Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
biban solzos
veteran
veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de biban solzos » 06 Aug 2013, 20:53

ULK scrie:Si cum zice AdiG...doar vrea sa para inteligent...dar inafara de a repeta aceasi fix-uri nu poate mai mult...harcov,"noi" te iubim,bereghata de ungur, manelist,dezradacinat,...cam atat iese din el maxim, punct.....e limitat rau.. :). Nu-i raspundeti ...am aflat din surse sigure ca asta il face sa sufere cel mai mult..Asta la modul serios ...Puteti sa vedeti de cate ori m-a amintit si m-a jiginit pe aici..dar nu-i raspund deloc...Moare de ciuda :). E banat cam peste tot unde apare....Cred ca are erectii cand isi ia un ban nou ..altfel nu-mi explic :)
L-am citat p-asta ca-i mai lung si ma gandeam ca ai cuprins cam tot . Daca am omis ceva la adresa mea, revezi gepeto ( nu copia geppetto) , sau AdiG ...In trei plus unu' ( fara carmaci) , poate realizati vreun scenariu mai acatarii...Daca nu reusiti, ca sa nu fie probleme, va anunt ca accept sa fiu facut troaca de porci, debil, handicapat, obsedat sexual, grevist al foamei, sugar sau veteran de razboi....Orice vreti voi !!!!!!!!!!!
DAR, inainte de asta , vezi ca esti dator celor de pe forumul asta, cu o explicatie! Ai afirmat ca Ungaria are niste ape de vis ( private sau publice, n-ai precizat ! ) , intretinute, cu administratori transpirati de eforturile depuse ...Dar, din pacate , pescarii romani, cormoranii apelor ungare, au distrus totul ...Erai pur si simplu oripilat de ce fac romanii in Ungaria ( ma refer la pescari ) ...
Cand ti-am dat exemple concrete , din Oradea , cu pescari "romani " , carora le-am dat si numele : Tibor & Co ( toti romani de vita veche ) ai disparut de pe topic !!!!!!! A trebuit, subit, sa participi la scoala de vara de la Balvanyos ....
Deci, dupa ce tu ne explici cum romanii Tibor , Csabi, etc au distrus apele iubite si elogiate de tine, te las sa-mi dai in cap ...la propriu ...
Crisurile, Somesul, Barcaul, Muresul, etc , nu te intereseaza ...E adevarat ca-s distruse si se distrug in continuare...
Dar daca n-ai fi pe calapodul lui Tokes si Funar , te-ar interesa de astea, n-ai avea treaba cu extraterestrii...

Dupa ce ne explici, cum e in realitate cu "romanii" care-s prinsi de politia ungara cu portbagajul masinii plin de peste , trecem si la celelalte !
Fiind la "Arena" , te anunt ca poti sa ma faci oricum si orice , mai putin vampir, homo sau hot ! ...Ma poti face si ungur, dar nu va fac eu onoarea asta ...
Suferintele tale-s mai profunde, alimentate de alte cele :wink: ...Ai gasit forumuri unde incerci sa impresionezi cu "sursa ta de hrana " ...Pt asta, toata stima ! Incerci sa-ti castigi existenta, painea , sarea si ciorapul ...Ceva normal, si nu ma deranjeaza . Eu am cu totul alte "ramuri" ...asa ca nu suntem intersectabili ...Daca, totusi, as fi nevoit sa apelez la talentul tau, sincer, l-as alege pe kiske13 ...De ce ? Pt ca: e modest , e educat, e cu bun simt , nu se da-n stamba si nu vrea sa impresioneze ...Am vazut doua lucrari de-a lui si una de-a ta ! Strict matisaje ( ca sa nu vorbim discutii :evil: ) ...Eu, ca un novice, amator de frumos, te refuz ....Daca vreau, vreau K13 :wink: ...STIE !
Am evitat sa spun treaba asta , la fel cum am evitat sa relatez anumite opinii ale tale exprimate cu ocazia "bihorenelor " , la fel cum am evitat sa detaliez treaba cu prietenii tai bihoreni, moderatori care-au batjocorit alti moderatori, de pe acelasi forum ,facandu-i in fel si chip, doar pt faptul ca le era permis orice pe forum...Aici nu detaliez decat daca un anumit user de pe forum accepta. Umilinta la care-a fost expus, cu acordul prietenilor tai ,nu poate fi expusa fara acordul lui ! ...Si vorbim cu martori, cu oameni de pe forum , CONCRET....Chiar esti la Balvanyos ....Revino-ti , colega ...
Dupa ce trece canicula, codurile galbene,portocali, rosii (cum dracu' nu-s pirosh, feher , zold :mrgreen: ). vorbim ...Da' vorbim romaneste ...Daca tu-ntelegi :wink:
Colega, nu prea obisnuiesc sa vorbesc discutii ...Cate-odata , o iau razna ( copy paste @ gepido si adijeu :mrgreen: ) ... Cand vrei sa vorbim concret, din Bihor, te "discut " de la modul cum Soltinschi Mihai a ajuns "mare " la pescarii oradeni , pana la "discutii povestite " :mrgreen: de-ale lu ' starowski :wink: :wink: ....Pt mine erau istorie...Daca le vrei publice, te priveste ...

In concluzie: io-s prost sau cum vrei tu, dar tu, explica-ne cum distrug romanii apele unguresti, producandu-ti insomnii, iar politia maghiara gaseste Tibori cu portbagajul plin ...Io-s asa lud si prost, de nu se poate ....Da' tu am impresia ca-i depasesti pe Tokes si Funar la un loc ...O sa dispari si acum ? ...Daca nu poti explica, fa-ma in fel si chip ...Mai conteaza la tine ?
Adijeul e pe faza ...ignore .... :wink: :wink: :wink:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 06 Aug 2013, 21:55

Reține, dimineața, la prânz și seara.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Aug 2013, 17:23

Exista o cale mai simpla de a scapa de el..
Raportati mesajul in care va ataca,eu am facut-o si am sa o fac ori de cite ori se leaga de mine..Nu-mi convine sa-mi vad numele alaturi de ''beregati taiate'' si alte timpenii paranoide cu tenta xenofoba..

Raportatii-i mesajele ,si intr-un final,ori se potoleste ori este banat..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

florin1948
veteran
veteran

Re: pilkere

Mesaj de florin1948 » 08 Aug 2013, 17:59

bradypus scrie:da de unde... ?! :D deja ma nervez... , colegu o uitat sa mentioneze c´am barca mai lunga si motor mai mare ca ale lui :D :D :D :D

@ ULK... deci omul e batrin... , e pasionat... , e talentat prietenos si amabil... , chestii care oricine le apreciaza si respecta... dar io n-am zis ce crezi tu ca am zis... , cii... , doar i-am atras atentia unde si cu ce greseste si ce s-ar putea intimpla.Asta mi-a fost intentia... , daca sa inteles altceva ... acum e clarificat !
Acu chiar nu mai inteleg nimic : unde am gresit ? Ca unui moldovean i-am zis "mai moldoveanule "? Daca era oltean ii ziceam "mai olteanule "si daca era ardelean ii ziceam "mai ardeleanule ". Ce e in neregula cu chestia asta ? Ba daca imi aduc bine aminte , stimatul domn de peste Prut Ghenadie a mai facut si ceva postari in "dulshele grai ... "moldovenesc". Adica se da pe fata ca e moldovean , nici nu a afirmat ca nu ar fi. Bineinteles ca nu e nici o rusine sa fii moldovean sau banatean sau mai stiu eu ce. Si atunci ? De unde supararea ? El chiar este un moldovean de la care aveam oarece pretentii de "ïntelighentzia". Stiu ca trece printr-o perioada mai delicata, dar asta nu trebuie sa-i intunece judecata intr-atat ...
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 08 Aug 2013, 18:30

ai uitat lanseta... noi muzcari ntodeuna o avem mai lunga... :D

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 08 Aug 2013, 19:32

bradypus scrie:ai uitat lanseta... noi muzcari ntodeuna o avem mai lunga... :D
desigur am uitat sa zic ca si lanseta o ai mai lunga .... :wallbash: :wallbash: :wallbash:
altceva?????? :headbash: :headbash: :headbash:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 08 Aug 2013, 19:37

daca tot iti plac d-aste luminoase... io-ti recomand ceva cu leduri... ,
erau pe piata asa ceva... , bateria duce mai mult decit 2-3 minute ca un glow

spor la treaba si fire ntinse ! :D

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 08 Aug 2013, 20:40

aaa, ma rine... , asa iesti tu... baiat fin.... nu vrei sa te iei de naluca nimanui... :D

nah noi doi avem iesperiente limitate similare iar el... o are... diferita. :D

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 08 Aug 2013, 21:31

si cine o are mai maresi mai luminoasa ? ? :lol:

esperienta bien sur ....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

MuskMd
veteran