Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de Zamfi » 18 Iul 2013, 16:30

@Hell

In principiu ai perfecta dreptate! Insa pescuitul ,asa cum stii , nu are reguli...Desi nu am fost inca pe Vladi sunt aproape sigur ca si acolo se pot da gherle! Si in alta ordine de idei ,unde este asa abundenta de stiuci marii meseriasii le prind doar pe cele mari! :P
O parere personala desigur ...

Ps: de unde sunt eu asa mare "zmeu" ?Pai e simplu :pe Radesti ,langa Aiud , intr-un brat relativ mic ca si suprafata, sunt peste 1000 de stiuci numarate!Nu asa mari ca cele de pe Vladi! Cu siguranta insa sunt mai mult de 1000 ...Vrei sa-ti spun cate gherle s-au dat? Si ,mai ales, ce pescari (cunoscuti ca si useri aici) s-au descurcat greu sau foarte greu? Bine ,poate ca nu stim noi sa pescuim chiar "profi" dar chiar sa nu obtii un atac cand ai 1000 de stiuci in fata este (aproape) imposibil ,nu? :respekt:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 18 Iul 2013, 16:39

Nemernic scrie:Mesaj de Adelin » Mie Iul 17, 2013 9:48 pm

Topicul a fost stets pt a nu mai genera scandal.

..................

Dar oare cate topicuri n-au fost sau care inca sunt si care genereaza scandaluri ?

In plm de cioflingari, stergeti doar ce va atinge buza inferioara, stiti voi care buza.... :censored:
ce nu spui ,mai ,direct ca-i ustura la pizda?!
rai mai sunt astia ,restul tarii ,cu aradenii . toti ie cu ochianul pe iei.auzi; sa n-aiba iei pic de intimitae in judet ,ce se tot baga toata natiunea? :lol:
macar asta , cu stergerea ,nu a generat scandal :lol: :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 18 Iul 2013, 17:05

rine scrie:macar asta , cu stergerea ,nu a generat scandal :lol: :lol:
pai cum dreaq... banarea lu gigi, stergerea topicului.... nici nu mai stii pe ce tema sa faci scandal... :lol: :lol: :lol:

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 18 Iul 2013, 17:58

@ zamfi - nu cred ca vb numai despre faptul ca se prind stiuci pe balta de la Vladimirescu, mai mult e vb de faptul ca unii nu vor sa accepte greseala. Desi toti gresim, mai putini suntem cei care acceptam faptul si nu sarim la beregata celui care ne semnaleaza, nu ii injuram, nu ii facem in fel si chip, pai cum io al mai mare si mai tare, cu alea si alea la activ, sa accept ca am gresit, pai tutui ia sa il fac albie de porci...

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 18 Iul 2013, 18:01

Baietzi,

Nu generalizatzi va rog, sunt multi pescari in Arad care nu au nici o treaba nu lumea virtuala, pe mine unu ma seaka cum cineva deschide un topic ca sa faca scandal, si culmea tot el sterge tot si pozeaza in maika tereza, mie unul mi se pare penibil acest comportament de denigrare, Tutu la cate il stiu eu este in stare de asa ceva, adika de glume, si a fost o gluma cu somnul, cu norizii etc etc, unii au muscat-o altii nu, pacat ca s-a bagat current pe Milova, asta explica multe.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 18 Iul 2013, 18:21

ok,ok... :lol: n-are nimeni vina ca trece Muresul prin Arad :lol: :lol: se stie de gluma prin partile alea,nu? :)

da' jiji ( de unde stiti ca-i banat? poate-i la peste) punea poze cu niste vlasii pe un topic . acum stilul se incadreaza la braconaj, da-i o metoda veche , pot sa zic chiar traditionala,de a prinde somn si salau. inca mai sunt locuri pe Dunare si-n Delta
unde se foloseste de localnicii care nu-si permit plasele monofilament sau boblerele electrice.

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 18 Iul 2013, 18:26

Pai de unde sa stim ca-i banat, scrie pe forum, Johny a deschis topic si a spus ca-i banat :wallbash:, las ca va revenii in fortza sub o forma sau alta.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 18 Iul 2013, 19:13

Zamfi scrie:@Hell

In principiu ai perfecta dreptate! Insa pescuitul ,asa cum stii , nu are reguli...Desi nu am fost inca pe Vladi sunt aproape sigur ca si acolo se pot da gherle! Si in alta ordine de idei ,unde este asa abundenta de stiuci marii meseriasii le prind doar pe cele mari! :P
O parere personala desigur ...

Ps: de unde sunt eu asa mare "zmeu" ?Pai e simplu :pe Radesti ,langa Aiud , intr-un brat relativ mic ca si suprafata, sunt peste 1000 de stiuci numarate!Nu asa mari ca cele de pe Vladi! Cu siguranta insa sunt mai mult de 1000 ...Vrei sa-ti spun cate gherle s-au dat? Si ,mai ales, ce pescari (cunoscuti ca si useri aici) s-au descurcat greu sau foarte greu? Bine ,poate ca nu stim noi sa pescuim chiar "profi" dar chiar sa nu obtii un atac cand ai 1000 de stiuci in fata este (aproape) imposibil ,nu? :respekt:
Zamfi, zmeule Zamfi...ai prefecta dreptate. :respekt:
Nu poti sa prinzi peste daca el nu vrea sa puna botul...cel putin nu cu batul de pescuit.
Departe de mine gandul de perfectiune (adica, iesi pe apa si dai direct in ala mare, ZILNIC)
Dar este mult mai usor sa prinzi pe o incinta unde stii 100% ca exista, fata de un rau salbatic.
Sunt curios, cate gherle au fost (si cate marlitze) pana au dat intr-una mare?
Frecventa capturilor superbe (trebuie sa fiu tampit sa nu recunosc ca imi plac capturile) vorbeste de la sine.

Stiu ca linkul acesta a mai fost postat pe rapitori.ro
http://www.youtube.com/watch?v=6JlyA7hKE2I
Dar il mai stiu si pe cel cu morcovul jerk-uit...sper sa-l gasesc.
Asta asa...ca raportare la naluca. :lol:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 18 Iul 2013, 19:16

cociuba.dalin scrie:Baietzi,

Nu generalizatzi va rog, sunt multi pescari in Arad care nu au nici o treaba nu lumea virtuala, pe mine unu ma seaka cum cineva deschide un topic ca sa faca scandal, si culmea tot el sterge tot si pozeaza in maika tereza, mie unul mi se pare penibil acest comportament de denigrare, Tutu la cate il stiu eu este in stare de asa ceva, adika de glume, si a fost o gluma cu somnul, cu norizii etc etc, unii au muscat-o altii nu, pacat ca s-a bagat current pe Milova, asta explica multe.
Buei desherticule :twisted:
Tu ti mortish sa te chem la o blonda imbuteliata? :twisted:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 18 Iul 2013, 19:18

Baby take off your.... ascultati ce canta baiatul cand curata primerul :lol1:
http://www.youtube.com/watch?v=HX60m9CxIoo

Scrie răspuns