Semnat:Zmeul
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
Fain! Eu ma refeream doar la pescuit.Nu ma bag in alte "dialoage"...In rest numa bine
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Haidi domnu, iar va luati de rusi...io cred ca, vb lu jiji, ( ptiuuu, am ajuns sa il citez) crapa invidia in voi
Acu serios, cumnata- miu nici nu stie de unde se tine lanseta, dar uneori iese la pescuit, in clasicul stil " a la Rusia muma" - portbagajl plin de vodka si o lanseta la 4 insi, no pai bula trimite poze cu ditamai cumetre prinse... si acolo, nu aici din pacate, braconajul chiar inseamna caz penal...e, cine vrea sa simta ospitalitatea puscariilor din Rusia ?
Acu serios, cumnata- miu nici nu stie de unde se tine lanseta, dar uneori iese la pescuit, in clasicul stil " a la Rusia muma" - portbagajl plin de vodka si o lanseta la 4 insi, no pai bula trimite poze cu ditamai cumetre prinse... si acolo, nu aici din pacate, braconajul chiar inseamna caz penal...e, cine vrea sa simta ospitalitatea puscariilor din Rusia ?
Bre, ala da la cast si....nici ju foloseste aerograf...tutui, tre sa il arunc pe al meu si sa cumpar sfecla, rosie...la aia tre sa traga mai bine 
Pai si ala nu pescuia cu camera si baietul cu voce de aur (inca rad la ce cantaZamfi scrie:Fain! Eu ma refeream doar la pescuit.Nu ma bag in alte "dialoage"...In rest numa bine![]()
Cam tot aia am vrut sa evidentiez si eu, daca vrea pestele, pune botul pe orice.
Chiar si pe mana...trebuie sa caut clipul cu tipul care se spala pe maini in balta...si asa de frumos ii stralucea ceasul in bataia soarelui....
Acum ca vine unu si zice:
Da bah, dar aia au pesti!!
Asa si?? Pe Vladimirescu acolo nu au ?
Au demonstrat baietii clar!
Cred ca si pe Vladimirescu pe poate prinde stiuci frumoase la morcov si camera foto daca ginesti momentul.
Semnezi prezent la propunerea lui Codrut?Ghenadie scrie:Bre, ala da la cast si....nici ju foloseste aerograf...tutui, tre sa il arunc pe al meu si sa cumpar sfecla, rosie...la aia tre sa traga mai bine
Auch.... Cand e aia? Baga un pm...posibil da, numa daca vii cu aerografu la tineHell scrie:Semnezi prezent la propunerea lui Codrut?Ghenadie scrie:Bre, ala da la cast si....nici ju foloseste aerograf...tutui, tre sa il arunc pe al meu si sa cumpar sfecla, rosie...la aia tre sa traga mai bine
Eu l-am donat la Pikeman pe al meu...prea multi vapori de acetona pentru mineGhenadie scrie:Auch.... Cand e aia? Baga un pm...posibil da, numa daca vii cu aerografu la tineHell scrie:Semnezi prezent la propunerea lui Codrut?Ghenadie scrie:Bre, ala da la cast si....nici ju foloseste aerograf...tutui, tre sa il arunc pe al meu si sa cumpar sfecla, rosie...la aia tre sa traga mai bine
Nooo, pai si io am amorat mujte cu joarda de fly, de o ramas numa cotoru...
Perfect, acum stii de unde se tine batul de flyGhenadie scrie:Nooo, pai si io am amorat mujte cu joarda de fly, de o ramas numa cotoru...
Deci te-ai "calificat"
Badie Ragalie, ce nu stie tu ii ca de cand am airografu de la tine eu numa asa merg la pescuit, zilnic dau in ala mareHell scrie: Departe de mine gandul de perfectiune (adica, iesi pe apa si dai direct in ala mare, ZILNIC)
:
noroc ca aerograful tau are surubu unie trebe si nu il caut zilnic ca si Ghenadie
P.S. pescuiesc la moft si aierografiez la fitze