singurul user de pe lista mea de ignore....geppetto scrie:Cine este biban solzos?

serios acum, bibanache ii dus rau de tot, celula macar mai avea oleaca de creier acolo, da asta-i si prost gramada.......

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
singurul user de pe lista mea de ignore....geppetto scrie:Cine este biban solzos?
Gigi , da-i dracu de "strapi" , ...... acilea , la minutu' 1'17" , nu esti tu mah ?semlecangheorghe scrie:JB scrie:Hellu', vorbesti din auzite
- balta de 500 de metri patrati - da da, mai pune!
- O populezi cu stiuci sanatoase... de la 2-3 kg in sus - avea peste si inainte sa fie concesionata
- iei in calcul si comportamentul agresiv a stiucii. - asa am sperat si eu
Ce crezi ca se intampla? Prinzi peste? Normal! - aham....am incercat cel putin 10 streamere, tot felul de culori, floace lungi si falfaitoare, scurte, sclipici, etc. Am prins gramada...de iarba
Da, gepeto ( repet, asta-i brandulgeppetto scrie:În atenția moderatorilor și a cui mai cunoaște cazul:
E (cred) prima dată când folosesc topicul ăsta. Am încercat, nu foarte tare ce-i drept, să păstrez discuțiile pe forum la nivelul ideilor. Am observat că de vreun an am un fan înrăit care văd că mă pomenește cu orice ocazie și care, recunosc, mă întrece in reply-uri pe lângă subiect. Dânsul e aici datorită mie. M-am ofticat prin martie și n-am mai scris pe un alt forum din cauza interminabilelor discuții în care se băga domnia sa. Am observat că dacă îți pui mintea cu proștii lumea nu prea reușește să facă diferența. Cum am început să scriu aici, hop și dumnealui.
Cine este biban solzos? Sincer să fiu mă doare la bască. Știu în schimb că, sub protecția anonimatului și în modul intenționat de a scrie alambicat, s-a apucat pe celălalt forum să facă publice adresa și numărul de telefon ale unui coleg din Arad cu aceleași apropo-uri la violență naționalistă cu care unii dintre noi cred că sunt familiarizați. Motivul? Ăla era pocăit și avea logoree de Cristoși pe forum. Se pare că nu Cristoșii care trebuie. Bașca omul vroia să le facă cadou și niște lansete.
Cât mă privește, am observat o regulă: îmi freacă meciu și cum se oftică de ceva, hopa sună și telefonul cu număr ascuns!
În fine, în cazul că voi fi până la urmă banat, vă invit să fiți atenți cu dumnealui pentru că va recidiva, el fix de asta e aici să facă circ.
Și acum pentru fanul meu numarul 1: Guștere, tristisor, biban solzos, băi sulică, promisiunea ta de anul trecut ca te ocupi de mine și-i aduci flori neveste-mii n-ai binevoit să o onorezi și susții că te-am refuzat. Eu încă te aștept și te anunț că mi-o sugi la orice oră. Dimineața, la prânz și seara. No homo. Jegule.
ma bucur si te pup ....dupa ce te speli si te barbieresti ....Adi G scrie:singurul user de pe lista mea de ignore....geppetto scrie:Cine este biban solzos?![]()
![]()
![]()
: