Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de cociuba.dalin » 18 Iul 2013, 09:10

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Salut baietzi,

Eu unul nu intzeleg de ce userul Gregorio :censored: a deschis acest subiect, Adeline tata, nu are sens sa comentam asa-i,
ca dupa tot tu sa stergi topicul, poate ne spui si de ce ai procedat asa.

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 18 Iul 2013, 09:13

Asta inseamna ca nu a fost sters din forum ci doar mutat in aria pe care o vad doar cei din staf.

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 18 Iul 2013, 10:25

Bogdane, desi sunt proaspat presedinte (autouns) al fanklubului Jiji Fara Limite, trebe sa strang on-line mana lu' matale... adeca cum ar veni a dujmanului... :lol: :lol: Faina deconspirare, foarte necesara, poate se mai gandesc de 2-3 ori vanitosii astia de 2 bani care se cred fotogenici cu pesti mari morti... Adelin isi facea un fel de sperante :roll: in privinta eliberarii pestelui - ca deh, poza nu pute a mort... Ii dau si eu un contraargument, daca mai e necesar: pozele cu eroul zilei sunt luate pe ziua, alea cu captura si cu inimioara sunt cu blitz - inclin sa cred ca se inserase bine... :roll:
Ar trebui sa le fie rusine tuturor celor care au pus osul la facerea si desfacerea istoriei asteia... Dar tare cred ca nu le este :evil:

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 18 Iul 2013, 10:32

Don' presedinte(autouns) vezi ca nu ai trimis, inca, legitimatiile de club si baneru' cu sigla oficiala sau o folosim pe aia cu " love gigi" ? Propun pe Sorin sa nu il accepti, cererea lui are semnatura falsificata :lol:

PS decat genu asta de "capturi".... Gigi, nu aveai si tu somni din astea mari...daca sunt la fel prinsi( ca io si acum sunt invidios) trimit cererea de excludere din fanclub...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 18 Iul 2013, 10:44

Mesaj de Adelin » Mie Iul 17, 2013 9:48 pm

Topicul a fost stets pt a nu mai genera scandal.

..................

Dar oare cate topicuri n-au fost sau care inca sunt si care genereaza scandaluri ?

In plm de cioflingari, stergeti doar ce va atinge buza inferioara, stiti voi care buza.... :censored:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 18 Iul 2013, 10:58

Jenant......oare de ce s-a sters acest topic...mai ales ca s-au dat cartile pe fata!!???? :lol1: :lol1:

Teama de a nu se descoperi si alte persoane cunoscute care sunt implicate in braconaj si in vanzarea de zeci de kg peste din zona Aradului!!!! :censored: :censored:

RUSINE!!!!! :fluch :lol1:
rapala the best vobler in the world

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 18 Iul 2013, 11:00

Domnu' Ghenadie, ceea ce incercati Dvs. sa sugerati este aproape revoltator si nu face cinste unui aplicant al fanklubului nost'. In alta ordine de idei, nu am primit din partea Dvs. cererea in baza careia sa va emitem legitimatia de membru si nici nu am vazut din partea Dvs. suficiente postari continand mesaje mobilizatoare - adica laudatio si osanale - la adresa lui masta G. Cu alte cuvinte, puteti considera aprobata ab initio solicitarea Dvs. de excludere (desi nu stiu exact din ce) - ati ghicit, suntem un club exclusivist, adica putem exclude pe oricine dupa bunul plac, putem spune oricui orice si mai ales, putem sa emitem pareri avizate, bazate pe experienta noastra innascuta in orice domeniu! Asa am fost educati si mai ales recrutati... dupa chipul si asemanarea... Nu stiu daca asta are neaparat legatura cu subiectul dar poate ati dorit sa stiti... :)

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 18 Iul 2013, 11:31

Daca l-a sters Adelin ... e cam suspect :) si nu e suspect deoarece stia personajul in cauza ... Adelin probabil si-a dat seama ca va parea extrem de dubios dupa ce sterge topicul ala si totusi l-a sters :) :)

Tavistan, eu chiar n-am nimic pesonal cu Semlecan Gheorghe :) pt mine e doar un nume pe ecran :) spre deosebire de ce crede el, eu chiar nu l-am vanat :) am vazut un articol scris de el si am lasat un comentariu acolo :) „razboiul” ce a urmat n-a fost generat de mine, eu doar l-am intretinut :twisted: :twisted:

El a initiat minunatul topic, eu am cam tacut vreo saptamana - am avut si ceva treaba si am si asteptat sa-si potoleasca logoreea ...

Cred ca cel mai mare defect al romanilor(ma refer la majoritate) este ca au impresia ca se pricep la toate :) iar arogantele generate de impresia de mai sus trebuiesc penalizate :) De aia am intrat in hora :) altfel nu ma stresam ...

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 18 Iul 2013, 11:48

Bogdaneee, io am fost exclus, da tu nici de poarta clubului nu o sa fii lasat sa te apropii :lol1:

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 18 Iul 2013, 11:57

avem pile la fondatori :P si plastisol pt tricouri :P si gume de contrabanda pt spaga

Scrie răspuns