Bine, ocazional si sirop de capsuni

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ma bucur ...Sper sa revii ca nou pe plaiurile mioritice dupa tratament ....Dimineata, intre 06.30 -07.00 pot sa te anunt sa-ti iei bulinele ( da' sa dai aici nr de tf de contact ,public, sa nu zici ca ti-am golit frigiderul de guvizi , apelandu-te "privat "geppetto scrie:Reține, dimineața, la prânz și seara.
Cine holzsurubul tau, inmuiat in aracet, te-o bagat in seama ? Ti-o napadit acetona pe nara stanga ? Chiar uitasem de existenta ta si de voblerele revolutionare, mazgalite cu "colgate total " ca sa excite dintoasele batrane, cu carii si tartru , cu care vroiai sa revolutionezi pescuitul ...Io am trimis tancurile in harcov sau tu ? Io am postat link-uri cu ex-iugoslavia ? Io am sarit de c.u.r. in sus la topicurile deschise de @ gabitoi ? Io am facut praf vreo 2 topicuri cu tupeul, nesimtirea si perseverenta tampa , motivate doar de dorinta de-a stopa topicul respectiv? Io am luat p.u.l.e.-n popou peste tot pe unde-mi tranteam ineptiile cu acetone, vopsele , scule, poze, brice si carice ???....Baiat afectat de canicula...Ai ramas cu ciorapii neschimbati trei saptamani , din armata...Esti tot la faza cu raportatul ....Umil ai fost,umil ramai ...O simpla sluga, umila, lipsita de ambitia elementara de a-si depasi conditiasemlecangheorghe scrie:Exista o cale mai simpla de a scapa de el..
Raportati mesajul in care va ataca,eu am facut-o si am sa o fac ori de cite ori se leaga de mine..Nu-mi convine sa-mi vad numele alaturi de ''beregati taiate'' si alte timpenii paranoide cu tenta xenofoba..
Raportatii-i mesajele ,si intr-un final,ori se potoleste ori este banat..
Ni, mai, gigel , ceva de "paranoid " ...Asta , DA! ..... tampeniile tale , zexe !!!semlecangheorghe scrie:Exista o cale mai simpla de a scapa de el..
Raportati mesajul in care va ataca,eu am facut-o si am sa o fac ori de cite ori se leaga de mine..Nu-mi convine sa-mi vad numele alaturi de ''beregati taiate'' si alte timpenii paranoide cu tenta xenofoba..
Daca si tu......mai bine merg in lumea largarine scrie:ce sa mai beau..
cred ca ma las..