Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
nu-tzi face tu griji de igiena mea corporala...
mai bine pune mana si prinde si tu macar un oblete acolo...
aia ar trebui sa te intereseze...
da zii pe bune totusi... ai mai mult de 18 ani bibanelu? ai tuleie-n barba deja?

pentru biban, dovada

bafta...go wikipedia yourself...pacat ca folosesti un PC sa postezi....chiar trist...biban umflat fara sa stie baza

bafta...go wikipedia yourself...pacat ca folosesti un PC sa postezi....chiar trist...biban umflat fara sa stie baza
-
biban solzos
- veteran

Dom profesor, stiinta ...io, elevul constiincios , i-ti predau corigentii manelisti ...Zau, nenea profesor ...asculta-ma , nu-ti pierde vremea cu ei ... Ia legatura cu @ deltaic & Co si rezolvati-ne cu ceva "gastro' ...ROG FRUMOS ....rine scrie:n-o sa poata niciodatabiban solzos scrie:[
...Cand vei reusi sa faci dovada concreta a unui lucru stabilit stiintific ( ex: 1+1=2 ) ...![]()
cica, treaba asta-i o conventie unanim acceptata.. un vocabular. stii tu ;sistemul binar.
cu toate ca-n dex matematica este trecuta ca stuiinta.
in rest ..am o surpriza: mi-a trecut sughitul![]()
io n-am cetit decat ultimile postari( prost obicei_) dar vaz ca-i un fel de ****-n doi,trei si mai trebe unu'. nu ma bag "pe echipe"ca tre sa merg la pescuit. nu la"peshte " cum merg multi.
spor...
p.s. cica daca-ti tii respiratia o juma' de ora ,trece sughitul, garantat.. chestie constatata de doctori

spor...
p.s. cica daca-ti tii respiratia o juma' de ora ,trece sughitul, garantat.. chestie constatata de doctori
ai dreptate,,,mea culpa,cociuba.dalin scrie:Pai de unde sa stim ca-i banat, scrie pe forum, Johny a deschis topic si a spus ca-i banat, las ca va revenii in fortza sub o forma sau alta.
stiu ca ceteste si acu' n-o luati ca pe o rautate , ca de ;ne place caterinca .doar suntem romani.
da' daca-i banat ,ma mai poate raporta?
au ,splina
creca poti sa fi milostiv si sa te raportezi singur....
Asa , ca.n bancul cu virusul allbanez....
ps scuzati interventia, v.am lasat in continuare
Asa , ca.n bancul cu virusul allbanez....
ps scuzati interventia, v.am lasat in continuare
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Hellu', vorbesti din auzite
- balta de 500 de metri patrati - da da, mai pune!
- O populezi cu stiuci sanatoase... de la 2-3 kg in sus - avea peste si inainte sa fie concesionata
- iei in calcul si comportamentul agresiv a stiucii. - asa am sperat si eu
Ce crezi ca se intampla? Prinzi peste? Normal! - aham....am incercat cel putin 10 streamere, tot felul de culori, floace lungi si falfaitoare, scurte, sclipici, etc. Am prins gramada...de iarba
- balta de 500 de metri patrati - da da, mai pune!
- O populezi cu stiuci sanatoase... de la 2-3 kg in sus - avea peste si inainte sa fie concesionata
- iei in calcul si comportamentul agresiv a stiucii. - asa am sperat si eu
Ce crezi ca se intampla? Prinzi peste? Normal! - aham....am incercat cel putin 10 streamere, tot felul de culori, floace lungi si falfaitoare, scurte, sclipici, etc. Am prins gramada...de iarba
Indubitabil!
JB, drept pe buton! Bine ai venit in fanklub...
P.S. Al 11-lea streamer s-ar fi dovedit castigator; pacat ca n-ai mai incercat...
P.S. Al 11-lea streamer s-ar fi dovedit castigator; pacat ca n-ai mai incercat...
Stiu ca-s habarnist in pescuieli & shit, da' daca era asa simplu, macar norocul incepatorului si tot ma lovea o marlita pe acolo 
Pfui, acuma vad ca eram la 200 de pagini de la ultima...mi-e drag Hellu' de am sarit imediat sa-i raspund.

Pfui, acuma vad ca eram la 200 de pagini de la ultima...mi-e drag Hellu' de am sarit imediat sa-i raspund.
Indubitabil!
E timpul sa intelegi ca Vladi nu e o balta pentru muscari; e pentru oameni seriosi...