Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
JB, ai bagat in apa streamarele?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Dupa ce m-am chinuit sa le leg, doar nu crezi ca le-am udat...le-am falfait pe deasupra apei sperand la o lumanare de la vreo stiuca interesata de pasarici zburand razant cu apa 

Indubitabil!
Jb...a fost una din acele zile in care mancau doar lemneHell scrie: Zamfi, zmeule Zamfi...ai prefecta dreptate.![]()
Nu poti sa prinzi peste daca el nu vrea sa puna botul...cel putin nu cu batul de pescuit.
Departe de mine gandul de perfectiune (adica, iesi pe apa si dai direct in ala mare, ZILNIC)
Dar este mult mai usor sa prinzi pe o incinta unde stii 100% ca exista, fata de un rau salbatic.
Sunt curios, cate gherle au fost (si cate marlitze) pana au dat intr-una mare?
Frecventa capturilor superbe (trebuie sa fiu tampit sa nu recunosc ca imi plac capturile) vorbeste de la sine.
Stiu ca linkul acesta a mai fost postat pe rapitori.ro
http://www.youtube.com/watch?v=6JlyA7hKE2I
Dar il mai stiu si pe cel cu morcovul jerk-uit...sper sa-l gasesc.
Asta asa...ca raportare la naluca.

Am specificat destul de clar ca se poate da gherla pe orice apa, indiferent de densitatea pestelui.
Hai sa o iau si eu asa....punctat 
Departe de mine gandul de a fi etichetat
(again) ca Gica Contra

Departe de mine gandul de a fi etichetat
(again) ca Gica Contra
JB scrie:Hellu', vorbesti din auzite
- balta de 500 de metri patrati - da da, mai pune! Suprafata a fost data din burta...asa cat sa conturez ideea de incinta mai clar
- iei in calcul si comportamentul agresiv a stiucii. - asa am sperat si eu Poate in ziua aia erau apatice...ca reginutele
Ce crezi ca se intampla? Prinzi peste? Normal! - aham....am incercat cel putin 10 streamere, tot felul de culori, floace lungi si falfaitoare, scurte, sclipici, etc. Am prins gramada...de iarba
Aici sunt oleaca mai carcotasAi dat cu full sink? Dar cu sink tip? Ai incercat sa legi streamere lestate sa le jiguiesti? Dar gurglere enorme? Popere? Dece nu ai incercat mai multe streamere? Ai mai prins stiuca (constant) la fly?
Pai nici nu am zis ca-s maestru in pikereala, dar cum ai spus-o mi-a sunat ca orice tampit ar prinde stiuca pe balta aia. Cu lestate sau jigareala nu aveai ce face acolo cand am fost noi, era plin de salata
Oricum ma voi mai duce, prin octombrie, noiembrie... poate-poate
Oricum ma voi mai duce, prin octombrie, noiembrie... poate-poate

Indubitabil!
DAr la fel de bine am zis ca se poate da si gherla
Sper ca prin august sa vin pe la voi in Timisoara....apoi poate ma arunc si pana pe Mures la Arad....om vedea

Sper ca prin august sa vin pe la voi in Timisoara....apoi poate ma arunc si pana pe Mures la Arad....om vedea

N-am clasa de stiuca...si nu intentionez sa iau una prea curand..
Vreau avat ...
Vreau avat ...

Pentru avat poti ramane pe langa TM. Si pentru stiuca gasim un bat sa poti scalda niste streamere 

Indubitabil!
Lu Hell ie frica de ciuca, e urata si daca are cosmaruri noaptea?