pe glider homemade sau pe asari si pe Mures il poti distinge bre ... iti da telefon strapu inainte ca sa-ti ceara voie ...Sorin scrie: din cati pescari am cunoscut , nimeni absolut nimeni nu poate distinge tacul de salau mare de cel de salau mic ....
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
da, e drept , sau poate daca iti pui manere Camo la lanseta , stii dinainte ce peste iti da .....
trebe doar sa o scuturi nitel ....
trebe doar sa o scuturi nitel ....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
- semlecangheorghe
- veteran
Corect...nimeni ,dintre cei care poarta manusi,nu poate distinge tzac-ul...Sorin scrie:
din cati pescari am cunoscut , nimeni absolut nimeni nu poate distinge tacul de salau mare de cel de salau mic ....

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
ai uitat sa pui disclaimerul tausemlecangheorghe scrie:Corect...nimeni ,dintre cei care poarta manusi,nu poate distinge tzac-ul...Sorin scrie:
din cati pescari am cunoscut , nimeni absolut nimeni nu poate distinge tacul de salau mare de cel de salau mic ....

Disclaimer:
"Va rog din suflet,sa nu intelegeti cumva ca ma dau profesor,rodbuilder,lurebuilder,etc....daca cumva pe undeva ,sa strecurat vreo expresie,exprimare,etc,care sa sugereze acest lucru,imi cer scuze..Totodata chestiile tehnice ce le scriu,nu sint litera de lege,sint trecute prin prisma proprie,pot fi supuse greselii sau subiectivismului,sau poate vreunei intelegeri gresite.Incerc,sa scriu doar pe chestii ce le incerc cu mina mea.."
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
- semlecangheorghe
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran

Fiul meu este in vacanta..A zis ca daca doresti,iti poate explica citeva smecherii prin care selectezi strapii de salaii adevarati..
.
.
Simpatic pustiul , sa-ti traiasca !
Important e ca la un moment dat sa gaseasca totusi pe cineva pe langa care sa stea sa invete pescuit .
Important e ca la un moment dat sa gaseasca totusi pe cineva pe langa care sa stea sa invete pescuit .
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
- semlecangheorghe
- veteran
Sorin scrie:Simpatic pustiul , sa-ti traiasca !
Multumesc..
Corect de aia il iau cu mine la pescuit cit pot.De la PVTV ...chiar nu are ce invata..
.
.
acum cat e mic merge sa-l iei cu tine
dar mai incolo chiar trebuie sa stie cate ceva ca sa prinda peste .
uitandu-ma la el e f clar ca nu el a prins strapul ala cu jumatate de glider
iar esti prins cu minciunica ....
pe bune , poate ai ceva prieteni prin partile alea sa-l duca la pescuit sa invete cate ceva , e pacat de baiat
langa tine nu are ce invata decat sa-si faca manere Camo la lansete , sa se bage in noroi aiurea , sau sa nu stie de ce alege o naluca din cutie ....
frustrarile tale de ,,I want to be like you , man cub '' il vor influenta pana la urma si nu are nici o vina
dar mai incolo chiar trebuie sa stie cate ceva ca sa prinda peste .
uitandu-ma la el e f clar ca nu el a prins strapul ala cu jumatate de glider
iar esti prins cu minciunica ....
pe bune , poate ai ceva prieteni prin partile alea sa-l duca la pescuit sa invete cate ceva , e pacat de baiat
langa tine nu are ce invata decat sa-si faca manere Camo la lansete , sa se bage in noroi aiurea , sau sa nu stie de ce alege o naluca din cutie ....
frustrarile tale de ,,I want to be like you , man cub '' il vor influenta pana la urma si nu are nici o vina
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
E foarte bine ca iese la pescuit si ii place. Daca vrea sa invete imi permit sa-i recomand sa si citeasca. Dar sa nu citeasca orice. Se gasesc si pe net dar si pe hartie articole, reviste si carti bune, bine documentate si bine scrise. Imi aduc aminte de inceputuri, cumparam si citeam tot ce gaseam, am adunat un metru cub de reviste si carti de pescuit. E drept ca nu era net pe atunci, informatia era mai putina si mai greu de gasit dar era de calitate mai buna, am invatat multe ... e drept ca nu oricine scria pe vremea aia.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13