi lei cu conturi facute sa protejeze identitatea postatorului onanist din spatele lor !T.Adrian scrie:
Din respectul pe care zicea ca il poarta acestei comunitati, era frumos sa fi tinut catusi de putin cont de parerea celor putini pe care ii deranja limbajul colorat.
REPET SI INSIST , unde am simtit ca am exagerat fata de vre-un user real "am spalat-o" cat am putut de elegant . prin MP-uri , prin ce-am postat , etc . Se poate sa-mi fi reusit ..... sau nu . D-zeu stie , nu totul depinde doar de mine .
Faptul ca aveti in aceasta comunitate abjecti ordinari ce publica MP-uri ( indiferent ce contin acestea ) ...... , nene , responsabilitatea nu-mi apartine decat fata de ei . ..... Si mi-o asum ! PUNCT !
Ce-i mai murdar ????? Vocabularul meu ? Sau gestul lor ? Puneti de-un chestionar . .......
Astept pareri . In functie de acestea decid daca mai am pentru ce sa tind sa apartrin acestei comunitati sau sa ies din ea .
Hai sa vedem gesturile tale !
Vii aici , pe 12 septebrie te legi de Gerula , ala iti raspunde pe 14 septembrie , si dupa aia incepi cu vomitatu !
Te legi tu primu si de familie , si dupa aia sari in sus ca tot el o inceput ! Si iar vomiti !(Gigi , esti singuru care o vazut altcumva , dealtfel Midigliani o scris singur si nesilit de nimeni ceva de genu "si ce daca nu s-o luat , eu vreu sa se lege de familia" , , asa ca nu ma aburi Gigi ca nu merge

Cu familia ti-am spus , poti prezenta vreun certificat ? Intelegi suspiciunea , dupa ce te-ai nascut la Cairo

Dupa care ai decretat ca gata , esti deasupra regulamentului cand cineva se leaga de familia ta ! Aia deja permita sa injuri aici cat de tine , nu ?
Cand tu te-ai legat de unu care nici macar nu-i user aici , fara sa te cunoasca ala !
Pai miini poimiini ai nervi cu unu in trafic , ce faci , vii si injuri pe ala de aici de mama si-l bagi si-l scoti pentru ca tu in paranoia ta asa crezi ca ti se cuvine !
Baiete , astea-s gesturile tale , si la astea adaugi injuraturile !
Mai ai tupeul sa vi si sa zici ca tu asa esti pe balta ! Insa uite ca esti asa numa pe arena la rapitori.ro , mai injuri asa pe alt forum sau sectiune a acestui forum ? Aud !
Te-ai scuzat de nustiu cate ori , si ai revenit de tot atatea !
Nici macar Gerula nu o avut parte de asa discutii , si esti primu pe forumu asta care coboara atat de mult !
Nu o existat un singur user de cand ii forumu in situatia asta , si asta ti-o poate spune orice user de aici de la inceput !
Asa ca lasa lacrimile deoparte ,ca nu pun botu !
-
- veteran
-
- veteran
[quote="modigliani"]
REPET SI INSIST , unde am simtit ca am exagerat fata de vre-un user real "am spalat-o" cat am putut de elegant . prin MP-uri , prin ce-am postat , etc . Se poate sa-mi fi reusit ..... sau nu . D-zeu stie , nu totul depinde doar de mine .
Faptul ca aveti in aceasta comunitate abjecti ordinari ce publica MP-uri ( indiferent ce contin acestea ) ...... , nene , responsabilitatea nu-mi apartine decat fata de ei . ..... Si mi-o asum ! PUNCT !
Ce candid esti pictore... te-ai gandit tu,asa...ca copil bun ce esti ...sa nu ne mai "vomezi' in fata...adica sa nu ne-o mai dai in "fata"....si ce-ai zis tu,in bunatatea ta ...acum le-o dau prin PM,adica pe la spate
...ca doara nu's idioti sa ma parasca la..."oprobiul public"...uite ca io's idiot si prost si cum mai vrei tu...prefer sa fiu asa decat...,ca nu am voie sa mai scriu 
Ce candid esti pictore... te-ai gandit tu,asa...ca copil bun ce esti ...sa nu ne mai "vomezi' in fata...adica sa nu ne-o mai dai in "fata"....si ce-ai zis tu,in bunatatea ta ...acum le-o dau prin PM,adica pe la spate