Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
biban solzos
veteran
veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de biban solzos » 18 Iul 2013, 21:44

Adi G scrie:
mwahahahahahahaaaaaaaaaaaaa!!!! iar ai aparut beeeeeeeeiiiiiiiii.... nu te-ai saturat??? :lol1: :lol1: :lol1: iar nu tzi-au dat aia rame??? :lol1: :lol1: :lol1:

Prietene ce nu reusesti sa-ti gasesti nici macar poza la avatar ...Gigel , cu tot handicapul lui intelectual, amestecat cu arome de aracet si prenandez , tot mai gasea niste google translate de la soacra ce l-a asimilat si-mi trantea , pe langa "bla bla" sau 'braeee" , cate-o "definire" -n ungureasca ...Io l-am inteles...Roman de-al meu...Dar f.u.t.u.t. de soacra si nevasta ...Vai de el si de somnii lui curentati ... :wink: :wink: :wink:
Dar tu...Tu esti retardatul neadaptat nicaieri...o tentativa a unui rrom ce-a reusit sa asimileze alfabetul, si, folosindu-se de copii neajutorati de la lelentz , INCA reusesti sa postezi pe forumul asta...
Ai devenit "dragul " meu...ma rezerv, daca se poate, doar pt tine ....Iubitul meu rrom manelist analfabet .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Iul 2013, 21:44

p.s. am auzit ca bibanii solzosi isi hranesc intelijenta la fast-food ... eat and got ... on the toilet ...Royal Flush :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 18 Iul 2013, 21:49

Prietene ce nu reusesti sa-ti gasesti nici macar poza la avatar ...
mda.... daca tu crezi io-s prietenu tau... ii clara treaba :lol: :lol: :lol: tu si realitatea - baba si mitraliera
da ia zi totusi, pardon, scrie... :lol: :lol: :lol: un pestisor ceva acolo? mai prinzi si tu din cand in cand? :lol: :lol: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Iul 2013, 21:51

biban solzos scrie:
Adi G scrie:
mwahahahahahahaaaaaaaaaaaaa!!!! iar ai aparut beeeeeeeeiiiiiiiii.... nu te-ai saturat??? :lol1: :lol1: :lol1: iar nu tzi-au dat aia rame??? :lol1: :lol1: :lol1:

Prietene ce nu reusesti sa-ti gasesti nici macar poza la avatar ...Gigel , cu tot handicapul lui intelectual, amestecat cu arome de aracet si prenandez , tot mai gasea niste google translate de la soacra ce l-a asimilat si-mi trantea , pe langa "bla bla" sau 'braeee" , cate-o "definire" -n ungureasca ...Io l-am inteles...Roman de-al meu...Dar f.u.t.u.t. de soacra si nevasta ...Vai de el si de somnii lui curentati ... :wink: :wink: :wink:
ai dat o cocalareala groasa , gramaticala, imi este greu sa urmaresc Timpuri Noi in gramatica veche :lol: pana si rromii se descurcau mai bine , sau ce sa intelegem de aici
Prietene ce nu reusesti sa-ti gasesti nici macar poza la avatar ...Gigel , cu tot handicapul lui intelectual
persoana a 2a sau a 3a :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 18 Iul 2013, 21:52

sa stii ca la pescuit merge si cu viermusi... :lol: :lol: :lol: cu aia-i mai simplu, tz-i scotzi de printre dejtili di la pisioari.... :lol: :lol: :lol: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Iul 2013, 21:53

p.s. imi cer scuze, ai trecut din 1 in 3, absolventule :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 18 Iul 2013, 21:56

si lasa vrajeala cu gigi... :lol: :lol: :lol: ii banat omu, n-are cum sa-tzi raspunda... :lol: :lol: :lol: da tzie probabil asa-tzi place... sa-i "zici" si tu macar o data lu unu, fara sa poa' sa-tzi raspunda! :lol1: :lol1: :lol1:
esti jalnic bibanelu..... jalnic... :lol: :lol: :lol:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 18 Iul 2013, 22:20

Din unsprezece mii si jumatate de membri inregistrati , eu chiar sunt NESEMNIFICATIV ...Recunosc asta ...Dar, din pacate, voi sunteti zero ...Exact ce are nevoie un forum, pt ca o buna parte a celor inregistrati, sa nu mai posteze ...Ramaneti, voi, frumuseti primavaratice ....Nu-sh ce ma face sa cred ca unul sunteti mai multi...Da' nu mai conteaza ...Va doresc tot binele din lume :mrgreen: :mrgreen: Unii din voi sunteti indestructibili ...Si frumosi :mrgreen: ...Si pescari super de obleti ...Singurul vostru defect ( si , din pacate , insurubat in zestrea voastra genetica, :P ) , e ca nu puteti "normal" , ca tot omul...voi bagati "fortzajul" , ca pilotii de MIG-uri ...Chiar sunteti ridicoli ...Intrati in picaj ca motanii castrati , alergand dupa vrabii vaduve ( care chiar au o viteza in minus :lol: :lol: ) ...Si nici pe alea nu le prindeti ...Jalnici postaci, jalnica clica ...

@ rine, fa ordine in "gramatica " unora de-aici ...Merita sa sughiti dupa "galuste " nefierte ? :wink: :wink:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Iul 2013, 22:28

biban solzos scrie:Din unsprezece mii si jumatate de membri inregistrati , eu chiar sunt NESEMNIFICATIV ...Recunosc asta ...Dar, din pacate, voi sunteti zero ...
na bun, 0 ii pe scara numerelor reale (atentie nu intregi) adica are o importanta, unii ii mai pun un minus, altii un plus, dar e o baza(radacina) , nesemnificativ, e un fel de nu conteaza, cam greu sa zici ca e mai mult decat ce ai tu in creier la ora asta :lol: :lol: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Iul 2013, 22:30

p.s. io cred ca bibanu tine la caterinca, dar se lasa mai greu jiguit :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns