Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi G
veteran
veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de Adi G » 04 Aug 2013, 22:42

geppetto scrie:Cine este biban solzos?
singurul user de pe lista mea de ignore.... :lol1: :lol1: :lol1:

serios acum, bibanache ii dus rau de tot, celula macar mai avea oleaca de creier acolo, da asta-i si prost gramada....... :lol1: :lol1: :lol1:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 04 Aug 2013, 22:52

Eu v-am zis ....Dupa primele postari la adresa mea( tot pe alt forum) efectiv nu-i mai raspund...Omul e bolnav...nu glumesc...NU pierdeti vremea cu el...e pacat de nervii si timpul vostru...Period :)...Dati IGNORE cat cuprinde...Omul e iesit de la spitalu' de nebuni...clar...Nu merita...
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 04 Aug 2013, 23:04

Si cum zice AdiG...doar vrea sa para inteligent...dar inafara de a repeta aceasi fix-uri nu poate mai mult...harcov,"noi" te iubim,bereghata de ungur, manelist,dezradacinat,...cam atat iese din el maxim, punct.....e limitat rau.. :). Nu-i raspundeti ...am aflat din surse sigure ca asta il face sa sufere cel mai mult..Asta la modul serios ...Puteti sa vedeti de cate ori m-a amintit si m-a jiginit pe aici..dar nu-i raspund deloc...Moare de ciuda :). E banat cam peste tot unde apare....Cred ca are erectii cand isi ia un ban nou ..altfel nu-mi explic :)
UlKustom Rods

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 04 Aug 2013, 23:52

@bibanache:

Imagine

lay it down, bitch! :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=histRy-jy64
:lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 05 Aug 2013, 00:18

http://www.youtube.com/watch?v=lwHtllBCRIg
:lol1: :lol1: :lol1:

Subtitrarea direct din harcov :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
UlKustom Rods

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 05 Aug 2013, 00:25

....sa inteleaga si moromete al nost' ....ca engleza ioc la el ;)
UlKustom Rods

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 05 Aug 2013, 01:00

:lol1: :lol1: :lol1:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 05 Aug 2013, 21:14

semlecangheorghe scrie:
JB scrie:Hellu', vorbesti din auzite
- balta de 500 de metri patrati - da da, mai pune!
- O populezi cu stiuci sanatoase... de la 2-3 kg in sus - avea peste si inainte sa fie concesionata
- iei in calcul si comportamentul agresiv a stiucii. - asa am sperat si eu

Ce crezi ca se intampla? Prinzi peste? Normal! - aham....am incercat cel putin 10 streamere, tot felul de culori, floace lungi si falfaitoare, scurte, sclipici, etc. Am prins gramada...de iarba

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Gigi , da-i dracu de "strapi" , ...... acilea , la minutu' 1'17" , nu esti tu mah ? :shock: :shock: :shock:
Dracului , la concursuri ai venit cu pneumatica ! P-asta o scoti numa' de sarbatori ? :shock: :shock: :shock: :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=6F8N8Z_4kU4

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 06 Aug 2013, 19:20

geppetto scrie:În atenția moderatorilor și a cui mai cunoaște cazul:

E (cred) prima dată când folosesc topicul ăsta. Am încercat, nu foarte tare ce-i drept, să păstrez discuțiile pe forum la nivelul ideilor. Am observat că de vreun an am un fan înrăit care văd că mă pomenește cu orice ocazie și care, recunosc, mă întrece in reply-uri pe lângă subiect. Dânsul e aici datorită mie. M-am ofticat prin martie și n-am mai scris pe un alt forum din cauza interminabilelor discuții în care se băga domnia sa. Am observat că dacă îți pui mintea cu proștii lumea nu prea reușește să facă diferența. Cum am început să scriu aici, hop și dumnealui.
Cine este biban solzos? Sincer să fiu mă doare la bască. Știu în schimb că, sub protecția anonimatului și în modul intenționat de a scrie alambicat, s-a apucat pe celălalt forum să facă publice adresa și numărul de telefon ale unui coleg din Arad cu aceleași apropo-uri la violență naționalistă cu care unii dintre noi cred că sunt familiarizați. Motivul? Ăla era pocăit și avea logoree de Cristoși pe forum. Se pare că nu Cristoșii care trebuie. Bașca omul vroia să le facă cadou și niște lansete.

Cât mă privește, am observat o regulă: îmi freacă meciu și cum se oftică de ceva, hopa sună și telefonul cu număr ascuns! :lol1:

În fine, în cazul că voi fi până la urmă banat, vă invit să fiți atenți cu dumnealui pentru că va recidiva, el fix de asta e aici să facă circ.

Și acum pentru fanul meu numarul 1: Guștere, tristisor, biban solzos, băi sulică, promisiunea ta de anul trecut ca te ocupi de mine și-i aduci flori neveste-mii n-ai binevoit să o onorezi și susții că te-am refuzat. Eu încă te aștept și te anunț că mi-o sugi la orice oră. Dimineața, la prânz și seara. No homo. Jegule.
Da, gepeto ( repet, asta-i brandul :wink: ) ...Ai dreptate ! Initial, te-am invitat, sincer, la o tura de guvizi prajiti ...m-ai injurat ca pe o mangalitza cu capuse ...Te-am invitat cu doamna , promitand ca vin si cu buchetul de flori , obligatoriu pt o femeie ( nu tu, :wink: , nevasta :!: ) ...M-ai facut troaca de porci ...Ai ajuns sa-ti sustii ideea ca romanii din Ardeal au fost considerati de un copist oarecare dintr-o manastire izolata de lume , cetateni de mana a doua in Transilvania ...Ti-am explicat atunci diferenta dintre Ardeal si Transilvania ...La tine n-a contat ...Vroiai neaparat sa-ti impui ideea cu romanii second hand ! Te distra, erai in extaz ...Aici, n-ai avut sanse sa-ti sustii ideea !!!!!!!...Adminul, sau vreun moderator, a dat cu radiera ...Si bine a facut ...Deja spumegai ...Ti-a facut un bine ! ...Acolo unde spui tu ca ma rastalmaceam cu un pocait , ai incercat sa-ti exprimi , din nou, superioritatea cercetarilor istorice , sustinand aceleasi teorii...Nu ti-a mers nici acolo ...Tot io-s de vina ? ...Ti-ai sters singur postari, in semn de p;rotest ...Ca greva foamei n-o faceai, oricum !
Ti-o repet : daca nu tranteai , pe tonul tau superior, teoria cu cetatenii romani "second hand " , puteai ramane mult si bine pe rafturile de la "Gepeto :!: " , in ambalajul comestibil...
Esti singurul pe forumul asta, si care ai sustinut si altundeva , magaria asta ... Eu nu ti-o accept, nici macar in gluma ! N-a avut nimeni treaba cu olteni, moldoveni , regateni, ardeleni ori dobrogeni ...Poate-n gluma sau cu vreo reteta culinara specifica ...Te-ai gasit tu, sa faci analiza ADN-ului romanilor din Transilvania ...
Eu dorm linistit...tu suferi, ca nu esti bagat in seama si laudat ...nu-i vina mea :wink: :wink:

-treaba cu telefonul e chiar sarita rau , sincer ....tu ai mai avut cosmaruri de genul asta ...Daca imaginatia e turata la maxim , cauta-ti ceilalti "prieteni " care te suna ...M-ai refuzat cu guvidele si cu florile la doamna...sa fii iubit pe stabilopozi ...

ps: daca vrei sa pozezi in victima inocenta, cauta altceva decat telefoane anonime ...esti mai penibil decat cu teoria cu ardelenii ....Esti chiar relaxat...ai timp de scenarii SF !

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 06 Aug 2013, 19:22

Adi G scrie:
geppetto scrie:Cine este biban solzos?
singurul user de pe lista mea de ignore.... :lol1: :lol1: :lol1:
:
ma bucur si te pup ....dupa ce te speli si te barbieresti .... :wink: :wink:

Scrie răspuns