În aten?ia moderatorilor ?i a cui mai cunoa?te cazul:
E (cred) prima dat? când folosesc topicul ?sta. Am încercat, nu foarte tare ce-i drept, s? p?strez discu?iile pe forum la nivelul ideilor. Am observat c? de vreun an am un fan înr?it care v?d c? m? pomene?te cu orice ocazie ?i care, recunosc, m? întrece in reply-uri pe lâng? subiect. Dânsul e aici datorit? mie. M-am ofticat prin martie ?i n-am mai scris pe un alt forum din cauza interminabilelor discu?ii în care se b?ga domnia sa. Am observat c? dac? î?i pui mintea cu pro?tii lumea nu prea reu?e?te s? fac? diferen?a. Cum am început s? scriu aici, hop ?i dumnealui.
Cine este biban solzos? Sincer s? fiu m? doare la basc?. ?tiu în schimb c?, sub protec?ia anonimatului ?i în modul inten?ionat de a scrie alambicat, s-a apucat pe cel?lalt forum s? fac? publice adresa ?i num?rul de telefon ale unui coleg din Arad cu acelea?i apropo-uri la violen?? na?ionalist? cu care unii dintre noi cred c? sunt familiariza?i. Motivul? ?la era poc?it ?i avea logoree de Cristo?i pe forum. Se pare c? nu Cristo?ii care trebuie. Ba?ca omul vroia s? le fac? cadou ?i ni?te lansete.
Cât m? prive?te, am observat o regul?: îmi freac? meciu ?i cum se oftic? de ceva, hopa sun? ?i telefonul cu num?r ascuns!
În fine, în cazul c? voi fi pân? la urm? banat, v? invit s? fi?i aten?i cu dumnealui pentru c? va recidiva, el fix de asta e aici s? fac? circ.
?i acum pentru fanul meu numarul 1: Gu?tere, tristisor, biban solzos, b?i sulic?, promisiunea ta de anul trecut ca te ocupi de mine ?i-i aduci flori neveste-mii n-ai binevoit s? o onorezi ?i sus?ii c? te-am refuzat. Eu înc? te a?tept ?i te anun? c? mi-o sugi la orice or?. Diminea?a, la prânz ?i seara. No homo. Jegule.