Pt tine, din pacate, cred ca exista (sau exista ) doar + infinitul , sau - infinitul .....Ceva apropiat, era ceva ce tu nu poti intelege ...Cand vei reusi sa faci dovada concreta a unui lucru stabilit stiintific ( ex: 1+1=2 ) ...si macar doi medici ( fie si generalisti, sau de familie, cum vrei ) vor atesta pe forum, nu in vreo revista sau seminar tematic ca tu esti convins ca 1+1=2 ,atunci te cred...Altfel, trezeste-te devreme, mergi in parc si asculta vrabiutzele ...Poate-ti ajuta !pikeman scrie: persoana a 2a sau a 3a
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Arena, singurul topic de polemici.
bibanelu... chiar nu conteaza ce crezi tu ca e semnificativ sau nesemnificativ, ridicol.... ce crezi tu ca este 0 sau 1 sau 2.... intzelegi?
sincer, don't matter...
nobody gives a fuck...

-
- veteran
Si ce-i interesant, curios, ciudat, straniu ( alt termen nu-mi vine acum ) e ca toti "gay" mei sunt pe faza, imediat cum scriu ceva ...Ma asteptau pe vineri ...Ciudat, am aparut azi ...Chiar sa-mi fac programul dupa rotative oscilante....haideeee...
Vineri am treaba cu soimu' si ghenadie ...Cu ei poti vorbi ...Voi...

Vineri am treaba cu soimu' si ghenadie ...Cu ei poti vorbi ...Voi...

biban solzos scrie:Pt tine, din pacate, cred ca exista (sau exista ) doar + infinitul , sau - infinitul .....Ceva apropiat, era ceva ce tu nu poti intelege ...Cand vei reusi sa faci dovada concreta a unui lucru stabilit stiintific ( ex: 1+1=2 ) ...si macar doi medici ( fie si generalisti, sau de familie, cum vrei ) vor atesta pe forum, nu in vreo revista sau seminar tematic ca tu esti convins ca 1+1=2 ,atunci te cred...Altfel, trezeste-te devreme, mergi in parc si asculta vrabiutzele ...Poate-ti ajuta !pikeman scrie: persoana a 2a sau a 3a
mi se rupi-pipi a+a = 2 daca io vreau

p.s. a = (biban solzos)^2

dar tu asa faci?biban solzos scrie:mergi in parc si asculta vrabiutzele ...Poate-ti ajuta !

tre sa recunosc, asteptam cu noduroasele sculate gaura de fundbiban solzos scrie:Si ce-i interesant, curios, ciudat, straniu ( alt termen nu-mi vine acum ) e ca toti "gay" mei sunt pe faza, imediat cum scriu ceva ...Ma asteptau pe vineri ...Ciudat, am aparut azi ...Chiar sa-mi fac programul dupa rotative oscilante....haideeee...![]()
![]()
![]()
Vineri am treaba cu soimu' si ghenadie ...Cu ei poti vorbi ...Voi...![]()
![]()

rotativa

-
- veteran
Ca-mi zici biban sau bibanel , sau ma traduci, ca Jiji in alte limbi straineze, mi-e rectiliniu si perpendicular ...Adi G scrie:bibanelu... chiar nu conteaza ce crezi tu ca e semnificativ sau nesemnificativ, ridicol.... ce crezi tu ca este 0 sau 1 sau 2.... intzelegi?![]()
![]()
sincer, don't matter...
![]()
![]()
nobody gives a fuck...
![]()
![]()
Expresiile tale invatate in parcarile sau statiile de alimentare de pe traseul spiralat, fara inceput si fara sfarsit , ma lasa ghiftuit langa blidul cu mamaliga cu 'branza ghe barbantza " ...
Ce cred eu, sau ce nu cred, nu conteaza, ai dreptate ...Un singur lucru conteaza : spala-te ...apa si sapunul , chiar conteaza ...

asa e, iti recomand "cheia", dur ,cu osanza, mi-au zis niste bosorogi ca frecau bibani solzosi cu el in vremuri de demult, dadeau la somn.... inca misti? zburlitulebiban solzos scrie:Ca-mi zici biban sau bibanel , sau ma traduci, ca Jiji in alte limbi straineze, mi-e rectiliniu si perpendicular ...Adi G scrie:bibanelu... chiar nu conteaza ce crezi tu ca e semnificativ sau nesemnificativ, ridicol.... ce crezi tu ca este 0 sau 1 sau 2.... intzelegi?![]()
![]()
sincer, don't matter...
![]()
![]()
nobody gives a fuck...
![]()
![]()
Expresiile tale invatate in parcarile sau statiile de alimentare de pe traseul spiralat, fara inceput si fara sfarsit , ma lasa ghiftuit langa blidul cu mamaliga cu 'branza ghe barbantza " ...
Ce cred eu, sau ce nu cred, nu conteaza, ai dreptate ...Un singur lucru conteaza : spala-te ...apa si sapunul , chiar conteaza ...![]()

n-o sa poata niciodatabiban solzos scrie:[
...Cand vei reusi sa faci dovada concreta a unui lucru stabilit stiintific ( ex: 1+1=2 ) ...

cica, treaba asta-i o conventie unanim acceptata.. un vocabular. stii tu ;sistemul binar.
cu toate ca-n dex matematica este trecuta ca stuiinta.
in rest ..am o surpriza: mi-a trecut sughitul

rine scrie:n-o sa poata niciodatabiban solzos scrie:[
...Cand vei reusi sa faci dovada concreta a unui lucru stabilit stiintific ( ex: 1+1=2 ) ...![]()
cica, treaba asta-i o conventie unanim acceptata.. un vocabular. stii tu ;sistemul binar.
cu toate ca-n dex matematica este trecuta ca stuiinta.
in rest ..am o surpriza: mi-a trecut sughitul![]()
eee draci, o juma de ora mo tinut, cum ai reusit?