Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
biban solzos
veteran
veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de biban solzos » 18 Iul 2013, 22:31

pikeman scrie: persoana a 2a sau a 3a :lol:
Pt tine, din pacate, cred ca exista (sau exista ) doar + infinitul , sau - infinitul .....Ceva apropiat, era ceva ce tu nu poti intelege ...Cand vei reusi sa faci dovada concreta a unui lucru stabilit stiintific ( ex: 1+1=2 ) ...si macar doi medici ( fie si generalisti, sau de familie, cum vrei ) vor atesta pe forum, nu in vreo revista sau seminar tematic ca tu esti convins ca 1+1=2 ,atunci te cred...Altfel, trezeste-te devreme, mergi in parc si asculta vrabiutzele ...Poate-ti ajuta !

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 18 Iul 2013, 22:32

bibanelu... chiar nu conteaza ce crezi tu ca e semnificativ sau nesemnificativ, ridicol.... ce crezi tu ca este 0 sau 1 sau 2.... intzelegi? :lol: :lol: :lol: sincer, don't matter... :lol: :lol: :lol: nobody gives a fuck... :lol: :lol: :lol:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 18 Iul 2013, 22:37

Si ce-i interesant, curios, ciudat, straniu ( alt termen nu-mi vine acum ) e ca toti "gay" mei sunt pe faza, imediat cum scriu ceva ...Ma asteptau pe vineri ...Ciudat, am aparut azi ...Chiar sa-mi fac programul dupa rotative oscilante....haideeee... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vineri am treaba cu soimu' si ghenadie ...Cu ei poti vorbi ...Voi... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Iul 2013, 22:38

biban solzos scrie:
pikeman scrie: persoana a 2a sau a 3a :lol:
Pt tine, din pacate, cred ca exista (sau exista ) doar + infinitul , sau - infinitul .....Ceva apropiat, era ceva ce tu nu poti intelege ...Cand vei reusi sa faci dovada concreta a unui lucru stabilit stiintific ( ex: 1+1=2 ) ...si macar doi medici ( fie si generalisti, sau de familie, cum vrei ) vor atesta pe forum, nu in vreo revista sau seminar tematic ca tu esti convins ca 1+1=2 ,atunci te cred...Altfel, trezeste-te devreme, mergi in parc si asculta vrabiutzele ...Poate-ti ajuta !

mi se rupi-pipi a+a = 2 daca io vreau :lol: I am legend :lol: :lol: :lol:

p.s. a = (biban solzos)^2 :lol: :lol: :lol: go wikipedia yourself :lol: :lol: :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 18 Iul 2013, 22:39

biban solzos scrie:mergi in parc si asculta vrabiutzele ...Poate-ti ajuta !
dar tu asa faci? :lol: :lol: :lol: mergi in parc si ascultzi vrabiutzele? :lol: :lol: :lol: io mai degraba creca tu mergi in parc seara si te ascunzi prin boschetzi... :lol: :lol: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Iul 2013, 22:40

biban solzos scrie:Si ce-i interesant, curios, ciudat, straniu ( alt termen nu-mi vine acum ) e ca toti "gay" mei sunt pe faza, imediat cum scriu ceva ...Ma asteptau pe vineri ...Ciudat, am aparut azi ...Chiar sa-mi fac programul dupa rotative oscilante....haideeee... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vineri am treaba cu soimu' si ghenadie ...Cu ei poti vorbi ...Voi... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tre sa recunosc, asteptam cu noduroasele sculate gaura de fund :lol: io am fo placut surprins de limbuta si gura cascata de biban :lol:
rotativa :lol: naluca prostului, demult nu am mai auzit de ea, ia zai, cat de des schimbi firu?

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 18 Iul 2013, 22:44

Adi G scrie:bibanelu... chiar nu conteaza ce crezi tu ca e semnificativ sau nesemnificativ, ridicol.... ce crezi tu ca este 0 sau 1 sau 2.... intzelegi? :lol: :lol: :lol: sincer, don't matter... :lol: :lol: :lol: nobody gives a fuck... :lol: :lol: :lol:
Ca-mi zici biban sau bibanel , sau ma traduci, ca Jiji in alte limbi straineze, mi-e rectiliniu si perpendicular ...
Expresiile tale invatate in parcarile sau statiile de alimentare de pe traseul spiralat, fara inceput si fara sfarsit , ma lasa ghiftuit langa blidul cu mamaliga cu 'branza ghe barbantza " ...
Ce cred eu, sau ce nu cred, nu conteaza, ai dreptate ...Un singur lucru conteaza : spala-te ...apa si sapunul , chiar conteaza ... :P :P

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Iul 2013, 22:48

biban solzos scrie:
Adi G scrie:bibanelu... chiar nu conteaza ce crezi tu ca e semnificativ sau nesemnificativ, ridicol.... ce crezi tu ca este 0 sau 1 sau 2.... intzelegi? :lol: :lol: :lol: sincer, don't matter... :lol: :lol: :lol: nobody gives a fuck... :lol: :lol: :lol:
Ca-mi zici biban sau bibanel , sau ma traduci, ca Jiji in alte limbi straineze, mi-e rectiliniu si perpendicular ...
Expresiile tale invatate in parcarile sau statiile de alimentare de pe traseul spiralat, fara inceput si fara sfarsit , ma lasa ghiftuit langa blidul cu mamaliga cu 'branza ghe barbantza " ...
Ce cred eu, sau ce nu cred, nu conteaza, ai dreptate ...Un singur lucru conteaza : spala-te ...apa si sapunul , chiar conteaza ... :P :P
asa e, iti recomand "cheia", dur ,cu osanza, mi-au zis niste bosorogi ca frecau bibani solzosi cu el in vremuri de demult, dadeau la somn.... inca misti? zburlitule :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 18 Iul 2013, 22:49

biban solzos scrie:[

...Cand vei reusi sa faci dovada concreta a unui lucru stabilit stiintific ( ex: 1+1=2 ) ...
n-o sa poata niciodata :)
cica, treaba asta-i o conventie unanim acceptata.. un vocabular. stii tu ;sistemul binar.
cu toate ca-n dex matematica este trecuta ca stuiinta.
in rest ..am o surpriza: mi-a trecut sughitul :lol: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Iul 2013, 22:51

rine scrie:
biban solzos scrie:[

...Cand vei reusi sa faci dovada concreta a unui lucru stabilit stiintific ( ex: 1+1=2 ) ...
n-o sa poata niciodata :)
cica, treaba asta-i o conventie unanim acceptata.. un vocabular. stii tu ;sistemul binar.
cu toate ca-n dex matematica este trecuta ca stuiinta.
in rest ..am o surpriza: mi-a trecut sughitul :lol: :lol:

eee draci, o juma de ora mo tinut, cum ai reusit? :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns