Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Arena, singurul topic de polemici.
Doamne da,sa nimeriti cind ai ele chef sa f...a pescarii la nervi.Sa vedeti atunci ce ''usor' e sa le prinzi..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Tavi scrie:Gigel,
Eu te-am intrebat ceva, tu mi-ai raspuns cu o alta intrebare (la care nu stiu sa raspund) si acum zici ca io fac manevre evazive.
Deci reiau intrebarea mea (la care nu ai raspuns) cu clarificari:
Ce legatura e intre broscuta nijna (oricare ar fi aia) si personajul postat de tine?
Intreb ca n-am inteles gluma, vreau sa rad si io ca doar suntem la cafenea.
Delicios e Tavi,asta..

E dubios ca io i-am raspuns cu o alta intrebare,la intrebarea lui..Poi daca tu pui intrebare,ce,io n-am voie sa fac acelasi lucru??
Da' el reia intrebarea,la care deja e convins ca nu este raspuns,da el intreaba,nah,asa ca sa se afle in treaba..ca orice surogat de avocat..

''Broscutza ninja oricare ar fi aia.''..poi chiar tu recunosti din aceasta intrebare,ca ar fi mai multe ''subspecii''.Pentru ca raspunsul este unul foarte,foarte elaborat,musai sa specifici de care broscuta vrei sa stii??De personajul original sau de caricatura de pe pvtv??Pentru ca e foarte important sa specifici care..Una e una,ailalta e o specie ...(au splina

N-ai intels gluma,da vrei sa rizi??..poi ai mai vazut orb care nu vrea sa vada..??Da saracu'n-are cu ce..

.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Sorin scrie:Eu inca mai astept articolul ala cu stiucile mari cu care mitomanel ne ameninta de ceva vreme ....
Am fost chiar dezamagit sa constat ca in AVP de luna asta minciunel nu a scris nimic .....adica eu luna asta nu ma distrez ? ....
Asteapta tu,mult si bine..
Intre timp,deabia m-au ridicat ai mei de la calculator cu rupturi da splina..

http://www.youtube.com/watch?v=ajZbulOiNOA
...'Profesorul'''

1.Lipsesc manusile .Carevasazica,vara cu manusi,si-n martie,fara..

2.''Profesoru'',ne arata cum ''marele grad de liberate''al nalucii,aduce capturi ..'colosale'',adica strapazani de maximum 300gr..Mai mare risul...''profesorul'' nu e in stare sa ne arate ,nu o captura,ci macar un salau normal la 2-3 kg..

Bae ,daca iti pun filmuletz cu drilurile mele ,dai in parkinson...du-te bah si te ....esti cel mai jalnic pescar care l-am vazutpina acuma..mi-ar fi si jena sa pozez macar ,strapi la 300gr,si sa vin sa ma dau''profesionist''cu asemenea alevini..
Ho nu te infuria,bee un pahar da apa,trage aer adinc si raporteaza-ma...da pune si replica ta anterioara,nu de alta da moderatorii nu vad decit ce am scris eu,ca eu scriu asa...din senin..
Mai vrei sa continuam??Vrei poze si filmuletze cu pesti adevarati..??
.
.
- semlecangheorghe
- veteran

lozea nu uita,lumea e rea si invidioasa pe ''capturile''tale...

Orice aemanare cu ochelarii anumitui personaj e pur intimplatoare...
.
.
semlecangheorghe scrie:Doamne da,sa nimeriti cind ai ele chef sa f...a pescarii la nervi.Sa vedeti atunci ce ''usor' e sa le prinzi..
ooooo , da .....sunt ,,neprinzabile''

pai la cat e scuipatu ala de balta , probabil toate stiucile alea au nume : Geta , Mirela ....si fiecare are 100 de piercinguri , chiar si in c...r....
-Buna dimineatza Geta
-Neata mitomanel gigi .....ce faci ? iar te-a fugarit nevasta de acasa ? Vezi ca azi nu dam in naluci ....a venit unu ieri si ne-a obosit pe aici , azi gata ...pauza ...
- ai ma geta macar un atac ! ....te rooog pentru poza ce dracu ....am de scris un articol si nu am ce povesti acolo .....te implor ...
- stiu si io ma gigi ce sa zic ? da imi faci si mie poza ?
- fac ...cum nu ....da stii dupa ce te prind o sa-ti pun in gura un vobler de-al meu din ala colorat ca am unu pe rapitori si vreau sa i-o dau , ah ce mult vreau ....
- nu stiu , stai sa vorbesc cu fetele daca au ele chef .....ne-ai omorat cu porcariile vopsite oribil , ai pe bune , nu ai si tu niste naluci ca lumea sa dam si noi bine la aparat ...?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
master of aerograf tu ai mancat stricat ?semlecangheorghe scrie:Tavi scrie:Gigel,
Eu te-am intrebat ceva, tu mi-ai raspuns cu o alta intrebare (la care nu stiu sa raspund) si acum zici ca io fac manevre evazive.
Deci reiau intrebarea mea (la care nu ai raspuns) cu clarificari:
Ce legatura e intre broscuta nijna (oricare ar fi aia) si personajul postat de tine?
Intreb ca n-am inteles gluma, vreau sa rad si io ca doar suntem la cafenea.
Delicios e Tavi,asta..Carevasazica...
E dubios ca io i-am raspuns cu o alta intrebare,la intrebarea lui..Poi daca tu pui intrebare,ce,io n-am voie sa fac acelasi lucru??
Da' el reia intrebarea,la care deja e convins ca nu este raspuns,da el intreaba,nah,asa ca sa se afle in treaba..ca orice surogat de avocat..![]()
![]()
![]()
![]()
''Broscutza ninja oricare ar fi aia.''..poi chiar tu recunosti din aceasta intrebare,ca ar fi mai multe ''subspecii''.Pentru ca raspunsul este unul foarte,foarte elaborat,musai sa specifici de care broscuta vrei sa stii??De personajul original sau de caricatura de pe pvtv??Pentru ca e foarte important sa specifici care..Una e una,ailalta e o specie ...(au splina![]()
)pe cale de aparitie..
![]()
Legatura e diferita,din acest motiv,te-am rugat sa-mi spui la care broscutza te referi..eu nu am de unde sa stiu ce-i prin sinapsele domniei tale,de aia intreb..da vaz ca ti-i frica
![]()
sa pomenesti subiectul,nah e de inteles..
N-ai intels gluma,da vrei sa rizi??..poi ai mai vazut orb care nu vrea sa vada..??Da saracu'n-are cu ce..![]()
![]()
pai daca da, trebuie sa te strici la burta ma nu deasupra gatului
nici tu nu intelegi ce ai scris mai sus ....
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
- semlecangheorghe
- veteran
Ditai ''profesoul''de rapitori,invitat la emisiuni tv,participant in Master L.R.S.
In toata splendoarea lui..
Te doare la orgoliu,asa-i stimabile..??
Tu vorbesti de ..geta..
Da strapii tai,aia care vorbesc peltic
-Ia ma la nenea,o ascuns caligu,in silicon..ne crede plosti..Daca e plofesol,al tlebuii,sa alate cum ii plinde p-aia mali,care mai halesc cite unul dintle noi..

Te doare la orgoliu,asa-i stimabile..??

Da strapii tai,aia care vorbesc peltic
-Ia ma la nenea,o ascuns caligu,in silicon..ne crede plosti..Daca e plofesol,al tlebuii,sa alate cum ii plinde p-aia mali,care mai halesc cite unul dintle noi..

.
.
nu minciunelsemlecangheorghe scrie:Te doare la orgoliu,asa-i stimabile..??Tu vorbesti de ..geta..
io functionez , Doamne-ti multam , dupa alte reguli decat cele dupa care existi tu.....

singura treaba care ma nelinisteste e ca n-o sa mai scrii , n-o sa mai dai sfaturi despre chestii pe care ti-ai dori sa le inveti

pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
evident ca vreau altfel cum ne mai distram ?semlecangheorghe scrie: Mai vrei sa continuam??Vrei poze si filmuletze cu pesti adevarati..??

da , vreau poze cu pesti adevarati si cu pescari adevarati asa ca tine

hai , fa-ne praf cu galeria foto , sunt convins ca o ai pregatita , retusata , photoshopata , si data cu acetona ca sa iasa poze SFC

pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
Gigi, io te las deocamdata ca esti mult prea incoerent azi, mai ceva ca de obicei.
Da la niste poze si filmulete cu pesti adevarati m-as uita. Da sa fie adevarati, nu...
Da la niste poze si filmulete cu pesti adevarati m-as uita. Da sa fie adevarati, nu...

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13