Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
Iti trebuie asa:
- cerere preaprobata de inscriere in fanklub;
- CV pescar din care sa reiasa fara echivoc superioritatea capturilor adoratului nostru asupra celor personale (n-ar trebui sa fie o problema);
- declaratie pe proprie raspundere (nu conteaza pentru ce exact);
- cel putin 3 postari pe forum, cu continut laudativ si mobilizator in vederea motivarii adoratului si pentru atragere de noi membri/prozeliti/aplaudaci - mai ai 2, cea de mai sus o gasim foarte inspirata si plina de adevaruri si substanta (desi la capitolul substanta ai uitat in mod neintentionat de acetona).
- dovada detinerii unei licente de Photoshop - shefu' ne-a atras atentia ca va avea nevoie de cat mai mult ajutor!
- abilitati personale: altruizm, abnegatie, spirit de iechipa, credinta nestramutata in cauza; angajament personal deplin in obiectivul nostru de a nu lasa sa fie trecuta cu vederea nici o fapta halieutica de-a maestrului nost, oricat de neinsemnata ar parea ea in ochii dujmanosilor "toti ceilalti"... si-ai lui Sorin!
- angajament scris, sub sanctiunea excluderii din fanklub si chiar din realitatea curenta, ca vei consuma in fiecare dimineata, pe nemancate, treijde oo de prepelitza (dupa semnarea actului de adeziune iti vom comunica si furnizoru') - asta este sanatate curata, iti pot garanta eu, care nu consum asa ceva si din cauza asta ma simt cam slabit...
Intre timp poti sa mai mergi si tu la pescuit; la chitici!
- cerere preaprobata de inscriere in fanklub;
- CV pescar din care sa reiasa fara echivoc superioritatea capturilor adoratului nostru asupra celor personale (n-ar trebui sa fie o problema);
- declaratie pe proprie raspundere (nu conteaza pentru ce exact);
- cel putin 3 postari pe forum, cu continut laudativ si mobilizator in vederea motivarii adoratului si pentru atragere de noi membri/prozeliti/aplaudaci - mai ai 2, cea de mai sus o gasim foarte inspirata si plina de adevaruri si substanta (desi la capitolul substanta ai uitat in mod neintentionat de acetona).
- dovada detinerii unei licente de Photoshop - shefu' ne-a atras atentia ca va avea nevoie de cat mai mult ajutor!
- abilitati personale: altruizm, abnegatie, spirit de iechipa, credinta nestramutata in cauza; angajament personal deplin in obiectivul nostru de a nu lasa sa fie trecuta cu vederea nici o fapta halieutica de-a maestrului nost, oricat de neinsemnata ar parea ea in ochii dujmanosilor "toti ceilalti"... si-ai lui Sorin!
- angajament scris, sub sanctiunea excluderii din fanklub si chiar din realitatea curenta, ca vei consuma in fiecare dimineata, pe nemancate, treijde oo de prepelitza (dupa semnarea actului de adeziune iti vom comunica si furnizoru') - asta este sanatate curata, iti pot garanta eu, care nu consum asa ceva si din cauza asta ma simt cam slabit...
Intre timp poti sa mai mergi si tu la pescuit; la chitici!
O mica adaptare din Arizona Dreams ...
The sheep thinks
The cow thinks
The dog thinks
GIGI doesn't think.....GIGI is mute , expresionless....because GIGI .. knows .....everything....''

The sheep thinks
The cow thinks
The dog thinks
GIGI doesn't think.....GIGI is mute , expresionless....because GIGI .. knows .....everything....''

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
- semlecangheorghe
- veteran
Remarc dupa amploarea raspunsului,corzile atinse..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
dupa amploarea raspunsului...fantastic! S-a prins!
Imi cer scuze, am uitat sa adaug la capitolul Gigi stie (multumesc Gigi ca mi-ai adus aminte):
Gigi stie si ce gandeste altii, nu numa pestii.
Imi permit cu aceasta ocazie sa propun un mic slogan ce poate fi scandat la galerie:
Gi-gi sti-e, Gi-gi me-se-ri-e!
Asta se pune la postarea laudativa 2
Imi cer scuze, am uitat sa adaug la capitolul Gigi stie (multumesc Gigi ca mi-ai adus aminte):
Gigi stie si ce gandeste altii, nu numa pestii.
Imi permit cu aceasta ocazie sa propun un mic slogan ce poate fi scandat la galerie:
Gi-gi sti-e, Gi-gi me-se-ri-e!
Asta se pune la postarea laudativa 2
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- semlecangheorghe
- veteran
Oriicine poate vedea,chiar si de pe Luna,marimea orgoliului lui Lozea,invers proportional cu marimea strapilor sai..
Din ultimul nr.al P.P.T.,aflam chiar ca are si o ''strategie''..
Mda,e nevoie de ''strategie'',si ''talent'',sa ai asemena ..'capturi''
si dupa cum se vede,nici la unii fly-eri ,lucrurile nu stau altfel..dar mno,probabil strapii aia sint de fapt momeala pentru somnii Siretului..
sau Prutului..whatever..
Din ultimul nr.al P.P.T.,aflam chiar ca are si o ''strategie''..

Mda,e nevoie de ''strategie'',si ''talent'',sa ai asemena ..'capturi''

.
.
Postarea laudativa 3
Gigi facts:
Gigi nu se duce la pescuit, pestii mari vin la Gigi.
Gigi a inecat un peste. (mare)
Gigi si-a construit singur balansoarul de sugar.
Gigi a scos Titanicul de pe fundul marii. Cu o lanseta montata de el.
Gigi stranuta cu ochii deschisi.
Gigi facts:
Gigi nu se duce la pescuit, pestii mari vin la Gigi.
Gigi a inecat un peste. (mare)
Gigi si-a construit singur balansoarul de sugar.
Gigi a scos Titanicul de pe fundul marii. Cu o lanseta montata de el.
Gigi stranuta cu ochii deschisi.
Musca 13
Musca 13
- semlecangheorghe
- veteran
Gigi facts continuare:
Gigi e profund. Chiar si cand zice bla,bla.
Gigi nu respecta gramatica. Gramatica il respecta pe Gigi.
Gigi e profund. Chiar si cand zice bla,bla.
Gigi nu respecta gramatica. Gramatica il respecta pe Gigi.
Musca 13
Musca 13
- semlecangheorghe
- veteran

.
.
ce s-a intamplat cu topicul de recorduri pe Mures? Pe cine a deranjat adevarul de a fost sters topicul. Urata treaba si totul se duce tot mai in jos pe aici ... 

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...