Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de pikeman » 13 Aug 2013, 10:07

aiesta nu stie de caterinca, ie constipat :lol:
mai grav ii ca se crede justitiaru forumului ... o mai fu unu, nu a razbit si si-a deschis propria cocina, unde vorbea singur, dupa ce o banat pentru info false pe restu :lol: :lol: :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 13 Aug 2013, 10:10

pikeman scrie:aiesta nu stie de caterinca, ie constipat :lol:
mai grav ii ca se crede justitiaru forumului ... o mai fu unu, nu a razbit si si-a deschis propria cocina, unde vorbea singur, dupa ce o banat pentru info false pe restu :lol: :lol: :lol:
da ma da ala ierea macar "jurnalist".... :lol: :lol: :lol: asta-i........ bibanache! :lol: :lol: :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 13 Aug 2013, 10:15

Imagine

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 13 Aug 2013, 10:19

Imagine

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 13 Aug 2013, 10:20

:lol1:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 13 Aug 2013, 10:22

Bibano - Vadim

Imagine

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 13 Aug 2013, 16:09

semlecangheorghe scrie:Numa' sa nu-ti pocneasca vreo vina la cap...linisteste-te... :lol: :lol: :lol:
Eventual pocneste vre-o VANA la cap , cucurbata mea draga :mrgreen: ....La cap sunt "vene " ...Prin Ardeal, merge si "vana " ( singularul de la "vene " ) ...
Singura mea "vina " e ca-ti dau atentie ...dar ti-am zis, eu iubesc animalele si copii...Cum, din pozele cu PFL si aracet, nu pari copil, trage concluzii :wink: :wink: :wink:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 13 Aug 2013, 16:31

pikeman scrie:Imagine
Ia legatura cu @ gepeto ...Si-ala trebuia "suplimentat " dimineata, la pranz si seara ...Baga si tu tf -ul de urgenta si te anunt pt tura de dimineata ....In rest, nu promit :roll: ...Ies din arie sau n-am umbrela :wink: :wink: ...Adica acoperire ....ca tu pricepi greu si uiti repede ...Bai mare nu-i , dar nu stiu care-i viermele intestinal care te-a trezit , rascolindu-ti burdihanul, si te-a facut sa ma scuipi :shock: ....Ti-am stricat cumva fermoarul de la nas si nu mai poti face bilute ? ...Nici pe departe nu vreau sa fiu justitiar ...Suferi ca nu te poti destrabala cu oricine ? Poate asa ai fost educat ...Dar asta s-o faci in apartamentul tau, in curtea casei tale sau pe tarlaua ta mostenita de la bunici ...
Tu si vreo cativa filozofi de mucava , absolventi cu masterate , care n-aveti nici macar doua clase de liceu absolvite legal, vreti sa va impuneti ca "guru " pe forumuri ...In realitate, sunteti doar " guru" fara "g" ....folositi "c" -ul .... :evil:

ps : Uitasem sa te-ntreb : '' pikeman " e cel ce Google spune ca-i echivalentul Anomaliei Prodan , femeia mop cu palmier in cap ?( ca terminologie , s-apropie rau :P ) Ca tupeu si exprimare, sunteti identici....Voi si numai voi ....Aia vorbeste de fotbal, de antrenori, de cluburi, de tot, dar uita ca a facut parnaie prin Germania pt furt ....Tu ce uiti sa ne spui ?...

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 13 Aug 2013, 16:43

"The path of the righteous man is beset on all sides by the iniquities of the selfish and the tyranny of evil men.

Blessed is he, who in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of darkness.

For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee." - Jules

:lol: :lol: :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 13 Aug 2013, 16:52

Genial filmul si mai geniala interpretarea lui S.L. Jackson, Adi G.
Cred ca l-am vazut de atatea ori incat incep sa cred in cuvintele alea.. :))

Oooh, I`m soory, did I break your concetration? :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns