Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
Huoooo, plastisol...blasfemieeee, sprayyyy nenea 

Mmmmneaaah... Acetona e moneda noastra de schimb, desi sta mai bine in sticla decat in portofel! 

n-avem decat acetona diluata cu apa si parfum
da e Fuji

Exclusivistilor 
Ia hai, ca tre sa caut surubu la aerograf

Ia hai, ca tre sa caut surubu la aerograf

sa-mi spui si mie unde-l gasesti si cum trebuie reglat
io is mai idiot, pana acum m-am chinuit sa fac „straturi fine” din tragaci ... daca aflam acum 16 ani de surubul asta minunat ce usor mai vopseam ...
dar ... despre banati numai de bine

dar ... despre banati numai de bine

Conjunctura a facut ca,sa pescuiesc cu un slider facut de nea Gigi..Nu am nimic de impartit cu niciunul dintre voi,si sint incepator in acest stil de pescuit.Eram curios,mai ales sa stiu pe ce am dat banii.Nu stiu cum se face,dar am prins peste cu sliderul acela,si este in regula..Puteti sa o luati ca o simpla informare,si e drept,putina solidaritate cu un aradean de al meu.Parerile despre cineva care ponegreste pe altcineva in lipsa acestuia,le tin pentru mine...fir intins..
Interesant cum a deviat subiectul ...din nou! Oricum unul dintre cele mai interesante topicuri.Ala cu smnul mort si cu topicul sters ... 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
stradic scrie:Jenant......oare de ce s-a sters acest topic...mai ales ca s-au dat cartile pe fata!!????![]()
![]()
Teama de a nu se descoperi si alte persoane cunoscute care sunt implicate in braconaj si in vanzarea de zeci de kg peste din zona Aradului!!!!![]()
![]()
RUSINE!!!!!![]()
Zamfi scrie:Interesant cum a deviat subiectul ...din nou! Oricum unul dintre cele mai interesante topicuri.Ala cu smnul mort si cu topicul sters ...
Nu mai zice nimeni nimic......incet incet vrea sa i se piarda urma.......

@Zamfi cand ma gandesc ca somnul elibereat de tine

rapala the best vobler in the world
N-am nimic cu nimeni, dar incearca oleaca sa iti imaginezi urmatorul scenariu:ganicus scrie:Conjunctura a facut ca,sa pescuiesc cu un slider facut de nea Gigi..Nu am nimic de impartit cu niciunul dintre voi,si sint incepator in acest stil de pescuit.Eram curios,mai ales sa stiu pe ce am dat banii.Nu stiu cum se face,dar am prins peste cu sliderul acela,si este in regula..Puteti sa o luati ca o simpla informare,si e drept,putina solidaritate cu un aradean de al meu.Parerile despre cineva care ponegreste pe altcineva in lipsa acestuia,le tin pentru mine...fir intins..
- balta de 500 de metri patrati
- O populezi cu stiuci sanatoase... de la 2-3 kg in sus
- Le dai de mancare caras viu adus la tona.
- Brusc in peisaj apare un glider de ala minune....contrast total intre culorile baltii si cea a nalucii.
- iei in calcul si comportamentul agresiv a stiucii.
Ce crezi ca se intampla? Prinzi peste? Normal!
Apoi te apuci si lauzi ca modelul glaiderului/sliderului/boblerului este prinzacios....serios???
O mica comparatie daca imi permiti:
- stii povestea aia cu Fat frumos cand intra intr-un grajd plin de cai sa isi aleaga un cal nazdravan?
Si in acel grajd erau doar cai....cu ce crezi ca a iesit afara din grajd cu un cos de rufe albe??

Este adevarat ca am prins cele mai multe stiuci la balta lui Robi.Dar am prins si la Ghioroc, si la balta la Emil, cind pescuiam la feder si crapii erau plictisiti.Dar eu nu ma refer atit la faptul ca prinde, pentru ca stiuca este peste vorace, cit la faptul ca desi tot muscat de coltii lor ,nu sa decojit,si nu sa umflat lemnul pe el.In continuare ramine pentru mine, momeala cea mai prinzatoare la stiuca,chiar daca unii de pe aici spun ca nu a fost vopsit ca si la carte.Am vazut si woblere de firma, care nu rezista atita vopseaua pe ele.Asta este parerea mea.