Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator
Re: Arena, singurul topic de polemici.
tavi, da, off topic, polemica constructiva sau nu, nu conteaza ce turnati aici, numai sa pastrati va rog tonul unei discutii fara jigniri 

Adica cum?johnnybravo scrie:Va rapesc atentia putin, reamintesc scopul acestui topic: polemica!
... sa va balacariti cat vreti dar cu bun simt, ok?
...

- johnnybravo
- Moderator
deci facem polemica despre sensul cuvantului "a (se) balacari" ?:D
ai dreptate, considera ca m-am referit la galceava/cearta in termeni amiabili
ai dreptate, considera ca m-am referit la galceava/cearta in termeni amiabili

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
amiabil nu e bun. Dupa capul meu presupune consens si ala nu sexista la o polemica.... 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
- semlecangheorghe
- veteran
In ideea unei polemiciSorin scrie:gigi
frumoasa eschiva dar nu tine
sunt convins ca te-ai manjit eroic pana-n gat pentru strapul ala![]()
imi poti spune domnule anti ifose de ce ti-ai facut lanseta cu fore grip si reargrip ...Camo ?![]()
![]()
![]()
ca nu pot sa cred ca-ti folosesc sa fii mai stealth la pescuit![]()
sa nu te surprinza ochiu ager al somnului si sa plece agale , prea agale .....

Domnule Lazea,prin partile noastre,la asemenea strapi nici nu se da teapa.Personal ma opresc din recuperare,si scutur lanseta,lasindu-l sa o stearga cind simt un atac de strap..Pesti de asemenea dimensiuni,prind copii,in joaca,si penionarii care dau la bucatica de peste.Prin namoale inteleg sa fac 'imersiuni',pentru capturi normale,de calibrul celei de mai jos..Sa ai o zi buna..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- modigliani
- veteran
Sa traiesti Gigi !!!
p.s. Ajungea poza . Io-n locul tau nu as mai fi scris nimic . Poza , si-atat .

In spiritul aceleiasi polemici constructive si amiabile, am o nelamurire:
cum poti sa simti in lanseta un atac de strap cand tu nu scoti lanseta pe apa pentru asemenea pesti?
cum poti sa simti in lanseta un atac de strap cand tu nu scoti lanseta pe apa pentru asemenea pesti?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
mama da ce ma mai domnesti ,
pai dupa ce m-ai facut albie de porci halieutici acum ma domnesti ....fie , probabil e rodul unui autocontrol autoimpus sau ....
deci gigi ne concentram putin ?....nu de alta dar iar sari intreabri si ajungi sa te prindem cu matza-n sac la fiecare a doua postare ....
deci ramasesesi sa ne explici la ce-ti trebuie functional manere in culori Camo la o lanseta de somn .....
tu fiind comnplet antifitze , sigur iegzista o explicatie adanca pe care deocamdata nu o cuprind
nici de asortare nu poate fi vorba cu acel winch albastru ca pica ...ca nuca-n perete ....
deci ce resorturi interioare nebanuite te-au facut ca stand asa cu mana-n barba sa zici ....azi , CAMO ...
poate inotul prea agale al sarpelui ...sau poate nici tu nu stii , cam la fel cum pui naluca cu care pescui ....nici tu nu stii de ce
nu de alta da in general echipamentele de pescuit in culori camo sunt cam pentru plapumari wannabe .....
acum sa trecem la poza cu salaul .....frumos peste , tu l-ai prins?
sau e dat din mana-n mana pentru poze
ca daca-l prindeai tu , sigur exsita si articolul aferent .
nu stiu daca realizezi dar ai atins niste culmi in pecuit nebanuite .....
pe de o parte nu scoti lanseta la apa pentru strapi , dar cand ii simti atacul de strap , ( unde ?) ....tu scuturi din lanseta ca el sa se elibereze ....
adica cum ?
faci asta in somn cu lanseta in pat , in timp ce razele soarelui intra piezis in camera si spun : scoala GIGI.....reginutele te asteapta , sarpele ofteaza si termoclina nu mai vorbeste cu ciorapul bleu-marin .....?
din cati pescari am cunoscut , nimeni absolut nimeni nu poate distinge tacul de salau mare de cel de salau mic ....
tu insa poti ....chuck semlecan noris ....
pai dupa ce m-ai facut albie de porci halieutici acum ma domnesti ....fie , probabil e rodul unui autocontrol autoimpus sau ....
deci gigi ne concentram putin ?....nu de alta dar iar sari intreabri si ajungi sa te prindem cu matza-n sac la fiecare a doua postare ....
deci ramasesesi sa ne explici la ce-ti trebuie functional manere in culori Camo la o lanseta de somn .....
tu fiind comnplet antifitze , sigur iegzista o explicatie adanca pe care deocamdata nu o cuprind
nici de asortare nu poate fi vorba cu acel winch albastru ca pica ...ca nuca-n perete ....
deci ce resorturi interioare nebanuite te-au facut ca stand asa cu mana-n barba sa zici ....azi , CAMO ...
poate inotul prea agale al sarpelui ...sau poate nici tu nu stii , cam la fel cum pui naluca cu care pescui ....nici tu nu stii de ce

nu de alta da in general echipamentele de pescuit in culori camo sunt cam pentru plapumari wannabe .....
acum sa trecem la poza cu salaul .....frumos peste , tu l-ai prins?
sau e dat din mana-n mana pentru poze
ca daca-l prindeai tu , sigur exsita si articolul aferent .
nu stiu daca realizezi dar ai atins niste culmi in pecuit nebanuite .....
pe de o parte nu scoti lanseta la apa pentru strapi , dar cand ii simti atacul de strap , ( unde ?) ....tu scuturi din lanseta ca el sa se elibereze ....
adica cum ?
faci asta in somn cu lanseta in pat , in timp ce razele soarelui intra piezis in camera si spun : scoala GIGI.....reginutele te asteapta , sarpele ofteaza si termoclina nu mai vorbeste cu ciorapul bleu-marin .....?
din cati pescari am cunoscut , nimeni absolut nimeni nu poate distinge tacul de salau mare de cel de salau mic ....
tu insa poti ....chuck semlecan noris ....

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
- semlecangheorghe
- veteran
modigliani scrie:Sa traiesti Gigi !!!![]()
![]()
![]()

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.