L-am citat p-asta ca-i mai lung si ma gandeam ca ai cuprins cam tot . Daca am omis ceva la adresa mea, revezi gepeto ( nu copia geppetto) , sau AdiG ...In trei plus unu' ( fara carmaci) , poate realizati vreun scenariu mai acatarii...Daca nu reusiti, ca sa nu fie probleme, va anunt ca accept sa fiu facut troaca de porci, debil, handicapat, obsedat sexual, grevist al foamei, sugar sau veteran de razboi....Orice vreti voi !!!!!!!!!!!ULK scrie:Si cum zice AdiG...doar vrea sa para inteligent...dar inafara de a repeta aceasi fix-uri nu poate mai mult...harcov,"noi" te iubim,bereghata de ungur, manelist,dezradacinat,...cam atat iese din el maxim, punct.....e limitat rau... Nu-i raspundeti ...am aflat din surse sigure ca asta il face sa sufere cel mai mult..Asta la modul serios ...Puteti sa vedeti de cate ori m-a amintit si m-a jiginit pe aici..dar nu-i raspund deloc...Moare de ciuda
. E banat cam peste tot unde apare....Cred ca are erectii cand isi ia un ban nou ..altfel nu-mi explic
DAR, inainte de asta , vezi ca esti dator celor de pe forumul asta, cu o explicatie! Ai afirmat ca Ungaria are niste ape de vis ( private sau publice, n-ai precizat ! ) , intretinute, cu administratori transpirati de eforturile depuse ...Dar, din pacate , pescarii romani, cormoranii apelor ungare, au distrus totul ...Erai pur si simplu oripilat de ce fac romanii in Ungaria ( ma refer la pescari ) ...
Cand ti-am dat exemple concrete , din Oradea , cu pescari "romani " , carora le-am dat si numele : Tibor & Co ( toti romani de vita veche ) ai disparut de pe topic !!!!!!! A trebuit, subit, sa participi la scoala de vara de la Balvanyos ....
Deci, dupa ce tu ne explici cum romanii Tibor , Csabi, etc au distrus apele iubite si elogiate de tine, te las sa-mi dai in cap ...la propriu ...
Crisurile, Somesul, Barcaul, Muresul, etc , nu te intereseaza ...E adevarat ca-s distruse si se distrug in continuare...
Dar daca n-ai fi pe calapodul lui Tokes si Funar , te-ar interesa de astea, n-ai avea treaba cu extraterestrii...
Dupa ce ne explici, cum e in realitate cu "romanii" care-s prinsi de politia ungara cu portbagajul masinii plin de peste , trecem si la celelalte !
Fiind la "Arena" , te anunt ca poti sa ma faci oricum si orice , mai putin vampir, homo sau hot ! ...Ma poti face si ungur, dar nu va fac eu onoarea asta ...
Suferintele tale-s mai profunde, alimentate de alte cele

Am evitat sa spun treaba asta , la fel cum am evitat sa relatez anumite opinii ale tale exprimate cu ocazia "bihorenelor " , la fel cum am evitat sa detaliez treaba cu prietenii tai bihoreni, moderatori care-au batjocorit alti moderatori, de pe acelasi forum ,facandu-i in fel si chip, doar pt faptul ca le era permis orice pe forum...Aici nu detaliez decat daca un anumit user de pe forum accepta. Umilinta la care-a fost expus, cu acordul prietenilor tai ,nu poate fi expusa fara acordul lui ! ...Si vorbim cu martori, cu oameni de pe forum , CONCRET....Chiar esti la Balvanyos ....Revino-ti , colega ...
Dupa ce trece canicula, codurile galbene,portocali, rosii (cum dracu' nu-s pirosh, feher , zold

Colega, nu prea obisnuiesc sa vorbesc discutii ...Cate-odata , o iau razna ( copy paste @ gepido si adijeu

In concluzie: io-s prost sau cum vrei tu, dar tu, explica-ne cum distrug romanii apele unguresti, producandu-ti insomnii, iar politia maghiara gaseste Tibori cu portbagajul plin ...Io-s asa lud si prost, de nu se poate ....Da' tu am impresia ca-i depasesti pe Tokes si Funar la un loc ...O sa dispari si acum ? ...Daca nu poti explica, fa-ma in fel si chip ...Mai conteaza la tine ?
Adijeul e pe faza ...ignore ....