Semnat:Zmeul

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pai si ala nu pescuia cu camera si baietul cu voce de aur (inca rad la ce cantaZamfi scrie:Fain! Eu ma refeream doar la pescuit.Nu ma bag in alte "dialoage"...In rest numa bine![]()
Semnat:Zmeul
Semnezi prezent la propunerea lui Codrut?Ghenadie scrie:Bre, ala da la cast si....nici ju foloseste aerograf...tutui, tre sa il arunc pe al meu si sa cumpar sfecla, rosie...la aia tre sa traga mai bine
Auch.... Cand e aia? Baga un pm...posibil da, numa daca vii cu aerografu la tineHell scrie:Semnezi prezent la propunerea lui Codrut?Ghenadie scrie:Bre, ala da la cast si....nici ju foloseste aerograf...tutui, tre sa il arunc pe al meu si sa cumpar sfecla, rosie...la aia tre sa traga mai bine
Eu l-am donat la Pikeman pe al meu...prea multi vapori de acetona pentru mineGhenadie scrie:Auch.... Cand e aia? Baga un pm...posibil da, numa daca vii cu aerografu la tineHell scrie:Semnezi prezent la propunerea lui Codrut?Ghenadie scrie:Bre, ala da la cast si....nici ju foloseste aerograf...tutui, tre sa il arunc pe al meu si sa cumpar sfecla, rosie...la aia tre sa traga mai bine
Perfect, acum stii de unde se tine batul de flyGhenadie scrie:Nooo, pai si io am amorat mujte cu joarda de fly, de o ramas numa cotoru...
Badie Ragalie, ce nu stie tu ii ca de cand am airografu de la tine eu numa asa merg la pescuit, zilnic dau in ala mareHell scrie: Departe de mine gandul de perfectiune (adica, iesi pe apa si dai direct in ala mare, ZILNIC)
: