Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 08 Sep 2011, 10:10

Tavi scrie:voastra traieste de pe urma lor.
Exact ca si cu Adelin:
I-ai spus lui modigliani "pictore" deci l-ai alintat, deci esti totuna cu el, ai cantat in cor ca sa-i faci pe plac lui Adelin, care, nu-i asa, iti e stapan.

No, la chestia asta io ma declar invins de logica lui, dar nu-l injur, nu-l jignesc, nu-l fac in toate felurile. Dar imi aduc aminte de un banc primit pe mail :

Dimineata, tatal le spune baietilor:
- Azi noapte, nu stiu care bulangiu, ne-a furat vaca..
- Daca-i bulangiu, inseamna ca-i mic de statura.
Baiatul mijlociu:
- Daca-i mic de statura, trebuie sa fie din Tandarei
Baiatu' mare:
- Daca-i din Tandarei, trebuie sa fie Tica Slutu! Hai sa mergem la Tandarei.
Au ajuns la Tandarei, l-au gasit pe Tica Slutu si i-au tras o cafteala
strasnica. Dar ala nu le da vaca - zice ca n-a furat-o el.
L-au mai caftit o data, dar tot degeaba. Au ajuns la judecata.
Judecatorul ii intreaba:
- Dar de ce credeti voi ca e mana lui Tica Slutu?
- Cum de ce, raspund fratii, a furat vaca, deci e bulangiu.
E bulangiu, deci e mic de statura. Daca e mic de statura, e din Tandarei, ca
acolo toti sunt mici de statura. Iar daca e din Tandarei, e clar ca e Tica
Slutu...
- Interesanta logica, zice Judele. Dar ia spuneti-mi voi (si le arata o cutie),
ce am eu in cutiuta asta?
- E o cutie patrata - observa tatal.
- Inseamna ca-nauntru e ceva rotund - zice mezinul.
- Daca e rotund, inseamna ca-i oranj - cugeta mijlociul.
- Daca-i oranj, e clar ca-i o portocala; concluzioneaza fratele mai mare.
Judecatorul, uitindu-se ganditor la Tica:
- Asculta, Slutule, nu te mai incapatana atita. Da-le astora vaca-napoi!.

Asa ca mai Gerula, asa e, iti dau vaca inapoi : eu am sters topicul ca sa le fac pe plac RNP-stilor. :D
Si eu ii dau vaca inapoi: da, eu sunt in spatele tuturor userilor care il vorbesc de rau si-l fac de kkt de cate ori au ocazia.

Bai, obsedatul asta din cotetz-de-claponului.info daca ia amenda de circulatie, ma banuie ca io is in spatele militianului. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 08 Sep 2011, 10:25

domnu Tavi, eu ti-am mai explicat, sunt cateva mici mari diferente intre baitcast si flai. Sa vedem:

1. Dansul. Noi nu dansam, noi lansam. Parca va vad la scoala de cast: inaiiinte si-napoooi, asa, bravo, acum toata lumea! passo doble, la unison! :D

2. Echipamentul. La noi nu caraie molinetele, ca sa auda toti pescarii de pe mal ca e unu cu flaiu, nu purtam veste kinky cu buricu gol, n-avem palarii retro impanate cu tot felu de efemere, nalucile incep de la 2-3 grame, in cazuri rare si nu se masoara in micrometri.

3. si cel mai important, PESTII.
Baitcastorii nu umbla prin apa doo ore pentru un pistruiat de 0,3 feets, pentru ca apoi sa faca treijde de poze cu el, noi punem barca, ne suim pe cotetz si rupem jalaii-n doua. Noi nu tre sa ocolim obletii cand dam la clean sau lupan, nu stam noaptea la menghina, cu ochii-n lacrimi sa tunam umede si nu debarbetam carlige de 22 pentru simplu fapt ca ...nu le folosim. :D Noi nu tre sa cautam o ora in gura cumetrei dupa streamer, pen ca la stiuca folosim gume pe carlige de 4/0 sau spinnerbaituri.

Ar mai fi da-mi urc toata suflarea muscareasca-n cap si nu cred ca vreau asta.
Ai cuvantul.
:D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 08 Sep 2011, 10:39

1. Voi nu dansati ca nu vrea nimeni sa danseze cu voi ca sunteti urati si aveti mulinete colorate. :lol:
2. La voi nu caraie mulinetele, ci fac peruci. Vesta scurta, goangele din basca si basca retro sunt purtate din considerente practice. Vesta e scurta sa nu o uzi cand intri in apa, goangele sunt la palarie sa fie la indemana si palaria.. de bustibus dar nu doar muscarii poarta palarii .Ceea ce nu poti afirma despre firul metalic din matisaje, knoburile din abanos si mulinetele emailate in culorile curcubeului. De fapt considerantele practice imi scapa in general cand vorbim de baitcasting la salau din barca. De biban nu mai vorbim ca nici eu nu vreau sa-mi ridic toata baitcastorimea in cap 8)
3. Aici cu numarul de pistruiati prinsi in doo ore iti poate da Sorin neste detalii relevante, nu vreau sa-i rapesc plcarea. Daca mai insisti iti pun pe seara si un clenut prins recent la fly de un coleg de club.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 08 Sep 2011, 10:44

Motive destul de solide de altfel sa nu ma mai apuc de flai. Nu acum, cel putin. :D
Mai bine urat si cu pejti decat frumos, delicat, sensibilos si ... mai bine nu mai zic.
Let there be blood.
:twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 08 Sep 2011, 10:54

:lol: :lol: :lol:

ba Tavi-ci-clop tre sa te salvam...in incercarea de a rasturna i-logica geruliana, ai ajuns sa gandesti ca iel...ii grav...
baieti...care pune un ban in clopul omului ca nu are saracu bani de scule de spin si prinde clenutzi si bibanei la flai...drept urmare a luat-o pe aratura de invidie vazand pozele cu pesti over 3k de aici :lol: :lol: :lol:

io donez 3 voblere - de clean :lol: :lol: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 08 Sep 2011, 11:00

p.s.

complectare: Tavitza ... daca vrei sa te salvezi avem la Brasov un loc fain... ii zice Piatza Sfatului. Acolo daca vi si dai cu clopu de pamant ( dar sa ramaie cu gura-n sus) si incepi a dansa cu joarda de flai incercand sa plasezi uscate pe varful fantanii arteziene ... sigur faci ceva banutzi pana se lasa sara :lol: :lol: :lol:

si nu care cumva sa meri in Poiana la Sura Dacilor (fi linistit cq nu ii niciun Gerula pe acolo) si sa incerci sa extragi pastravii aia din fantana , ca te pui de-o amenda mijto

p.p.s. Tudore, daca citesti aci, ma enerveaza tastatura ta frantzuzeasca :lol: am fujit la Sacre Coeur...au revoir

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 08 Sep 2011, 11:16

pikemoane te manca pielea.. doar nu te-ai facut si tu baitcastor? te stiam om serios, spinner...
ma adevaru e ca inca nu am vandut sculele de spin, dar daca ziceti voi ca ma ajutati... sa fie primit. :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 08 Sep 2011, 11:41

Gerulaaaa...nu fi "sisi" la cap :lol: ...de unde dreaq ai inteles tu ca e vorba de copilul meu :shock: ....este vorba intradevar de un copil, dar nu de al meu.
Asa ca modifica-ti postarea..... fi si tu odata un gentleman!!!!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 08 Sep 2011, 11:46

dej bag sama ca pe aici se da la gioale asa pe infundate si pe tacute :D ...

deci Tavita degraba atarnator de renepeuri si sluga nenorocita a ajvepeseului care ej tu hahalera halieutica....

1. noi baitcastorii nu dansam si nici nu ne dorim sa danseze cineva cu noi .....de ce am vrea asta ? :D :D .

2. Da , palarii nu poarta doar muscarii , ......poarta si femeile :D , cam in aceleasi culori :D ...si cu acleasi gesturi cochete

3. Mulinetele de baitacst mai fac uneori peruci , da uite ma gandesc ca vi le-am putea da voua , sigur v-ati bucura ....merg la palarii :D

4. acu raspunde tu cinstit daca ai avea in fata un loc de clean , si acolo ai sti ca e un singur clean de marimea celui prins de hell , si ai o singura lansare la dispozitie sa-l prinzi ...)ca daca nu pedeapsa e sa te apuci de cast :D .) cu ce ai da dintre un bat de spin cu vobler si unu de flai ? :D ........

PS tocmai ca pokemonu e pescar serios si om cinstit n-ai nici o sansa sa-l virusezi la ....merenghe si rumba :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 08 Sep 2011, 11:54

Leba scrie:Myagi, daca te-am deranjat undeva, candva, eu imi cer scuze. La modul cel mai serios. Inteleg ca ceva Ramstein dis-de-dimineata, asta a fost la Cupa EST.
Ce te rog insa este sa incerci sa scrii romaneste, pe onoarea mea ca nu pricep fraza asta spre exemplu:
Mai da`si mii-mi clasi roaku `ai da` progresiv asa di dimineata cu borbagaju dischis la masina?

I'll be back in a few minutes, sa lamurim dilema baitcastori vs. tzopaitorii pe boante, degraba slobozitori de jnururi roz bombon, cu umede la capat.
A fost un deranj placut Leba. Bine! Daca n-ai sughitat sau daca nu ti-au facut buba jigurile alea :D . Nu erai singurul care se cultivase pe-acolo in urma c-o seara si din cate mi-aduc aminte noi avusesem o dezbatere critica la adresa lui Alexandrescu Ion si P.Alin Konstantinescu.
Cu Ramstein imi adormeam copilul inainte sa-mplineasca un an, iar acum din versurile Cargo nu-l mai scot la 10 ani, dar stiu cate probleme am avut cu rocul de cand il ascult. Vroiam sa zic fara sa o iau in personal pe-a ta ca n-are rost sa ne folosim de manelisti, tigani, evrei sau alte minoritati doar ca sa dezvoltam topicul asta, spre deliciul unora.
Restul diseara cand ma-ntorc de la munca.
[bere, multa]
Traducerea din engleza: Mai, dar si mie imi place rocul mai, dar progresiv asa de dimineata cu portbagaju deschis (adica era mai simplu cu desteptatoarele de la telefoane).

Scrie răspuns