Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
Ete na...pai data aviatoare cand merg la Siriu, iti dau chemare sa vad si io unde e surubu cu pricina 

era sa il perd acolo sambata ce-o trecut...din greseala, era apa sus si nu am fo atentGhenadie scrie:Ete na...pai data aviatoare cand merg la Siriu, iti dau chemare sa vad si io unde e surubu cu pricina

clenii au prea multa apa dar se cantoneaza pe anumite zone, perversii dreq

Perversi zici, hmmm ...io din astea nu stiu, daca ei este asa, dau la bibi...la patratica de mamaliga si boilespikeman scrie:era sa il perd acolo sambata ce-o trecut...din greseala, era apa sus si nu am fo atentGhenadie scrie:Ete na...pai data aviatoare cand merg la Siriu, iti dau chemare sa vad si io unde e surubu cu pricina![]()
![]()
clenii au prea multa apa dar se cantoneaza pe anumite zone, perversii dreq

Pikemane....mai traiesti mah? fitzar buff-ul al niabi sa-ti fie 

daaaa cum sa nu, traieste pochimonu.... numa cu basii si-o trage, fitze, baticuri in mecla.... n-ai treaba...

Hell scrie:Pikemane....mai traiesti mah? fitzar buff-ul al niabi sa-ti fie
doara sti ca manc la caterinca pe pane

Ghenadie, bibanu mai mofturos decat cleanu, nu manca nici la par de cucuruz, oricum patratica de mamaliga sau boiles e cat el la dimensiune pe Siriu

Hell da-te pe mess daca ai chef deo tacla

taci Biban peste fatza...SHLAP...Adi G scrie:daaaa cum sa nu, traieste pochimonu.... numa cu basii si-o trage, fitze, baticuri in mecla.... n-ai treaba...![]()
![]()

p.s. vezi ca is chititpikeman scrie: Hell da-te pe mess daca ai chef deo tacla

Fitze mah...fitze.. cred ca de la batic "tz" se tragepikeman scrie:Hell scrie:Pikemane....mai traiesti mah? fitzar buff-ul al niabi sa-ti fie
pohtesti niste pestravi de suedia sa vezi cu ce se manca?
Stim de cunoastem gabaritu pe Siriu, da la cati is, distractia ii mare