Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Sorin
Moderator
Moderator

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de Sorin » 15 Iul 2013, 14:56

Tavi scrie:Gigi, io te las deocamdata ca esti mult prea incoerent azi, mai ceva ca de obicei.
gigi e incoierent ....asa se zice corect
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Iul 2013, 17:15

Tavi scrie:Gigi, io te las deocamdata ca esti mult prea incoerent azi, mai ceva ca de obicei.
Da la niste poze si filmulete cu pesti adevarati m-as uita. Da sa fie adevarati, nu... :D

Jenanta iesire pentru un cerebral ca tine..
Chiar asa sa te faci ca esti greu de cap..ia niste pastile de alea de ajuta la neuroni,ginko..nush cum..

Si asta e ultima moda??Negarea realitatii??Cind nu o putem suporta e photoshopata??
Incercuim niste pixelli si construim pe ele o intreaga teorie a conspiratiei.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ah,vreti poze...no bine,va pun una cu un slau imens...da imens...de neimaginat de imens.. prins la ....fly..Stati oleaca ,sa o gasesc si sa o incarc..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Iul 2013, 17:18

Imagine

Stapinul...'salailor'' :lol: :lol:

.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 15 Iul 2013, 18:06

pai cum ma gigi , tu prinzi din astia ?
muste nu vopsesti ? SFC evident , singura culoare din lume
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 15 Iul 2013, 19:15

buna asta gigel. Mai sapa. Poate gasesti si ceva prins de tine la fly :lol:

Io acu beu un uischi si stau pe spate si ma uit la tine cum lucrezi. Mai ai de invatat totusi ....Spor :D

ps salutari de pe unde sunt acu' :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 15 Iul 2013, 21:28

Jiji, parca ti-ai mai revenit! Ejti in forma! Si cu curul tau matusalemic asezat intr-o barcutza pe Vladi' dai in impostorii astia ca-n fasole... Pai asa se face, bre! Eu, tot fanklubul tau, asteptam sa-ti acetonizezi plamanii si sa-i baji pe niucamerii astia pe unde au iesit... Dar ar fi fain, pentru patriminiul fanklubului nostru, sa ne umplem panoplia cu nijte poze faine, cu alde matale umilind cu statura-ti photosh..genica niscai pesti uriasi (bineinteles, doar mediocri pentru matale, nu?) dar MUSAI capturati pe-acolo pe unde se dau ajtia mari cu strapi si marlitze... sa faci o incursiune prin alte termoclime (io nuj de ce le zice la ejtia termocline, ca daca-i cald (termo) atunci ar trebui sa li se zica clime, si sa stea mai mult in Mures, nu? acolo, pe fund, undej scutura giugelele matale solzii aia desavarsitzii... asa ar fi drept IMHO, ca sa citez...) revin: sa faci o incursiune (scuzati expresia care ar putea sugera o activitate pe care mata n-o practici din lipsa de timp, nu ca n-ai putea... doamne feri ca esti mare si milostiv)... revin: sa faci o incursiune c-acuma-i cald si bine deci e termoclima... meri pe la Darvari, goleste-l de salai (ti-i fac eu gujoane-gujoane) dup-aia pe Siret sa-i facem pane somnii lu' musk... ca umbla o snoava in targ ca mata prinzi orice, oriunde, cu orice, oricand si pe oricine.... Pai nu prinzi mata' si cand esti in ciorapi?! La kknarii ajtia le trebe waderi cu motor ca sa prinda un clenutz... da pe mata... te-am vazut... ereai in ciorapi... si aia umpic descusuti...
Asa ca nea Jiji, fa-mi si mie, fanklubul tau, pe plac
P.S. Vezi? si eu suntem multi, Jijiiilor! Deci nu sunteti singuri!

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 15 Iul 2013, 21:46

tavi lasa omu sa isi faca treaba, nu vezi ca e cu gura plina?

Faci joi un moeciu? Creca il calc pe george :D

dau unu bun, da' alb tura asta :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 15 Iul 2013, 21:56

MuskMd scrie:tavi lasa omu sa isi faca treaba, nu vezi ca e cu gura plina?

Faci joi un moeciu? Creca il calc pe george :D

dau unu bun, da' alb tura asta :lol:
Putem, putem... vorbim... daca pot sa ma sustrag de la responzabilitati... sunt prezedinte de fanklub; unul mare... dar cred ca vin sa-ti gasesc punctele slabe si pe alea vunerabile... vorbim negresit...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Iul 2013, 08:37

MuskMd scrie:buna asta gigel. Mai sapa. Poate gasesti si ceva prins de tine la fly :lol:

Io acu beu un uischi si stau pe spate si ma uit la tine cum lucrezi. Mai ai de invatat totusi ....Spor :D

ps salutari de pe unde sunt acu' :D

He,he,arata-mi tu mie unde sustin ca asa ceva am prins io la fly??Poti??
Nu,stimabile,acesti alevini nu sint tinta mea.Pentru asa ceva,nici nu ma deranjez sa scot lanseta pe apa..Nu sint asa disperat ca astia de apar pe sticla,zicidu-si..'profesionisti' :lol: :lol: 'Profesionisti' la prins strapi..inmartie si nu o fost capabil sa gaseasca ''dormitoarele nuptiale'' :lol: :lol: El so multumit sa pescuiasca,in cresa..La fel ca salaul din poza cu fly-ul.. :lol: :lol: :lol: mai mare risul..

@Tavistan,simti nevoia sa faci parte din haita??Ca nu-mi amintesc sa ma fi legat vreodata de domnia ta??

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 16 Iul 2013, 12:57

semlecangheorghe scrie:
Nu,stimabile,acesti alevini nu sint tinta mea.Pentru asa ceva,nici nu ma deranjez sa scot lanseta pe apa..Nu sint asa disperat ca astia de apar pe sticla,zicidu-si..'profesionisti' :lol: :lol: 'Profesionisti' la prins strapi..inmartie si nu o fost capabil sa gaseasca ''dormitoarele nuptiale'' :lol: :lol: El so multumit sa pescuiasca,in cresa..La fel ca salaul din poza cu fly-ul.. :lol: :lol: :lol: mai mare risul..
Ei bine iata ca am aflat raspunsul la intrebarea care e ultimul nivel in pescuit. Nu, nu e flyul, e Gigi.
Da, acum mi-e limpede, Gigi e ultimul nivel in pescuit. Nu se deranjeaza sa scoata lanseta pe apa pentru niste alevini. .El scoate lanseta (pe apa) doar cand prinde peste mare, pentru ca el stie dinainte ca va prinde si va prinde mare. Si o spune asa in treacat, modest, ca si cum n-ar fi nimic important..sunt mut de admiratie.
Nu-mi dau seama cum face, poate isi da seama inca de la soarele matinal care invadeaza camera prin geamurile carora a uitat sa le traga jaluzelele, poate ca e directia vantului, poate ca e misterul inca neidentificat al gasirii termoclinei in Mures fara sonar si fara termometru...nu stim. Gigi stie. Sau sa fie inotul agale, prea agale al sarpelui? Cardul de reginute apatice? Nu stim. Gigi stie.
Sau poate revelatia transcendentala care se petrece in fata cutiei de naluci cand alege fara sa stie exact de ce naluca castigatoare? Gigi stie (probabil tot fara sa scoata lanseta pe apa) cum sa gaseasca in martie dormitoarele nuptiale, nu pescuieste in cresa...noi nu stim.
Nu stim si probabil nu vom stii niciodata. Noi, ca niste diletant amarati, suntem blocati in etapa in care scoatem lanseta pe apa fara sa stim daca si ce vom prinde. Probabil alevini. Evident nu e cazul lui Gigi, pentru ca Gigi stie, Gigi a ars etapele asa cum marturisea nu demult si a ajuns deja acolo...la ultimul nivel.
Gigi esti maret. Love Gigi.
Tavistan, cum ma pot legitima si eu la fanklub? Acum sunt convins 100%, m-am convertit.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns