mai grav ii ca se crede justitiaru forumului ... o mai fu unu, nu a razbit si si-a deschis propria cocina, unde vorbea singur, dupa ce o banat pentru info false pe restu
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
aiesta nu stie de caterinca, ie constipat
mai grav ii ca se crede justitiaru forumului ... o mai fu unu, nu a razbit si si-a deschis propria cocina, unde vorbea singur, dupa ce o banat pentru info false pe restu

da ma da ala ierea macar "jurnalist"....pikeman scrie:aiesta nu stie de caterinca, ie constipat![]()
mai grav ii ca se crede justitiaru forumului ... o mai fu unu, nu a razbit si si-a deschis propria cocina, unde vorbea singur, dupa ce o banat pentru info false pe restu![]()
![]()
Bibano - Vadim

-
biban solzos
- veteran

Eventual pocneste vre-o VANA la cap , cucurbata mea dragasemlecangheorghe scrie:Numa' sa nu-ti pocneasca vreo vina la cap...linisteste-te...![]()
![]()
Singura mea "vina " e ca-ti dau atentie ...dar ti-am zis, eu iubesc animalele si copii...Cum, din pozele cu PFL si aracet, nu pari copil, trage concluzii
-
biban solzos
- veteran

Ia legatura cu @ gepeto ...Si-ala trebuia "suplimentat " dimineata, la pranz si seara ...Baga si tu tf -ul de urgenta si te anunt pt tura de dimineata ....In rest, nu promitpikeman scrie:
Tu si vreo cativa filozofi de mucava , absolventi cu masterate , care n-aveti nici macar doua clase de liceu absolvite legal, vreti sa va impuneti ca "guru " pe forumuri ...In realitate, sunteti doar " guru" fara "g" ....folositi "c" -ul ....
ps : Uitasem sa te-ntreb : '' pikeman " e cel ce Google spune ca-i echivalentul Anomaliei Prodan , femeia mop cu palmier in cap ?( ca terminologie , s-apropie rau
"The path of the righteous man is beset on all sides by the iniquities of the selfish and the tyranny of evil men.
Blessed is he, who in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of darkness.
For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee." - Jules

Blessed is he, who in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of darkness.
For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee." - Jules
Genial filmul si mai geniala interpretarea lui S.L. Jackson, Adi G.
Cred ca l-am vazut de atatea ori incat incep sa cred in cuvintele alea..
)
Oooh, I`m soory, did I break your concetration?
Cred ca l-am vazut de atatea ori incat incep sa cred in cuvintele alea..
Oooh, I`m soory, did I break your concetration?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team