Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 07 Sep 2011, 23:44

sincer, si sper din tot sufletul, sa fii doar asa. adica, detasat si lipsit de ranchiuna :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 07 Sep 2011, 23:49

Indian Larry scrie:
melculbeat scrie:interpretarea corecta er...zmecherie. putini stiu asta!
acu nah, si din senin...daca e nevoie. daca nu, gasesti tu ceva, hotule :wink:
eu nu gasesc nimic si nici nu caut . dar de asteptat , astept...
te rog, insit, fa-ti programare cu doua zile inainte. in general, a doua zi sint mahmur.
sa nu te surprinda ca o sa primesti ceea ce ai cerut. sau ceaa ce astepti :wink:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 07 Sep 2011, 23:53

melculbeat scrie:
ticairlandezu scrie:
melculbeat scrie:nuuuuuuuu, mp-urile mi se par sub centura, mai ales cele adresate copiilor.
prefer sa vorbim aici, daca intelegi. :wink:
melcule...chiar mi-ai adus aminte !!!!
Pictore...baga mai, din multele alea mesaje care ni le-am timis noi doi unul altuia adica 4 (3 le-ai trimis tu,incluzandu-l pe cel postat, si unul eu)...baga-l mai ,pe ala primul, cu copilul, de 14-16 ani !!!...cum care ma,ala mai ...ala,care mi l-ai trimis pe celalalt forum :wink: ...primul mesaj ...ai priceput acum :lol: :lol: :lol:
Declaratie pe proprie raspundere...deleg pe pictorul(modigliani) sa posteze toate mesajele dintre noi doi :wink: :wink: E bine asa !!!
sincer, nu cred ca avem ceva in comun, nici macar starea conflictuala.
eu incerc sa fiu pacifist :D
Pai pacifist sunt si eu....ce sa fac mai mult decat atat:shock: ...i dau voie sa publice, multiplele mesaje dintre noi doi...pe onoarea mea :lol: :lol:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 08 Sep 2011, 00:01

ticairlandezu scrie:
melculbeat scrie:
ticairlandezu scrie: melcule...chiar mi-ai adus aminte !!!!
Pictore...baga mai, din multele alea mesaje care ni le-am timis noi doi unul altuia adica 4 (3 le-ai trimis tu,incluzandu-l pe cel postat, si unul eu)...baga-l mai ,pe ala primul, cu copilul, de 14-16 ani !!!...cum care ma,ala mai ...ala,care mi l-ai trimis pe celalalt forum :wink: ...primul mesaj ...ai priceput acum :lol: :lol: :lol:
Declaratie pe proprie raspundere...deleg pe pictorul(modigliani) sa posteze toate mesajele dintre noi doi :wink: :wink: E bine asa !!!
sincer, nu cred ca avem ceva in comun, nici macar starea conflictuala.
eu incerc sa fiu pacifist :D
Pai pacifist sunt si eu....ce sa fac mai mult decat atat:shock: ...i dau voie sa publice, multiplele mesaje dintre noi doi...pe onoarea mea :lol: :lol:
din ce am inteles, nu ai procedat tocmai fair.
dar nu e treaba mea. eu nu judec, nu condamn, nu sint calau :wink:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 08 Sep 2011, 00:01

melculbeat scrie: sa nu te surprinda ca o sa primesti ceea ce ai cerut. sau ceaa ce astepti :wink:
melcule , n-am timp de programari pentru toate kkt-urile...
eu n-am cerut nimic dar daca mi se cere , incerc sa ajut omul . esti major , esti vaccinat , se considera ca esti direct responsabil . ma rog , nu conteaza starea euforica , e problema fiecaruia . :wink:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 08 Sep 2011, 00:06

hm, esti un om importat, pardon...important.
starea euforica, sa inteleg ca ai informatii? in aste conditii, sper sa nu ai aceleasi motive sa fii euforic...sint un boier :wink:
fie, chiar si mahmur, astept o programare :wink:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 08 Sep 2011, 00:12

melculbeat scrie:hm, esti un om importat, pardon...important.
starea euforica, sa inteleg ca ai informatii? in aste conditii, sper sa nu ai aceleasi motive sa fii euforic...sint un boier :wink:
fie, chiar si mahmur, astept o programare :wink:
un om importat... :? lasa ca ai timp sa-mi explici tu mai bine ce inseamna .
programarea o sa fie neprogramata . cand ? nu stiu . depinde cand o programez . :wink:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 08 Sep 2011, 00:13

modigliani scrie:
T.Adrian scrie:
Din respectul pe care zicea ca il poarta acestei comunitati, era frumos sa fi tinut catusi de putin cont de parerea celor putini pe care ii deranja limbajul colorat.
Adriane , am facut asta !!!!!!!!!!!! Nu fi nedrept si judecati cinstit !!!!! fata de comunitate am postat ironic ( cel mult ) sau cu umor fortat . Dupa ce mi-am recunoscut greselile . INSIST , fata de comunitatea RAPITORI ! Asta nu inseamna insa clone ieftine de doi lei cu conturi facute sa protejeze identitatea postatorului onanist din spatele lor !

REPET SI INSIST , unde am simtit ca am exagerat fata de vre-un user real "am spalat-o" cat am putut de elegant . prin MP-uri , prin ce-am postat , etc . Se poate sa-mi fi reusit ..... sau nu . D-zeu stie , nu totul depinde doar de mine .

Faptul ca aveti in aceasta comunitate abjecti ordinari ce publica MP-uri ( indiferent ce contin acestea ) ...... , nene , responsabilitatea nu-mi apartine decat fata de ei . ..... Si mi-o asum ! PUNCT !

Ce-i mai murdar ????? Vocabularul meu ? Sau gestul lor ? Puneti de-un chestionar . .......

Astept pareri . In functie de acestea decid daca mai am pentru ce sa tind sa apartrin acestei comunitati sau sa ies din ea .
Chiar esti nesimtit omule !

Hai sa vedem gesturile tale !

Vii aici , pe 12 septebrie te legi de Gerula , ala iti raspunde pe 14 septembrie , si dupa aia incepi cu vomitatu !
Te legi tu primu si de familie , si dupa aia sari in sus ca tot el o inceput ! Si iar vomiti !(Gigi , esti singuru care o vazut altcumva , dealtfel Midigliani o scris singur si nesilit de nimeni ceva de genu "si ce daca nu s-o luat , eu vreu sa se lege de familia" , , asa ca nu ma aburi Gigi ca nu merge :wink: )
Cu familia ti-am spus , poti prezenta vreun certificat ? Intelegi suspiciunea , dupa ce te-ai nascut la Cairo :lol: :lol:

Dupa care ai decretat ca gata , esti deasupra regulamentului cand cineva se leaga de familia ta ! Aia deja permita sa injuri aici cat de tine , nu ?

Cand tu te-ai legat de unu care nici macar nu-i user aici , fara sa te cunoasca ala !

Pai miini poimiini ai nervi cu unu in trafic , ce faci , vii si injuri pe ala de aici de mama si-l bagi si-l scoti pentru ca tu in paranoia ta asa crezi ca ti se cuvine !

Baiete , astea-s gesturile tale , si la astea adaugi injuraturile !

Mai ai tupeul sa vi si sa zici ca tu asa esti pe balta ! Insa uite ca esti asa numa pe arena la rapitori.ro , mai injuri asa pe alt forum sau sectiune a acestui forum ? Aud !

Te-ai scuzat de nustiu cate ori , si ai revenit de tot atatea !

Nici macar Gerula nu o avut parte de asa discutii , si esti primu pe forumu asta care coboara atat de mult !
Nu o existat un singur user de cand ii forumu in situatia asta , si asta ti-o poate spune orice user de aici de la inceput !

Asa ca lasa lacrimile deoparte ,ca nu pun botu !

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 08 Sep 2011, 00:15

hai mah, fii un boier! te rooog, nu ma fierbe!

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 08 Sep 2011, 00:53

[quote="modigliani"]

REPET SI INSIST , unde am simtit ca am exagerat fata de vre-un user real "am spalat-o" cat am putut de elegant . prin MP-uri , prin ce-am postat , etc . Se poate sa-mi fi reusit ..... sau nu . D-zeu stie , nu totul depinde doar de mine .

Faptul ca aveti in aceasta comunitate abjecti ordinari ce publica MP-uri ( indiferent ce contin acestea ) ...... , nene , responsabilitatea nu-mi apartine decat fata de ei . ..... Si mi-o asum ! PUNCT !

Ce candid esti pictore... te-ai gandit tu,asa...ca copil bun ce esti ...sa nu ne mai "vomezi' in fata...adica sa nu ne-o mai dai in "fata"....si ce-ai zis tu,in bunatatea ta ...acum le-o dau prin PM,adica pe la spate :shock: :shock: ...ca doara nu's idioti sa ma parasca la..."oprobiul public"...uite ca io's idiot si prost si cum mai vrei tu...prefer sa fiu asa decat...,ca nu am voie sa mai scriu :wink:

Scrie răspuns